Wildcard FC – Erik Solbakken: Jeg har alltid hatet…

Ukens gjest er TV2s Erik Solbakken. Programlederen er et av Norges mest kjente TV-fjes og uten tvil en av de morsomste. Få med deg episoden for å få avslørt hvilken spiller hemsedalingen har et lite hat for. 

Om du sitter med Agüero på ditt lag er definitivt ukens episode en du bør få med deg, for med Jesus tilbake fra skade er det langt fra sikkert at argentineren er bankers i elleveren, og hva gjør du da?! Lytt til ukens episode for å få svaret. Gutta har så klart også valgt ut sin trippel for uken. Setter du 49,- er du med i trekningen av en valgfri drakt. Trykk på bildet under for å bli sendt til odds hos NordicBet.

Trykk her for å gå til odds hos NordicBet. Spillet finner du under #LoveTheBet. Setter du 49,- er du med i trekningen av en valgfri drakt.

 

En annen City-spiller det stilles spørsmål til om dagen er Raheem Sterling. Hva er status for engelskmannen? I podcasten får du så klart svaret.
I tillegg blir det avslørt hvilke donks du absolutt ikke vil ha på ditt lag til helgens runde. Om du ligger like foran eller bak kameratene er dette spillerne som kan avgjøre hele fantasyligaen om man er så uheldig å ha de på laget!

Vi serverer den en rykende fersk utgave av  Wildcard FC her:

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner