Topptips: Oddsspillene som sikrer VM-gevinst!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Oddsspillene som sikrer VM-gevinst!

Vi nærmer oss halvspilt gruppespill og man kan så smått se varsellampene lyse i enkelte leire. Hos andre er flagget på vei til topps og vi nyter hvert lille øyeblikk av mesterskapet. La festen rulle videre, vi kaster oss med! Dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson.

Argentina – Kroatia (spilles torsdag 21.juni kl.20:00)
Spill: Over 2.5 mål og begge lag scorer – 2.86 i odds

Messi, Messi, Messi.. Verdens kanskje beste fotballspiller gjennom tidene får det ikke helt ut på landslaget, og mot våre islandske venner brant han attpåtil et straffespark. Dagen etter at hans argeste rival Cristiano Ronaldo banket inn tre mål mot Spania kunne Messi følge opp og vise verden hvilken stor spiller han er. Slik gikk det dog ikke, og det var en skuffet Lionel Messi som tuslet av gresset etter 1-1 mot Island.

Messi og kompani møtte den islandske veggen i første kamp i gruppespillet. Det betyr at man for alvor må opp i ringene i kampen mot Kroatia.

Det ble ikke helt den starten på VM som Messi og hans Argentina hadde sett for seg. Mot Kroatia er den lille magikeren og resten av laget nødt til å slå tilbake.

Kroatia startet på sin side oppskriftsmessig, med en grei 2-0-seier mot Nigeria. Dette betyr at Argentina allerede er to poeng bak den tøffeste konkurrenten i kampen om gruppeseieren. Skulle man rote bort poeng i denne samtidig som Island slår Nigeria brenner det heftig under de argentinske labbene til Messi og kompani. Derfor kommer nok Argentina med et heltent mannskap, der alle er vel vitende om at alt annet enn en seier kan bety trøbbel.

Sånn sett passer det ikke akkurat perfekt å møte Kroatia, for kroatene har vist seg å være et vanskelig lag. Med tre poeng i sekken allerede kan Kroatia senke skuldrene, hvilket ofte slår positivt ut. Selvtillit er alfa omega i fotball, og slikt sett har Kroatia fått en fin inngang til storkampen mot Argentina.

Vi tror Argentina får det tøffere mot Kroatia enn hva oddsen skulle tilsi, og gir kroatene gode sjanser til å få med seg noe i denne. Man vet dog aldri hva Messi kan finne på, og vi finner derfor god verdi i over 2.5 mål og at begge lag scorer. Med to gode lag på jakt etter avansement skal det være gode forutsetninger for dette spillet.

Trykk her for å spille tipset

Brasil – Costa Rica (spilles fredag 22.juni kl.14:00)
Spill: Over 2.5 mål – 1.75 i odds

Brasil så ut til å starte mesterskapet på best mulig vis, da Coutinho klasket ballen i nota allerede etter 20 minutter mot Sveits. Selv om Brasil tidvis i 1.omgang så ut som mange hakk bedre enn Sveits ble det til slutt 1-1, og i grunn en ganske sur start på VM. Dette betyr at Brasil nå må gjøre jobben i de to siste gruppekampene om de skal avansere videre til finalespillet. Serbia topper gruppe E etter sin seier over Costa Rica, mens Sveits har gode kort på hånda med ett poeng etter å ha møtt en av favorittene til å vinne hele sulamitten.

Vi tror Brasil tar seg kraftig i nakken i møte med Costa Rica, og retter opp inntrykket med en storseier. Costa Rica så ikke ut som en kasteball i kampen mot Serbia, men at de topper innsatsen fra VM for fire år siden er det lite som tyder på. Med det sagt er de ikke helt ufarlige framover på banen, de kan med andre ord bidra med en scoring i denne kampen.

Coutinho sikret sitt Brasil en flott start på kampen mot Sveits med sitt 1-0-mål, men Steven Zuber og Sveits ville det annerledes og nappet med seg ett poeng.

Lite tydet på at Sveits skulle få med seg poeng da Coutinho banket inn 1-0 til Brasil allerede etter 20 minutter. Det ble dog 1-1, og nå må Brasil slå Costa Rica for å være med i kampen om gruppeseieren.

For de gulkledde fra samba-fotballens vugge er det kun seier og tre poeng som gjelder mot Costa Rica, og vi tror de fyker ut av blokkene og valser over Costa Rica. Neymar og Gabriel Jesus er målfarlige gutter som vil vise hva de kan, mens Coutinho ser ut til å ha prikket skuddfoten til innsatsen i Russland.

Over 2.5 mål skal være innenfor rekkevidde i denne, og oddsen oppunder 1.80 er ikke å forakte i en kamp Brasil må vinne.

Spill på en målrik kamp her

.

Serbia – Sveits (spilles fredag 22.juni kl.20:00)
Spill: Begge lag scorer: JA – 2.08 i odds

Aleksandar Kolarov sitt flotte frispark sikret Serbia en flott start på VM, og serberne topper gruppe E etter første kamp. Costa Rica gjorde dog en god figur, og viste at Serbia på langt nær er utilnærmelige. I denne møter de et Sveits som med 1-1 mot selveste Brasil har fått en drømmestart på sitt VM.

Sveits fikk en flott start på VM med 1-1 mot Brasil. Her jubler målscorer Steven Zuber i sekundene etter ballen føk i nota.

Steven Zuber kunne slippe jubelen løs etter sin scoring mot selveste Brasil. Mot Serbia jakter han og Sveits nye fulltreffere.

Bak Brasil var det nokså jevnt mellom Serbia og Sveits i kampen om 2.plassen og avansement. Det er det forsåvidt fortsatt, selv om Brasil spilte uavgjort mot Sveits. Serbia kan med seier over Sveits langt på vei være klare for finalespillet, mens Sveits helst skal ha med seg minst ett poeng fra denne om avansement skal være innen rekkevidde. Det skal med andre ord være to heltente lag som stiller til kamp fredag kveld, og vi i Topptips tror begge lag finner veien til nettmaskene.

Selv om Sveits har en spiss som knapt scorer mål i Haris Seferovic har de et brukbart lag, og med spillere som Xherdan Shaqiri og Breel Embolo i troppen skal det være muligheter. Mot Brasil var det Steven Zuber som noterte seg for scoring, og med antallet selvmål og straffespark så langt i VM kan mål nærmest komme fra hvor som helst. Serbia har på sin side flere profiler i de offensive rekker, og det forbauser oss om de ikke finner veien til nota.

Trykk her for å spille tipset

.

Tyskland – Sverige (spilles lørdag 23.juni kl.20:00)
Spill: Hjemmeseier og begge lag scorer: NEI – 2.19 i odds

Sammen med Brasil er Tyskland den andre store forhåndsfavoritten som har kommet skjevt ut etter første kamp i gruppespillet. Den regjerende mesteren fikk seg en real nesestyver i møte med Mexico og står med null poeng etter første kamp. Det betyr at det brenner litt i barten for Joachim Löw og hans menn, og blir det ikke seier mot Sverige blir det fort vanskelig å komme seg videre fra gruppe F.

Tyskland og landslagssjef Joachim Löw fikk en lei start på VM med tap for Mexico i sin første kamp. Mot Costa Rica må det resultatet revansjeres.

Joachim Löw måtte klype seg i overleppa for å sjekke om han drømte etter at Die Mannschaft gikk på en mexikansk smell i første gruppespillkamp. Mot Costa Rica må tyskerne opp på hesten igjen, og vi tror det gjøres med bravur.

Til tross for skrell mot Mexico er Die Mannschaft fortsatt et av verdens beste lag, og vi ser for oss at de tar seg greit av Sverige i denne. At Tyskland vinner er i og for seg et trygt og godt spill, men vi tror i tillegg de gjør det uten å slippe inn mål. Sverige så ikke fryktelig dødelige ut mot Sør-Korea, og hadde det ikke vært for straffesparket ville det nok blitt 0-0.

Press her for å spille Tyskland

 

Vil du vinne 1 million kroner?

Betsson har i disse dager lansert en utrolig kampanje hvor en heldig spiller stikker av med 1 000 000 kr når VM-finalen er ferdigspilt! Den personen er nærmest til å tippe hvilken spiller som scorer det første målet i VM-finalen, og i hvilket minutt målet kommer, stikker av med millionen. Hvem skal du tippe på?

Om du ønsker å melde deg på kampanjen kan du trykke på denne linken.

 

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner