Wildcard FC – Spiller Harry Kane denne helgen?

Ukens gjest er Mjøndalen-spiller og VGTV-profil Mads Hansen. Vi er kommet til runde 33 i Premier League og derby-helg. Sesongen tilspisser seg. Det er nå de smarte valgene må tas. Dette skal denne gjengen lose deg igjennom. 

Gjør deg klar for double gameweeks, Merseyside derby, London-derby og ikke minst Manchester-derby! Wildcard-panelet mener Bournemouths Callum Wilson kan slå til denne runden. Problemet er bare at Wilson har blanket syv runder på rad. Mads Hansen har troen! Burnley er det eneste laget som skal spille to kamper denne runden og pån igjen i runde 34. Dermed er Sam Vokes og Chris Wood høyaktuelle. Burnley ligger i skrivende stund på en imponerende 7. plass.

Trykk her for å gå til odds hos NordicBet. Spillet finner du under #LoveTheBet. Setter du 49,- er du med i trekningen av en valgfri drakt.

Skal man ha Sané og Sterling hos City eller er D. Silva et bedre alternativ? Arnautović og Moyes er brått double trouble i Premier League. hvem hadde vel trodd det? Skal man beholde eller kvitte seg med Chelsea-spillere? Det er helt tydelig at Conte er på vei ut døra på brua. Det skal også nevnes at Vardy og Mahrez er to spillere å se opp for denne runden. Hva skjer med Son nå? Det er ikke lenge siden Son var spilleren å ha, men nå kan det se ut som en superbillig Lamela kan være mannen å hente. Her kan du også få en “differencial player” inn. Er panelet enig i at dette er rundens handel? Når vi først er inne på Spurs: Skal man velge Alli eller Eriksen? Den samme problemstillingen finner vi i den lyseblå delen av Manchester: Aguero eller Jesus? Skal man cappe Salah eller Aubameyang?

Glem alt det du har lest nå for denne rundens viktigste spørsmål er uansett: Spiller Harry Kane?

Dette og mer får du svar på her i den rykende ferske episoden av Wildcard FC: 

Tags:
banner