Topptips: Rosenborg forlenger nedturen og sikrer klink i kassa!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Rosenborg forlenger nedturen og sikrer klink i kassa!

Våren nærmer seg, og med den også nervepirrende sesongavslutninger i de store ligaene på kontinentet. En som dessverre ikke får med seg avslutningen fra trenerbenken er Alan Pardew, som til slutt fikk sparken i West Bromwich. Det betyr at vi blir nødt til å se til andre i jakt på helgens sikkerstikk, men vi er ved godt mot. Vi ønsker Pardew lykke til videre og takker for turen ned Klink Road. Dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson.

Hamburger SV – Schalke 04 (spilles lørdag 07.april kl.18:30)
Trykk her for å spille: Borteseier – 2.00 i odds

Bundesligas soleklare formlag, Schalke 04, tar turen til Hamburg denne helgen. Her skal de møte 18.plass Hamburger SV, som er i ferd med å rykke ned fra Bundesliga for første gang siden ligaen så dagens lys i 1963. 55 år i Bundesliga er imponerende, men de siste fire sesongene har vært knallharde for Hamburger SV, og det skal mye flyt til for å berge plassen denne gangen. Med seks kamper igjen har HSV syv poeng opp til trygg plass, og vi tror laget fra Tysklands nest største by må ta den tunge turen ned i 2.Bundesliga.

19 poeng på 28 kamper skremmer ikke vannet av noen, og man må helt tilbake til 26.november i fjor for å finne forrige seier. De siste 15 ligakampene har resultert i 0-6-9 og en målforskjell på skrekkelige 7-24. Med andre ord ikke mye å glede seg over, og mye som skal klaffe for å få snudd skuta.

Jubelen står i taket i Schalke 04 om dagen. Holder de formen ved like er 2.plassen deres.

Schalke 04 har fått fart på sakene i hjemlig liga. De siste seks kampene er vunnet, og de blå fra Gelsenkirchen er på vei mot en solid 2.plass.

I Schalke 04 er situasjonen den rake motsetningen av hva Hamburger SV opplever. 52 poeng på 28 kamper holder til en foreløpig 2.plass, fire poeng foran Ruhr-rival Dortmund. Ledende Bayern München er det lite å gjøre med, og den tyske stormakten kan sikre seg tittelen allerede denne helgen om de slår Augsburg.

Schalke 04 er som nevnt ligaen formlag, og de blå fra Gelsenkirchen har virkelig fått opp dampen den siste tiden. De kan se tilbake på seks strake seire i Bundesliga, fem av de uten baklengsmål. Dette er sterkt, og vi i Topptips tror Schalke 04 skal ta seg greit av Hamburger SV.

Trykk her - Spill på S04

_

Arsenal – Southampton (spilles søndag 08.april kl.18:30)
Trykk her for å spille: Asian handicap (0-1) H – 1.90 i odds

Topp 4-toget ser ut til å ha forlatt stasjonen for Arsenal og Arsène Wenger, og fra sin 6.plass har de hele 13 poeng opp til byrival Tottenham på 4.plass. Det ser dog ikke ut som at de har gitt opp håpet helt enda, for de to siste kampene har Arsenal vist fin form. Begge de to siste er vunnet med sifrene 3-0, mot henholdsvis Stoke og Watford. Legger man til de to kampene mot AC Milan i Europa League har Arsenal vunnet sine fire siste med to mål eller mer, hvilket er prov på lovende form.

Gjestene fra Southampton befinner seg på en 18.plass og har tilsynelatende trodd de er for gode til å rykke ned. Da er det ikke rart de ligger der de ligger, for det er som kjent en sikker oppskrift for hvordan rote seg inn i nedrykksstriden. Status med åtte kamper igjen av sesongen er to poeng bak Crystal Palace på trygg grunn, og det med en kamp mindre spilt. Det er med andre ord ikke helt kjørt for Southampton, men det er neppe borte på Emirates nyansatte Mark Hughes snur skuta.

Arsène Wenger virker å ha fått sving på Arsenal-skuta igjen og Southampton skal være mulig å slå.

Arsène Wenger nekter å gi seg og kjemper videre for å få en fin avslutning på sesongen. Her lærer han Ainsley Maitland-Niles en ting eller to om verdens vakreste sport.

Southampton står med 0-2-3 på sine fem siste, og til tross for managerbyttet ser de fortsatt håpløse ut. De to siste kampene i ligaen er begge tapt med 3-0, sist mot et West Ham som heller ikke har vært gnistrende denne sesongen.

Arsenal spiller hjemme mot CSKA Moskva torsdag kveld, og kampen mot Southampton kommer bare tre dager etter. Vi føler oss uansett sikre på at Arsenal skal være et par numre for store for gjestene fra sør. CSKA Moskva er åpenbart et godt lag, men ikke av det verste Arsenal kunne fått i Europa League. Det skal derfor være mulig for Wenger å rokere litt på laget i Europa og stille med sine antatt beste på søndag. Heller ingen nye skader i Arsenal-troppen, og en toppklubb som Arsenal skal være rustet til et slikt kampprogram.

Vi i Topptips tror det skal være gode muligheter for at Arsenal tar denne med to eller flere mål, selv om Southampton må kjempe innbitt for å berge plassen i Premier League. Husk at ved spill på Asian handicap vil innsatsen bli refundert om det kun ender med ettmålsseier til Arsenal.

Gunner-seier? Trykk her!

Watford – Burnley (spilles lørdag 07.april kl.16:00)
Trykk her for å spille: Begge lag scorer: JA – 1.89 i odds

To lag i brukbar form møtes til dyst på Vicarage Road denne helgen. Hjemmelaget Watford er på vei mot en sesong i nærheten av hva man kan forvente, med en 11.plass å vise til per dags dato. Gjestene må sies å ha prestert et stykke over evne denne sesongen og ligger på en respektabel 7.plass. Burnley var inne i en grusom periode der de ikke vant en eneste kamp på over to måneder, før det endelig snudde for Sean Dyche og hans mannskap. De siste tre i Premier League er vunnet og det skal godt gjøres om Burnley roter bort en plassering på øvre halvdel av tabellen.

Sammen med Chris Wood har Ashley Barnes skutt Burnley tilbake i form.

Ashley Barnes har scoret i fire strake kamper for sitt Burnley.

Watford kommer fra et uavgjortresultat mot Bournemouth i forrige runde, og før det to braktap borte mot Arsenal og Liverpool. Hjemmeformen er dog av bedre slag, og favorittlaget til Elton John kan vise til solide 3-2-0 og en målforskjell på 10-5 fra de siste hjemmekampene. Blant annet er Chelsea slått med 4-1, og til tross for en lang skadeliste er Watford et godt lag på gode dager.

De tre siste innbyrdes har endt med seier til laget med fordel av hjemmebane, og vi ser ikke bort ifra at Watford kniper tre poeng i denne. Med det sagt skal man aldri avskrive Burnley, det har de bevist flere ganger denne sesongen. Normalt sett er ikke disse to av de mestscorende i Premier League, men i en verden der Burnley har funnet veien til nettmaskene hele syv ganger på de siste tre er ingenting umulig, og vi tror begge lag får med seg minst én scoring fra dette oppgjøret.

Mål til begge lag? Trykk her!

_

Rosenborg – Molde (spilles søndag 08.april kl.20:00)
Trykk her for å spille: Dobbeltsjanse: UB – 1.89 i odds

Regjerende mester Rosenborg har startet sesongen godt under pari, og etter bare tre spilte er de allerede syv poeng bak en av de tøffeste konkurrentene denne sesongen. Pussig nok er det nettopp denne konkurrenten som kommer på besøk til Lerkendal denne helgen, og vi tror det er gode muligheter for at avstanden mellom de to tittelutfordrerne øker.

Lite ser ut til å stemme for Rosenborg i årets utgave av Eliteserien. Med tap mot Molde kan luken opp til toppen bli hele elleve poeng.

Rosenborg har fått en trå start på sesongen, og på søndag kan vondt bli verre når Molde kommer på besøk.

Rosenborg sesongåpnet med et skuffende tap borte mot Sarpsborg, i et snøvær Holmenkollen verdig. Den svake starten er fulgt opp med uavgjort mot både Kristiansund og Odd, og det trønderske mesterlaget er ikke til å kjenne igjen fra tidligere sesonger.

Ole Gunnar Solskjær og hans Molde har ikke latt sjansen gå fra seg, og har vunnet sine tre første kamper i årets utgave av Eliteserien. Sandefjord, Haugesund og Tromsø er alle beseiret, og Romsdalingene troner på toppen av tabellen etter de tre første rundene. Med seier på søndag vil Solskjær kunne notere elleve poeng luke ned til sin argeste konkurrent. Det er en mulighet vi i Topptips tror Molde og Solskjær vil hoppe på med begge hender, og med det bryte den vonde rekken med tap de har innbyrdes mot trønderne.

Vi tror det er gode muligheter for at Molde tar med seg alle poengene i denne, og de skal i alle fall være kapable til å raske med seg et uavgjortresultat. Til nesten 2.00 i odds er uavgjort eller borteseier gullkantet i våre øyne, all den tid Molde har fått vann på mølla og Rosenborg ikke får det til å stemme.

God helg fra oss i Topptips!

Ny RBK-nedtur? Spill her

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner