Wildcard FC: – Han tar mest poeng på spillet per million av alle spissene

  • Home
  • Wildcard FC
  • Wildcard FC: – Han tar mest poeng på spillet per million av alle spissene
Wildcard FC

Februar er her. Overgangsvinduet er igjen stengt. Mye dreier seg derfor om nye spillere til nye klubber. Spillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan, Alexis Sánchez, Theo Walcott, Daniel Sturridge, Olivier Giroud med fler har byttet arbeidsgivere og er interessante valg for enhver Fantasy-manager de neste rundene. 

Wildcard FC har fått besøk av tekstforfatter Espen Borge. Det er en selvfølge at overgangsvinduet blir diskutert. Skal noen umiddelbart inn? Det er i hvert fall tre spillere som utpreger seg denne runden. En spiller tar mest poeng på spillet per million av alle spissene, en spiller må du cappe hvis du har han mot Huddersfield og vil Aubameyang være en umiddelbar suksess for Arsenal?

Wildcard trippel

Gutta har klare meninger om Jordan Ibe og diskuterer også om Wilson er er godt valg som tredjespiss. Starter et United under press nok en gang med Lingard, Martial, Sánchez og Lukaku mot et formsvakt Huddersfield? Starter Sturridge for Wes Brom? Er han for dyr og passer han inn? Hva mener gutta om duoen Slimani og Kenedy som er pekt ut til å redde Newcastle? Hva betyr dette for Joselu? Kan Norgesvennen Hodgson finne på å benke Benteke og satse på sin nye nummer ni? Hva sier kjøpene til Chelsea og resultatet mot Bournemout om hva som skjer i den blå delen av London? Er kapteinvalget av det åpenbare slaget?

Dette og mer får du svaret på under i ukens splitter nye episode av Wildcard FC: 

Tags:
banner