Topptips: Norsk midtbanemann er med på å sikre helgens overskudd!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Norsk midtbanemann er med på å sikre helgens overskudd!

Topptips-toget ruller videre og vi har gjennomført nok et dypdykk ned i helgens oddshav. Våren har tatt et realt balletak på Kong Vinter, og man kan ane tendenser til grønt gress selv på mattene i Eliteserien. Slikt gleder et fotballhjerte. Denne helgen herjer ligafotballen videre rundt om på kontinentet og vi har gjort vårt ytterste for å finne de beste godbitene. Dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson.

Burton – Derby (spilles lørdag 14.april kl.16:00)
Trykk her for å spille: Borteseier – 1.77 i odds

Et Derby på playoff-jakt gjester Championships kanskje største dumpekandidat, Burton, denne helgen. Sesongen har vært en eneste lang ulykke for vertene, og de ligger plassert godt under nedrykksstreken. Selv om det er teoretisk mulig for Burton å berge plassen virker det litt for langt opp til trygg plass.

Gjestene har på sin side vært seg selv lik denne sesongen, og etter en pangåpning gikk det rett på stumpen i en god periode. På det verste var rekken uten seier oppe i åtte kamper, men heldigvis har det snudd for The Rams de siste kampene. 3-0 hjemme mot Bolton i forrige runde og 0-1 borte mot Preston er godt, og Derby håper det er akkurat så godt at de berger playoff til spill i Premier League. Skulle så skje er de ikke akkurat soleklare favoritter, men borte mot Burton må de tåle favorittstempelet. Fikk det tøft borte mot serieleder Wolverhampton i midtuka, men slik Wolves har framstått denne sesongen er det sesongens kanskje tøffeste kamp.

I Matej Vydra har Derby en spiller i målform. Tsjekkeren er toppscorer i Championship med 19 scoringer.

Matej Vydra er toppscorer i Championship med 19 fulltreffere. Mot Burton skal det være muligheter for flere.

Burton har bare vunnet 7 kamper så langt denne sesongen, og selv om de hanker med seg en del poeng gjennom uavgjort blir det rett og slett for mange tap til at plassen er trygg. På 42 kamper har de ikke scoret flere enn 30 mål, og lagets toppscorer er den 35 år gamle midtbanemannen Lloyd Dyer som står med syv fulltreffere. Det sier seg selv at dette ikke holder vann for Burton, spesielt ikke med tanke på at de er lekk som en sil bakover. 77 baklengs hittil holder til førsteplass i flest baklengs i divisjonen, selv om en slik pris ikke finnes. På de fem siste har de 2,6 baklengs per kamp i snitt, og vi i Topptips tror den vonde trenden fortsetter for Burton.

Trykk på banneret for å til en hver tid se Betsson sitt utvalg av økt odds.

De siste fem leser 0-2-3 for Burton, mens man ikke har sanket flere enn åtte poeng på de siste femten spilte. Noe hyggeligere statistikk for Derby, selv om de også har slitt med formen i det siste. 2-1-2 på de fem siste, og vi tror Derby har mobilisert for innspurten.

Da skal de ta seg greit av Burton denne runden, og til 1.77 i odds er dette bra betalt. Vi i Topptips hopper på og krysser fingrene for at Derby tar seieren.

Trykk her for å spille på Derby

Strasbourg – St. Etienne (spilles lørdag 14.mars kl.20:00)
Trykk her for å spille: Borteseier – 2.28 i odds

Vertene Strasbourg gjør en god figur i sin første sesong i Ligue 1 etter opprykket, og ligger for øyeblikket an til å berge plassen. Fra 16.plass er luken ned til nedrykksplass fem poeng, så alt er ikke helt klappet og klart, men det kunne sett langt verre ut. De siste fem kampene har ikke vært all verden, selv om de har fått til tre strake uavgjortresultater mot henholdvis Angers, Metz og Toulouse. Alle tre lag i nabolaget til Strasbourg på tabellen, og at de unngikk tap her kan ha vært skjebnesvangert. De siste fem leser 0-3-2 med 6-10 i målforskjell.

St. Etienne har med Ole Selnæs på laget fått bra sving på sakene den siste tiden. Etter cuptapet mot Troyes har de gått ti strake ligakamper uten tap, og står dermed med 5-5-0 på de siste ti. Målforskjellen på 17-8 på disse er solid, og uavgjortresultater mot Paris Saint-Germain, Marseille, Rennes og Lyon den siste tiden skal slett ikke kimses av. For øyeblikket holder St. Etienne 9.plassen i Ligue 1, men 5.plass og Europa League-spill kan være innen rekkevidde om man opprettholder formen de siste seks kampene.

Ole Selnæs har fått dreis på sakene i Ligue 1. Her fra 1-1 borte mot Paris Saint-Germain forrige runde.

Ole Selnæs har kjempet seg til fast plass på St. Etienne og har gjort en god figur i den grønne drakten denne sesongen. Her har han full kontroll på Paris Saint-Germains Marco Verratti.

St. Etienne skal være bedre enn Strasbourg både på papiret og banen, og selv om Strasbourg har dratt til med noen flotte resultater denne sesongen tror vi St. Etienne blir for sterke. Les Verts virker å ha kommet inn i et bra driv der ingen lag i ligaen er for gode, og holder man Paris Saint-Germain til 1-1 skal man ha gode muligheter til å få med seg noe borte mot nyopprykkede Strasbourg.

Det motsatte møtet endte 2-2, og vi tror et St. Etienne med nyvunnet selvtillit er mer enn sugne på å revansjere poengtapet fra oktober i fjor.

B til over 2 i odds - Spill her!

Fiorentina – SPAL (spilles søndag 15.april kl.12:30)
Trykk her for å spille: Asian handicap (0-1) H – 1.83

Fiorentina mistet sin kaptein i starten av mars da Davide Astori gikk bort så alt for tidlig. Det kan virke som om laget fra Firenze har bestemt seg for å hedre sin falne kaptein med å vinne alle resterende kamper, for nå står de lillafargede med seks strake seire i Serie A. I forrige runde ble selv Roma for små for Fiorentina, da de vant 2-0 borte på Stadio Olimpico. Fryktelig sterk form på Fiorentina, og på de siste seks har de bare sluppet inn ett mål. De tre siste er vunnet med 2-0, og i SPAL møter de et lag som normalt skal være overkommelige.

Davide Astori gikk bort alt for tidlig, Fiorentina hyller kapteinen sin ved å vinne fotballkamper.

Fiorentina-kaptein Davide Astori gikk bort alt for tidlig, som en hyllest til sin avdøde kaptein har Fiorentina sluttet å tape fotballkamper.

SPAL sliter i bunnen av Serie A i sin første sesong i toppdivisjonen siden 1968, og status etter 31 kamper er en 17.plass, a poeng med 18.plass Crotone. Har sanket greit med poeng i det siste og står med 1-4-0 på de siste fem. Da disse to møttes i november ble det 1-1, men det må sies å være en helt annen utgave av Fiorentina vi ser i dag.

Vi i Topptips tror dette skal være grei skuring for Fiorentina, og så solide som de har framstått i det siste kan de godt vinne denne med flere mål. Vanlig handicap-spill frister, men vi sikrer oss for en eventuell 1-0 og går for den asiatiske varianten.

NB! Ved spill på Asian handicap får man tilbake innsatsen om det skulle bli ettmålsseier.

Trykk her for å spille

AC Milan – Napoli (spilles søndag 15.april kl.15:00)
Trykk her for å spille: Begge lag scorer og over 2.5 mål – 2.32 i odds

Flere storoppgjør i italiensk Serie A denne helgen, og foruten byderbyet i Roma mellom Lazio og Roma kan italienerne friste med AC Milan – Napoli på San Siro. Vi tror på en underholdende kamp og lar oss ikke be to ganger.

Dette var sesongen AC Milan skulle ta steget opp i øverste sjikt av Serie A. Millioner av Euro ble investert i gode spillere, uten at det har betalt seg til det fulle helt enda. Før denne ligger Gennaro Gattuso sine menn på en 6.plass, og det kan virke som om toget for spill i Champions League neste sesong har forlatt stasjonen. De må faktisk passe seg så de ikke blir passert av et Fiorentina i form, som med to færre poeng har muligheten til å fravriste Milan spill i Europa League neste sesong. Det tror vi blir en voldsom strek i regninga for AC Milan, og de vil gjøre det de kan for å berge 6.plassen. 2-2-1 på de siste fem, der tapet kom borte mot serieleder Juventus.

Det scores ofte en del mål i oppgjørene mellom AC Milan og Napoli. Vi tror dette forsetter og at det blir over 2.5 mål denne helgen.

Historisk sett er oppgjørene mellom AC Milan og Napoli målrike affærer. Vi tror denne trenden forlenges denne helgen.

Gjestene fra Napoli har toppet tabellen i store deler av sesongen før Juventus snek seg forbi i mars. Ligger per nå på en sterk 2.plass, fire poeng bak Juve. Med syv kamper igjen å spille er det mulig for Napoli å bli seriemester, men da må de ikke rote mer i de resterende kampene. Forrige runde berget de tre poeng med et nødskrik, etter å ha kommet under mot svake Chievo hjemme på San Paolo. Etter mål i det 89.min og tre min på overtid unngikk man en fadese og håpet om ligagull lever videre. Gjestene står også med 2-2-1 på de siste fem, og tapet mot Roma i starten av mars var det første tapet i Serie A siden Juventus ble for sterke tilbake i desember.

På jakt etter den høyeste oddsen? Trykk på banneret for å se hva Betsafe byr på akkurat nå!

Napoli er normalt et bedre lag enn AC Milan, og vi holder gjestene som favoritter. Med det sagt er det ikke godt å si hva Milan kan finne på, og vi tror fort hjemmelaget kan score et mål. Uansett så styrer vi elegant unna spill på resultat i denne. Historisk sett er dette målrike oppgjør og vi tror den trenden skal ha gode sjanser til å leve videre denne helgen. Fem av de seks siste innbyrdes har endt med tre scoringer eller mer, og all den tid ingen av lagene er helt potente om dagen syns vi i Topptips at 2.32 i odds på at over 2,5 mål og nettkjennig fra begge lag er meget godt betalt.

Vi satser på nok en målrik kamp mellom to av Italias stolteste klubber.

Målfest i Italia? Trykk her!

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner