Tyron Woodley raser mot UFC-sjefen: – Full av dritt!

  • Home
  • MMA
  • Tyron Woodley raser mot UFC-sjefen: – Full av dritt!

Weltervekt-kongen Tyron Woodley har lenge ønsket en kamp mot Nate Diaz, noe UFC-sjefen ikke godkjenner. Nå raser Woodley, som har ført til noen slagkraftige ytringer mot Dana White. 

Weltervekt-tittelholder Tyron Woodley og UFC-sjef Dana White har ikke akkurat hatt en godt forhold, spesielt siden sistnevnte uttrykte stor misnøye etter Woodleys såkalte kjedelige kamp mot Demian Maia i juli.

Og nå har bensinen blitt helt på bålet. Etter at weltervekt-tittelholderen nylig snakket om en potensiell kamp mot McGregors erkefiende, Nate Diaz, skal White antagelig ha fyrt tilbake mot Woodley og sagt han er “full av dritt” – og at kampen aldri har vært en potensiell mulighet.

Forbanna

– Woodley er full av dritt. Den kampen har aldri vært planlagt, så du kunne ikke tatt mer feil. Han kan ikke være mer full av dritt og det er absolutt ikke sant. Dos Anjos er kampen vi ser for oss mot Woodley. Det er en rettferdig kamp, spesielt siden han akkurat vant kampen mot Robbie Lawler og så veldig bra ut. Og det jeg digga med den kampen var at dos Anjos ga alt. Han vil komme etter Tyron Woodley og det vil bli en fantastisk kamp. Det er kampen som skal finne sted, konstanterer Dana White.

UFC-sjef, Dana White.

Uttalelsen fra White falt mildt sagt ikke i god jord hos Tyron Woodley. Han raser mot UFC-sjefen, som han mener driver organisasjonen på en urettferdig og dobbelmoralsk måte.

– Det festlige er, jeg er den eneste mesteren som faktisk slåss mot konkurrentene som står først i køen. Man ser at DC (Daniel Cormier, jour. anm.) går opp til tungvekt, Conor (McGregor, jour. anm.) gjør hva faen han vil. Dillashaw vil gå ned en vektklasse, Amanda Nunes og Cyborg ønsker å slåss. Så, vær så snill, la Tyron nevne noen. Men når jeg først gjør det, blir det til at ‘Han klager, vil ikke slåss mot visse personer, prøver å unngå folk, og han drar rase-kortet’, innrømmer en forbanna Woodley til The MMA Hour.

Weltetvekt-tittelholder Tyron Woodley raser over at han blir behandlet urettferdig, sammenliknet med andre utøvere som får godkjent å utføre storkamper mot store navn i kamporganisasjonen.

– Jeg er kanskje en av de mest markedsførbare, profesjonelle og hardtarbeidende utøverne, som gjør alt selv. Jeg ble ganske fornærmet, når kommer med en uttalelse om at du er full av dritt, da kan jeg ikke la det gå. For jeg ble så forbanna, fortsetter han.

– Dritt lei

Nate Diaz har faktisk vist interesse i å kjempe mot Tyron Woodley – og synes at en kamp om weltervekt-tittelen er fristende nok til å ta på seg MMA-hanskene igjen. Diaz har ikke vært i ringen siden han tapte omkampen mot erkefienden Conor McGregor i august 2016.

– Jeg har kommet til et punkt hvor jeg er dritt lei av å ikke få tilbudt noen kamper. Og jeg blir ikke akkurat yngre. Jeg har skrevet på Twitter at jeg ønsker en kamp i mai eller juni, men jeg har ikke sagt hvem fordi jeg har tenkt på ulike muligheter. Nå er Woodley mitt beste alternativ. Jeg har sett på TMZ hver uke at han har snakket om meg. Han er egentlig ikke i min vektklasse, men jeg er med, bekrefter Nate Diaz til ESPN.

Nate Diaz har ikke vært i ringen siden han tapte mot McGregor for nesten to år siden – og hevder han ikke har fått gode nok kamptilbud av UFC. Han innrømmer at det frister å gjøre et storslått ‘comeback’ mot Woodleys tittelbelte i weltervekt.

Dana White på en annen side, hevder at Nate Diaz har avslått en rekke kamptilbud og ikke ønsker å entre UFC-ringen med det første. 

– Han ønsker ikke å slåss. Vi har prøvd på rundt seks eller syv kamper det siste halvåret, og han har avslått dem alle. Alvarez, Gaethje, Barboza og Ferguson en rekke ganger, påstår UFC-sjefen.

Hvem tror du snakker sant? Og bør Woodley møte Rafael dos Anjos? Eller er en kamp mot Nate Diaz du ville satset pengene dine på? 

Sjekk også ut Betsafes oddsboost på UFC Fight Night. Om samtlige av Stephens, Saint Preux og Perry vinner denne kvelden får du 4.50 ganger pengene. 

Klikk her for oddsboost!
Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner