Wildcard FC: – Vi har en ny superduo i Premier League

Det er onsdag og klart for en ny episode Wildcard FC. Igjen er det mange spørsmål som må besvares. Ingen er spesielt godt fornøyd med dagnes plassering og har innsett at en nå må begynne å ta noen sjanser for å klatre høyere på verdensrankingen. Se episoden i bunn for å finne ut av hvilke grep DU må ta! 

Det er hersker ingen tvil om at ukens gjest på topp 85.000 i verden, som sikter seg inn på ca. topp 50.000, gjør det best av gutta. Ukens FPL-entusiast er Liverpool-fan Lasse Kinden Endresen. Wildcard innser at tiden har innhentet de og at det nå må satses hardere på spillere ikke alle andre har for å ta igjen det tapte, men hvem skal de gå for? Ett tips: Det lukter svidd av Premier Leagues neste nye superduo!

I ukens episode diskureres det hva som rører seg i Palace nå som Zaha er ute – skal Sørloth få muligheten? Stoke ser, i følge gutta, gjerrige ut etter Lamberts inntreden, Brighton er elendig borte, Bournemouth har funnet formen og Huddersfield har en vei ned. De advarer mot å cappe Sanchez, da han vil slite med å få nødvendige bonuspoeng. De mener dog det bare er å forsyne seg av Arsenal-spillere. Tosun og Bakayoko er det bare å holde seg unna. Og snakker vi om sistnevnte må det nevnes at det ryktes at Chelsea har gått lei Conte. Skal man flykte fra Chelsea-skipet? Gutta har stor tro på målkalas i Nord-London-derbyet – hvem slår til her?

Dette og mer får du svar på i ukens episode av Wildcard FC: 

Tags:
banner