Topptips: Tidlige scoringer i Leicester sikrer helgens gevinst!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Tidlige scoringer i Leicester sikrer helgens gevinst!

Like sikkert som at etter vinter kommer vår er det at Toppkamp serverer Topptips når det drar seg mot helg. Denne helgen er proppfull av gode spill fra alle de store ligaene på kontinentet, og vi har blinket ut de spillene vi mener du bør gå for. Det er vinter her til lands, men i England, Frankrike og Tyskland er gresset alltid grønt. Og godt er det, for da er forholdene prima for verdens vakreste sport. Dette er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Straffesparket. Denne helgen har vi landet på fire forskjellige spill fordelt på de tre kategoriene.

Alle odds er hentet fra NordicBet.

Langskudd

Leicester – Swansea (spilles lørdag 3.februar kl. 16:00)
Spill: Begge lag scorer i 1.omg: JA – 5.50 i odds

Topptips sitt langskudd er et spill med høyere odds, og som kun bør følges om man har overskudd på flaks- og bankkontoen.

The Foxes tar imot The Swans til dyst i Premier Leagues 25.runde denne helgen. Swansea så ut til å styre skuta rett ned i Championship før jul, men har fått en voldsom oppsving den siste tiden. Det har gjort at de befinner seg langt nærmere fornyet spill i den øverste divisjonen. Laget har ikke tapt noen av de seks siste i FA-cup og Premier League, og framstår som langt mer solide enn de gjorde bare for noen måneder siden. På de siste to har Swansea virkelig levert, og både Liverpool og Arsenal er slått. I tillegg tok de seg forbi Wolverhampton i FA-cupen, et av de bedre lagene i Championship. Har 3-1-1 på sine fem siste i ligaen og ser ut til å spille seg noenlunde ut av trøbbel.

Etter en svak start på sesongen har Swansea funnet formen. Mot Leicester har de gode muligheter til å fortsette den fine formen.

Swansea har plutselig fått opp dampen, og har slått både Liverpool og Arsenal på de siste to kampene i Premier League.

Vertene har før tapet mot Everton i midtuka også gått seks kamper på rad uten tap i cup og liga. Måtte dog bite i gresset på Goodison Park, og viste at de på tross av fin form ikke er ufeilbarlige. Helgens Langskudd i Topptips er av det hårete slaget, men det er langt fra ubegrunnet. Ser man bort ifra Everton-kampen har Leicester scoret mål i de tre siste 1.omgangene de har spilt, og i FA-cupkampen mot Peterborough scoret de hele tre i 1.omgang. Dette vitner om et lag som ikke sparer på kruttet på vei ut av startblokkene, og hjemme mot Swansea bør de opp og fram allerede fra første fløytesignal.

Et Swansea i form har til alt overmål bedre statistikk å vise til enn Leicester på dette punktet. De hvite fra Wales har funnet veien til nettmaskene i fire strake 1.omganger. Attpåtil mot lag av langt grovere kaliber enn Leicester. Det bør neppe settes gård og grunn på dette spillet, men det finnes i vår bok godt med belegg for å satse på at både Leicester og Swansea scorer i løpet av de første 45 minuttene.

Vi krysser fingrene.

God verdi

Nice – Toulouse (spilles lørdag 3.februar kl. 20:00)
Spill: Hjemmeseier – 1.82 i odds

Laget fra den franske Rivieraen ligger på en 6.plass etter 23 spilte i Ligue 1. Statistikken leser 10-4-9 hittil, og det er litt opp og ned prestasjonsmessig for Nice. Har dog utvist god form de siste ti kampene i ligaen, med 6-2-2 i protokollen. Tapte noe overraskende forrige kamp, med 2-1 borte mot 20.plass Metz. Metz har til tross for sisteplass i ligaen funnet formen i det siste, og står med 3-1-1 på sine siste fem. Det er ingen unnskylding for Nice, men kan være en slags forklaring på tapet.

Klubbens toppscorer Mario Balotelli har notert seg for 13 fulltreffere så langt, og vi ser ikke bort ifra at italieneren kommer opp på tyvetallet i Ligue 1 denne sesongen. Mot Toulouse skal det være muligheter for flere scoringer for Balotelli.

Nice bør være i stand til å hamle opp med ligaens nest dårligste bortelag.

Mario Balotelli og Nice er i fint driv om dagen. Vi tror de får mer å juble for hjemme mot Toulouse.

Toulouse fikk seg en seier forrige runde, mot 18.plass Troyes. Selv ligger Toulouse på 19.plass og er ligaens nest dårligste bortelag. 1-2-9 og bare fem poeng er fasit på bortebane denne sesongen. De fem siste bortekampene er alle tapt, med skrale 3-10 i målforskjell.

Gjestene slo riktignok Nice ut av cupen tidlig i januar, et resultat vi tror vertene ønsker å revansjere i denne. Til en odds opp mot 1.90 er dette et av de fineste spillene vi har sniblet over denne helgen, og et av to spill i kategorien God verdi.

Denne kampen, og alle andre kampene fra Ligue 1, kan du se i NordicBet sitt livesenter.

Augsburg – Eintracht Frankfurt (spilles søndag 4.feburar kl. 15:30)
Spill: Begge lag scorer: JA – 1.84 i odds

Som vi har vært inne på i tidligere Topptips, det er fryktelig jevnt i Bundesliga. Et av søndagens oppgjør står mellom Augsburg og Eintracht Frankfurt, på henholdsvis 8.plass og 4.plass. Avstanden mellom de to er ikke mer enn fem poeng, og forskjellen på Champions League-spill og ingenting er enorm.

Begge lag presterer noe over forventet denne sesongen, selv om det fortsatt er mange kamper som skal spilles før sesongen er over. Eintracht Frankfurt er i bra slag om dagen, og står med solide 3-2-0 på de siste fem. Augsburg opplever en liten dupp i form, og står med 1-2-2 på sine fem siste. De slutter dog ikke å score mål, og i stedet for å lande på et kamputfall i det vi tror kommer til å bli en jevn match ser vi på andre muligheter.

Eintracht Frankfurt håper nok på god støtte fra tribunen i bortekampen mot Augsburg. Her fra en kamp mot Bayern München.

Som alle tyske fotballfans tar også Eintracht Frankfurt sine tilhengere tifo på alvor. Her fra en kamp mot Bayern München.

Eintracht Frankfurt og Augsburg har scoret henholdsvis ti og syv mål på de fem siste, og bakover leser vi fem og ni innslupne. Det scores ofte begge veier i begge lag sine kamper, for Augsburg sin del har syv av de siste ti endt med scoring til begge lag. Eintracht Frankfurt kan på sin side skilte med mål til begge lag i åtte av sine elleve siste.

Bare dette er i grunn nok til å overbevise oss i Topptips om at det finnes god verdi i dette spillet, og ser man på historikken de to lagene imellom blir man ytterligere overbevist. De tre siste oppgjørene mellom Augsburg og Eintracht Frankfurt har resultert i mål til begge lag, og hele åtte av de elleve siste innbyrdes har gitt mål til begge.

Vi støtter oss på solid statistikk og historikk og markerer for at begge lag scorer til opp mot 1.90 i odds.

Om du vil få med deg kampen kan du se den i NordicBet sitt livesenter.

Straffesparket

Schalke 04 – Werder Bremen (spilles lørdag 3.februar kl. 15:30)
Spill: Hjemmeseier – 1.70 i odds

Spill i kategorien ”Straffesparket” er som alltid spill som stort sett fyker i nettet, men som enkelte ganger havner i klypene på keeper. Denne helgen går vi for en tysk variant, som forhåpentligvis dunkes rett inn.

3.plass mot 16.plass i tysk Bundesliga. Schalke 04 leverer en solid sesong i år, 9-7-4 på de første 20, og ligger a poeng med 2.plass Bayer Leverkusen. Ikke voldsom form på laget fra Gelsenkirchen om dagen, men de plukker jevnt med poeng. 2-2-1 på de siste fem, og så tett som det er i toppen av Bundesliga kan hvert poeng bli avgjørende. Det skiller seks poeng fra 2.plass til 8.plass, og det er fortsatt ikke gitt hvilke lag som får representere Tyskland i Champions League og Europa League neste sesong.

Werder Bremen har en tøff sesong så langt, og Rune Bratseths gamle klubb sliter i bunnen av ligaen. Foreløpig ligger laget på kvalikplassen, men også i bånn av Bundesliga er det tett og jevnt. Fra sisteplass Köln og opp til 13.plass Wolfsburg er det kun ti poeng.

Werder Bremen har ikke alltid vært involvert i nedrykksstriden i Bundesliga. Rune Bratseth var selv med på å løfte pokaler i sin tid i klubben.

Rune Bratseth var med på å løfte pokaler i sin tid i Werder Bremen. Slikt skjer ikke ofte i Bremen nå til dags.

Bortelaget i denne kampen er heller ikke i sin beste form, selv om de maktet å slå Dortmund borte i midten av desember. De siste fem kampene har resultert i 0-3-2, og med en slik poengfangst kan det se mørkt ut for Bremen. 5-8 i målforskjell på de siste fem, så det oser ikke scoringer av de grønne og hvite heller. Schalke 04 har 9-8 på tilsvarende statistikk, men vi tror Schalke 04 skal ha kapasitet til å hanskes med Werder Bremen på hjemmebane. 1-0, 2-1, det spiller ingen trille, vi tror alle tre poengene blir igjen i Gelsenkirchen.

Kampen følger du i NordicBet sitt livesenter.

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner