UFC 222: Sjekk denne oddstrippelen!

  • Home
  • MMA
  • UFC 222: Sjekk denne oddstrippelen!

I den forrige saken tok vi for oss preview foran UFC-stevnet i Las Vegas, hva som skjedde med mainfighten, hvem som skal gå og hvem vi tror vinner av Edgar og Ortega, og av Cyborg og Kunitskaya. 

Les preview på UFC222 her!

I denne saken skal vi se mer på en helfrekk trippel som Betsafe har gitt ut med tanke på helgens fighter i T-Mobile Arena, Nevada, USA. Spillselskapet Betsafe gir hele 4.75 på at disse tre fighterne skal vinne:

  • Stefan Struve over Andre Arlovski
  • Frankie Edgar over Brian Ortega
  • Keilen Vieira over Cat Zingano

Hvorfor har Betsafe plukket ut akkurat disse tre og hvorfor er dette et godt spill? Toppkamp forklarer hvorfor. Vi gyver løs på de tre fightene, og prøver så godt vi kan å forklare hvorfor det er akkurat denne trippelen du skal sette pengene dine på natt til søndag.

Stefan Struve-seier over Andrei Arlovski

I tillegg får vi et skikkelig sluggermøte mellom Andrei Arlovski og Stefan Struve. Den en-gang-så-lovende Arlovski har tapt fem av sine seks siste UFC-kamper, men vant den siste mot Junior Albini i november 2017. Før det hadde han blant annet tapt for Francis Ngannou, Alistar Overeem og Stipe Miocic, tre fightere som er i toppsjiktet i tungvektsklassen.

Nederlandske Struve har vunnet tre og tapt tre. Kommer rett fra et tap mot Alexander Volkov fra tidlig september 2017. Struve er bare 30 år, men har vært i UFC i mange år – helt siden 2009! Struve fortalte MMAFighting at han ikke ville ha noe med MMA å gjøre etter de siste tapet mot Volkov, så det blir spennende å se hvordan han framstår i helgens fight mot Arlovski. Er en veldig lang fighter (hele 2.13), mot Arlovskis 1.93 på strømpelesten. Det tror vi kommer til å spille en stor rolle i denne fighten.

Også Arlovski har vært i UFC-sirkuset lenge. Disse to fighterne har gått tilsammen 39 (!) UFC-kamper i tungvektsklassen. Vi tror Struve skal ta seg av Arlovski greit her, med sin høyde og det faktumet at Arlovski har sett ganske «ferdig» ut i sine siste fighter.

Klikk her økt odds på UFC-trippel!Frankie Edgar-seier over Brian Ortega

NB! Vi har skrevet mer om oppbygning til Edgar vs. Ortega.

Se preview!

I dette co-main eventet, tror vi Edgar blir for teknisk og for «skilled» for den fortsatt ganske så ferske Ortega, om vi snakker i UFC-sammenheng. Om et år hadde denne fighten kanskje vært vanskelige å spå, men når de møtes til helgen, tror vi det blir en klink seier for Edgard. Ortega har hatt et par imponerende seirer, men møter en virkelig tøff motstander i Edgard her.

Dog er det mye lengre siden Edgar har gått kamp, enn Ortega. Edgars siste var i mai 2017, Ortegas siste var i desember 2017. Hvor stor rolle vil det spille natt til søndag? Edgard er en veldig god grappler og har seks first-round finishes i karrieren sin. Han har også tidligere vært mester i UFC, så rutinen er til stede.

Den samme rutinen har ikke Ortega, selv om han nå har blitt bra ranket og har vunnet alle UFC-kampene sine så langt. Men det er langt fra å være fersk i UFC-sirkuset og vunnet et par på rad, til å ha vært mester tidligere. Ortega blir bedre kamp for kamp, men møter nok sin overmann, for første gang i UFC-karrieren, her. Denne tror vi Edgar tar.

Klikk her økt odds på UFC-trippel!

 

Keilen Vieira-seier over Cat Zingano

Det at Zingano returnerer til UFC-buret i 2018 er en av årets feel-good stories.

Hun startet UFC-karrieren med en knockout seier over Miesha Tate etter å ha vært med på The Ultimate Fighter. Hun slo en up-and-coming stjerne, og viste at hun så absolutt kunne være med og kjempe blant de største navnene i UFC-sirkuset.

Så kom nedturen. Mannen tok selvmord i januar 2014, og Zingano har slitt tungt etter det. Hun vant den første kampen etter tapet av sin ektemann mot Amanda Nunes, men har så tapt to strake – mot Ronda Rousey, for bantamvektbeltet etter bare 14 sekunder, før Julianna Pena vant på enstemmig dommeravgjørelse 9.juli. Etter 18 måneders pause, er hun endelig tilbake i buret.

Men hun møter en svært tøff motstander i Vieira. Hun er 9-0 i MMA-buret og har vunnet alle sine tre UFC-kamper hun har gått. Har sett bra ut i sine tre UFC-kamper og er ørliten favoritt her. Alle vet hva slags potensiale Zingano har, men tror fort hun er rusten etter sin første kamp på nesten to år. Men unge Vieira er et up-and-coming talent hvor sky is the limit for henne, født i 1991 og har fortsatt mange gode år foran seg.

Tror Vieira trekker strået i en jevnt og bra fight.

Klikk her økt odds på UFC-trippel!
Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner