Wildcard FC: – Han har en voldsom 26-poenger i beina

Wildcard FC

En splitter ny episode av Wildcard FC er her. Ettersom det ikke er kamper mellom topp 6-lagene i Premier League til helgen, betyr dette at det forventes høye poengsummer for de som fortsatt ikke har gitt opp håpet om å vinne sine ligaer. Med andre ord, denne helgen lukter krutt. Få med deg hvilke spillere du MÅ ha på ditt lag.  

Denne ukens gjest er fotballkommentator Petter Bø Tosterud. Gutta er samstemte om hva som er ukens lag og hvilke spillere å se opp for. Salah og Kane er det mange som åpenbart setter sin lit til. Kapteinsvalget faller på Agüero, Kane eller Salah denne runden eller finnes det andre alternativer? Spillere som Arnatovic og Son er også on fire for sine London-klubber. Skal man hente de nå eller har det toget gått? Hva gjør man om man besitter Morata og Hazard? United-spillere er igjen aktuelle, men hvem? Hvilken tredjespiss skal man gå for nå?

Januarvinduet er fortsatt åpent. Wildcard diskuterer Alexis Sánchez, Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang og Riyad Mahrez. Hva bør Arsenal gjøre? Få også med deg hvilken spiller Wildcard-gjengen mener har masse poeng i beina denne helgen. Dette og mer i ukens episode av Wildcard FC.

Sjekk ukens episode her!

Tags:
banner