Topptips: Oddsboost på Manchester-derbyet

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Oddsboost på Manchester-derbyet

Desember fyker forbi og man har allerede svidd ned ett av de fire adventslysene. Før nummer to skal tennes er det mye fotball som skal spilles, og vi nøler ikke med å dele våre beste oddstips for helgen. De siste rundene har vært preget av noe stang ut, og vi har derfor sett oss nødt til å investere i spåkuler, spåkoner og det som verre er. Med andre ord skal helgens tips være helt klink! Dette er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Straffesparket.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

Welcome Offer McGregor
Langskudd

Manchester United – Manchester City (spilles søndag 10.desember kl.17:30)
Spill: Begge lag scorer og Manchester City vinner; JA – 4.50 i odds

Langskuddet i Topptips er et spill med noe høyere odds, og som kun bør følges om man kjenner at flaksens gullåre er klar til utvinning. Vårt langskudd denne helgen finner vi i Manchester-derbyet, og har en odds som Betsafe har valgt å gi en ekstra boost. Det gjør oddsen, i skrivende stund, markedsledende! Dette er gledelig nytt for den ivrige oddsspiller, og noe vi selvsagt hopper på i Topptipset.

Manchester City begynner for alvor å se ut som gullfavoritter i Premier League. Selv da det så ut til å gå skikkelig på trynet da West Ham ledet på Etihad til pause forrige helg klarte City å lure til seg alle poengene. Dette påstås å være en ferdighet et mesterlag må ha, og da ser det lyst ut for Pep Guardiola. Bortsett fra uavgjort-resultatet mot Everton i andre serierunde har de lyseblå fra Manchester vunnet hver eneste seriekamp, fjorten i tallet, tretten på rad. Dette er voldsomt sterkt, for gode lag som Arsenal, Chelsea og Liverpool er slått. I midtuke kampen mot Shakhtar Donetsk tap, men vi er overbevist om at det skyltes at spillerne allerede hadde tankene på søndagens kamp ettersom gruppeseieren allerede var sikret.

Det ble ampert da disse to lagene møttes i april. Her får Marouane Fellaini rødt kort for sin behandling av Sergio Agüero.

De røde fra Manchester har også startet sesongen bra, og hadde det ikke vært for byrivalen ville de tronet på toppen av tabellen. Så langt er det blitt elleve seire, to uavgjorte og to tap. Selv om dette er en respektabel sesongstart er det fortsatt åtte poeng opp til søndagens motstander, og José Mourinho og hans menn skal helst ta alle poengene om de skal henge på i kampen om gullet. Taper de er avstanden oppe i elleve poeng, og da skal det holde hardt for United.

Før sesongen ble det snakket om at gullkampen lå i Manchester, og det later til å stemme bra. Dette er en kamp mellom to veldig gode fotballag, og vi tror på en underholdende kamp. Mourinho er kjent for å parkere både en og to busser i kamper mot de beste lagene, men slik det står til i ligaen har de nesten ikke råd til å gå for uavgjort og ett poeng. Uansett er det vanskelig å holde spillere som Sané, Agüero, Gabriel Jesus, Sterling, De Bruyne og David Silva unna målet i 90 minutter.

United er heller ikke fremmed for å score mål, og på de siste tre spilte har de scoret ni stykk. Dette har alle forutsetninger til å bli en meget underholdende kamp. Scorer Manchester City må United fremover, og da hjelper det ikke for Mourinho å parkere bussen.

At begge lag scorer mål virker isolert sett som et fornuftig spill, det samme gjør seier til City. Kombinert og med Betsafe sin oddsboost blir oddsen på 4.50 for god til å komme utenom.

God verdi

Monaco – Troyes (spilles lørdag 9.desember kl.20:00)
Spill: Hjemmeseier med 0-1 i handicap – 1.83 i odds

Forrige sesongs sensasjon i både fransk liga og Champions League, Monaco, har ikke fått en like bra sesongstart som i fjor. I hjemlig liga har det allerede blitt fire tap på de 16 første, flere enn de tapte hele forrige ligasesong. Allikevel er det ikke helt håpløst, og med 32 poeng innehar de 3.plassen, bak Lyon på målforskjell. Det begynner dog å bli litt langt opp til ledende Paris Saint-Germain sine 41, så kampen om 2.plassen ser ut til å bli Monacos mål for denne sesongen.

I Champions League har det gått alvorlig på tverke for forrige sesongs semifinalister, og laget fra fyrstedømmet havnet helt sist i gruppe G. Onsdag ble det tap 5-2 mot Porto borte, men det var et B-preget Monaco som stilte til start. Etter alt å dømme for å stille med best mulig mannskap mot Troyes til helgen. At Monaco er dårligere denne sesongen enn forrige er på ingen måte et sjokk, for det får være måte på hvor gode de kan være etter å ha solgt fire av sine beste spillere. Monaco har allikevel et lag som får det til å lukte svidd i hele fyrstedømmet, og hjemme mot Troyes skal de kunne krysse av for sin seier nummer elleve i ligaen så langt. Seks av de har kommet hjemme på Stade Louis II, og Monaco er rett og slett solide hjemme denne sesongen. På de åtte første er bare én tapt, 1-2 mot PSG, og én uavgjort. Målforskjellen på 23-6 underbygger, og gjør at vi tror monegaskerne kan stikke av med minst en tomålsseier.

Welcome Offer McGregor

Troyes har startet bra til nyopprykket å være, og står med 18 poeng på de 16 første i Ligue 1. På utebane startet de forrykende, og på sine fire første vant de to, spilte én uavgjort og tapte kun én. Siden det har den gode borteformen forduftet, og de står med tre strake bortetap. De to siste med to mål. I forrige kamp endte det med 0-1-tap hjemme for Guingamp (et lag Monaco slo 6-0 i starten av november) og rødt kort til midtbaneanker Francois Bellugou. Midtbanemannen er fast inventar i laget og vil bli savnet. For Monaco sin del er det en rekke spillere som er usikre til denne kampen. Thomas Lemar, Youri Tielemans og Adama Traoré, for å nevne noen. Dog har disse vært ute en stund og Monaco har gode alternativer i stallen.

Vi tror Monaco får fart på sakene etter at Champions League-eventyret er over og slår tilbake med en fin seier over Troyes.

Straffesparket

Eintracht Frankfurt – Bayern München
Spill: Borte – 1.48 i odds

”Straffe er mål!”, er en av fotballens uskrevne regler. Men, ingen regel uten unntak, og det hender faktisk at enkelte straffespark ikke går i mål. Våre spill i kategorien ”Straffesparket” er spill som stort sett skal gå inn, men som noen ganger tuppes utenfor. Denne helgen skritter vi opp for å ta to straffespark, og det første finner vi i Bundesliga.

Bayern München tok sin femte strake Bundesliga-tittel forrige sesong, denne sesongen virker de å være på vei mot sin sjette. I de første kampene av sesongen så det ikke helt slik ut, og det resulterte i at Carlo Ancelotti fikk fyken. Inn kom trenerlegenden Jupp Heynckes og har tilsynelatende fått skuta på rett kjøl. Det ble et sjeldent nederlag da Borussia Mönchengladbach slo de 2-1 i Mönchengladbach for to runder siden. Det virker å ha vært et lite drypp, for i forrige runde leverte de en fin 3-1-seier hjemme mot Hannover 96. I midtuka ble det en liten revansje etter 3-0-tapet borte mot Paris Saint-Germain, med 3-1 hjemme på Allianz Arena. Bayern München er i bra slag om dagen, og ser man bort fra tapet mot Borussia Mönchengladbach står de med seks strake seire.

Topptips har denne uken tro på mer jubel for Robert Lewandowski og hans Bayern München i kampen mot Eintracht Frankfurt.

Topptips har denne uken tro på mer jubel for Robert Lewandowski og hans Bayern München i kampen mot Eintracht Frankfurt.

Vertskapet slo normalt hjemmesterke Hertha Berlin på Olympiastadion forrige runde, og er nok et bedre fotballag enn man har inntrykk av. Foreløpig har de prestert godt nok til en 8.plass i ligaen, ti poeng bak ledende Bayern. Eintracht Frankfurt holdt faktisk Bayern til uavgjort i begge ligaoppgjørene dem imellom forrige sesong, uten at vi lar det så tvil om helgens kamp.

Bayern München er et bedre fotballag enn Eintracht Frankfurt og skal vinne denne kampen greit.

PS! Denne kampen kan streames i Betsafe sitt livesenter.

Udinese – Benevento (spilles søndag 10.desember kl.15:00)
Spill: Hjemme – 1.48 i odds

Nyopprykkede Benevento fikk seg en voldsom opptur da keeperen deres sikret 2-2 på overtid hjemme mot AC Milan. Dette ga laget fra byen med samme navn sitt aller første poeng i Serie A. Siden sesongen ble sparket i gang i august har de gule- og rødstripete tapt 14 på rad, og tok med det Manchester United sin rekord på tolv strake tap i ligastarten fra 1930/31-sesongen. Det ble neppe feiret med særlig brask og bram, men da deres første poeng var et faktum forrige helg brøt jubelen løs.

Keeper Alberto Brignoli sikret Benevento sitt første poeng i Serie A da han satte inn 2-2 på overtid mot AC Milan forrige helg.

Keeper Alberto Brignoli sikret Benevento sitt første poeng i Serie A da han satte inn 2-2 på overtid mot AC Milan forrige helg.

Foruten det ene poenget er det dog ikke mye å glede seg over for Benevento. På de 15 første har de en målforskjell på 8-36, og det er allerede ti poeng opp til trygg plass. Etter en rekke med katastrofale resultater, blant annet 6-0 borte mot Napoli, 4-0 hjemme mot Roma, har det roet seg litt ned for Benevento. Tapene er ikke like store, og det kan virke som om de andre lagene i Serie A har begynt å ta seieren på forskudd mot de nyopprykkede. Dette er sjelden lurt, noe AC Milan fikk oppleve på søndag.

Keeper Brignolis scoring godt inn i overtiden kan vise seg å være gull verdt for Udinese, for det viser at Benevento faktisk kan ta poeng. Laget fra Udine har vært ujevne i starten, og ligger omtrent der de avsluttet forrige sesong; hakket under midt på tabellen. På de første 14 kampene de har spilt har de faktisk til gode å spille uavgjort, og står med fem seire og ni tap. Etter det stygge 6-2-tapet for Juventus i oktober har vinden snudd for Udinese, og de har vunnet fem av de siste syv i alle konkurranser. Forrige runde ble det solide 3-0 borte mot Crotone, og det virker som de er litt på gang nå.

Benevento hjemme på Stadio Friuli bør være lett match for et Udinese i bra form. Keeper-scoringer på overtid vokser ikke på trær og det kan gå lang tid før Benevento får sitt neste poeng i Serie A. En odds opp mot 1.50 på hjemmeseier mot et lekk nyopprykket lag er bra betalt, og vi tror dette straffesparket sitter limt i vinkelen.

God helg!

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner