Wildcard FC – Ukens gjest: Bernt Hulsker

Ukens gjest er ingen ringere enn Bernt Hulsker. For de som følger Wildcard FC eller fotball generelt trenger denne mannen ingen introduksjon. Få med deg episoden som forteller deg hvilke to den tidligere Molde, Vålerenga og Start-spilleren mener er de beste spillerne i Premier League. Bli også med i vår konkurranse der du kan stikke av med en valgfri fotballdrakt. 

Det hersker ingen tvil om at Liverpool er laget i medvind om dagen. Med et snitt på 2.33 mål per kamp på bortebane denne sesongen er laget fra Beatles-byen godt inne i varmen blant topp 4. En strek i regningen er det at de nå skal måle krefter mot CL-favoritten City. Mohamed Salah stormer videre og kan slå scoringsrekorden i Premier League samt “sammenlagtscoren” av en spiller i Fantasy. Er han mannen å cappe denne runden? Han skal få konkurranse fra en viss nysignering i London.

Trykk her for å gå til odds hos NordicBet. Spillet finner du under #LoveTheBet. Setter du 49,- er du med i trekningen av en valgfri drakt.

Andre temaer i ukens episode er London-derbyet Chelsea – Spurs, Pogba og United, Newcastle og Kenedy, Huddersfield og nedrykk, Mark Hughes og Soton. Dette og mer får du i ukens episode av Wildcard FC. Men først… Vet du svaret på følgende spørsmål:

Hvilken fotballspiller sammenligner Bernt Hulsker Liverpools stjernespiller Mo Salah med?

Skriv svaret i kommentarfeltet på Facebook og du er med i trekningen av en valgfri fotballdrakt.

Vi serverer den rykende ferske utgaven av Wildcard FC her:

Tags:
banner