Topptips: NBA er de beste spillobjektene 1.juledag

LeBron James Kevin Durant

Ribba har lagt seg godt i magen, pakkene er for lengst pakket opp, reklamen er annerledes på TV, og det er egentlig ikke all verden å gjøre 1.juledag. Det er i hvert fall slik vi ser for oss morgendagen. NBA tar ikke ferie, og her serveres til og med noen av ligaens største godbiter! Se også våre tips for engelsk fotball og boxing day ved på klikke her! 

I denne saken kjører vi et par forhåndsavsnitt om kampene som spilles i NBA 1.juledag, og kommer med noen tippetips til hver av kampene. Kjør, jul!

18.00 – New York Knicks – Philadelphia 76ers

Vi starter dagen med en godbit fra Eastern Conference, hvor to lag med mye talent møtes i basketballens mekka, nemlig Madison Square Garden. New York Knicks tar i mot Philadelphia 76ers, og for en kamp dette kommer til å bli mellom lagene som kun ligger to timers kjøretur unna hverandre!

Philadelphia 76ers har kanskje den lyseste fremtiden i NBA, men har slitt tungt uten Joel Embiid de siste kampene. Etter blant annet å ha vunnet seks strake kamper i slutten av oktober og i starten av november, har det talentfulle laget slitt kraftig i desember med skader på nøkkelspillere og tunge resultater. På de siste ni kampene har de kun vunnet én – overtime mot Minnesota Timberwolves!

Kristaps Porzingis, selve franchise-fremtidsspilleren til Knicks, hadde det fryktelig tungt i fredagens storkamp mot Boston Celtics, og skjøt 0-8 fra gulvet og 0-3 fra trepoengslinja på 23 minutter. Da Porzingis og flere andre startere slet, tok spillerne som ofte kommer av benken ansvar. Michael Beasley, en spiller med et par frekke tatoveringer og en karakteristisk sveis, scoret 32 poeng, plukket 10 returer på 25 minutter og var banens soleklare gigant. Han sørget nesten på egenhånd for at Knicks til slutt vant 102-93.

Ellers har Knicks vært gode i det siste, og de har vært spesielt gode i Madison. Vi tror de fortsetter den gode trenden hjemme mot et noe vaklende 76ers-lag, som også har Joel Embiid usikker på grunn av en skade som har holdt han ute de siste kampene. Klikk her for å spille på kampen!

Bilderesultat for michael beasley knicks

21.00 – Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

Herrejemeni! Maten er servert og det er bare å sette seg i sofaen for å chromecaste, streame eller Apple TV’e denne gigantkampen, som er mellom lagene som har møttes i NBA-finalene de siste tre sesongene. Golden State Warriors tar i mot Cleveland Cavaliers i deres storstue Oracle Arena, men dessverre for den nøytrale supporteren blir kampen noe fattigere med Isaiah Thomas og Steph Curry ute, samt at Zaza Pachulia, Draymond Green og Andre Iguodala har slitt med småproblemer før oppgjøret.

Men matchupen alle venter på, er Kevin Durant mot LeBron James – kanskje de to beste spillerne i ligaen de siste fem-seks-syv årene. James spiller sin beste basketball i karrieren i sin 15. sesong, mens Durant nesten er et eget angrep alene nå med flere nøkkelspillere ute. Se opp for denne matchupen, samt J.R. Smith mot Klay Thompson. Hvem blir heite fra trepoengslinja og setter fem-seks trepoengere i løpet av kampen?

Vi tror fort at Cavaliers kan stjele en seier i Oakland med skadelisten til Warriors, i tillegg til den gode formen Cavs er i for tiden. Blir fort å spille på LeBron James over på poeng, assists og returer, etter å ha notert seg for fem triple-doubles de siste kampene. Klikk her for å spille på kampen!

LeBron James Cleveland Cavaliers

23.30 – Boston Celtics – Washington Wizards

For den norske fansen avsluttes 1.juledag med denne godbiten mellom to av Eastern Conferences topplag, nemlig Boston Celtics og Washington Wizards. Attpåtil i legendariske TD Garden! Har selv vært der, og det er noe helt eget å være i Bostons storstue, spesielt i juletider og sluttspillstider.

Selve kampen er også en godbit. Det er to lag som ikke er særlig glade i hverandre, og det blir alltid litt ekstra fysisk når de møtes. Celtics knuste Bulls med 25 poeng natt til 24.desember. Er Kyrie Irving, spilleren som kom fra Cavaliers før sesongen, som styrer Celtics-skuta om dagen. Point guarden snitter 27.7 poeng i desember og vi får en skikkelig duell når to av de beste point guardene i øst, Irving og John Wall, møtes til dyst 23.30 norsk tid 1.juledag. Hvem som går seirende ut av den duellen går fort også seirende ut av oppgjøret.

Wizards kommer fra en overbevisende 130-103-seier over Orlando Magic natt til 24.desember. Det er gøy å se at Mike Scott, som fortsetter å herje av benken i seieren over Magic, ble Wizards sin toppscorer med 18 poeng. Han har hatt fem kamper med 18+ poeng de siste åtte kampene, etter å ha hatt null slike kamper før det denne sesongen. Bradley Beal og John Wall må være påskrudd om Wizards skal stjele en seier i Boston, noe de veldig fort kan gjøre. Vi har troen på Wizards i denne. Klikk her for å spille på kampen!

 

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner