Wildcard FC – Kapteinsdiskusjonen du må få med deg

Wildcard FC

I ukens episode av Wildcard FC har gutta virkelig gjort et scoop ved å hente inn TV2s Fantasy-ekspert Ole Martin Synnes. Ole Martin er nemlig programleder for TV2s eget Fantasy-program, men skjuler på ingen måte at hans fantasy-interesse stammer fra tidligere sesonger av Wildcard FC. 

Det diskuteres mye rundt kapteinsvalget denne runden. Det er ingen tvil om at Mohamed Salah er den store favoritten i møtet med Newcastle på Anfield. Liverpool scorer mye mål hjemme og har begynt å stramme inn bakover. Men, vi har en annen storscorer som kan vise seg å være et smartere valg å gi kapteinsbindet til denne runden.

Trykk på bildet og sett 49,- kr på trippelen hos NordicBet. Da blir du med i trekningen av en valgfri fotballdrakt! Spillet finner du under #lovethebet

 

I tillegg til kapteinsvalg snakkes det også, selvsagt, om spillere i form. Shaqiri har begynt å åpne målkontoen for Stoke. Glenn Murray ser ut til å ha sine beste dager på fotballbanen denne sesongen. Burnley har en luksusproblem på keeperplass der begge keepere potensielt kan spille med tre løver på brystet i Russland. Hadde du valgt Pope eller Heaton for England? Firmino og Salah har en søt romanse gående foran motstanderens mål og vil ingen ende ta. Willian gikk lei av å spille andrefiolin og gjør nå kunster vi husker han gjorde for to år siden – en spiller du må hente inn i følge panelet. Hva med Lukaku? Han kan brått slå gode innlegg når det blir for trangt mellom to disiplinerte stoppere.

Ellers meldes det at Ben Davis ikke kommer til å spille denne helgen. Hør hvorfor gutta mener dette lenger ned. To lag du fint kan holde deg unna er Everton borte og Palace på hvilken som helst bane med den skadelisten de har. Liverpools Andrew Robertson er dog et overraskende alternativ for deg som leter etter et friskt pust bakover.

Andre samtaleemner en må få med seg er Everton-backer, Mahrez, Sanchez, City-angripere, Huddersfield og ikke minst kommende double gameweeks.

Vi serverer ukens episode av Wildcard FC her:

Tags:
banner