Topptips: Målfest på Anfield sikrer helgens gevinst!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Målfest på Anfield sikrer helgens gevinst!

Ny helg og nye muligheter for både kirkegjengere og oddsspillere! Det er full kok i den europeiske fotballen om dagen, og er det ikke mandagskamp i Ligue 1 så er det midtukekamper i Champions League eller fredagskamp i Premier League. Med andre ord er det nok å henge fingrene i for den fotballinteresserte og helgen er intet unntak. Alle de største europeiske ligaene byr på fulle runder og vi i Toppkamp lar selvfølgelig ikke den muligheten gå fra oss. Dette er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

Welcome Offer McGregor

Langskudd

Kamp: Liverpool – Chelsea (spilles lørdag 25.november kl.18:30)
Spill: Over 4.5 mål – 5.15 i odds

Vi starter helgens topptips med storkampen i Premier League som går av stabelen 18:30 på lørdag, og det ligger til rette for et durabelig oppgjør mellom de røde fra Merseyside og de blå fra London. Liverpool har scoret tre mål eller mer i de fem siste kampene, men til forskjell fra tidligere sesonger har de vært unormalt svake mot topplagene denne sesongen. Arsenal ble slått hele 4-0 på Anfield, men borte mot Tottenham og Manchester City gikk det helt på trynet. Spurs påførte Klopps menn et 4-1-tap, mens City klinket til med 5-0 på Etihad. Liverpool har mildt sagt svingt voldsomt i prestasjonene så langt, og kampen borte mot Sevilla på tirsdag ble en slags oppsummering av sesongen så langt for Liverpool.

Mané, Salah og Firmino er kapable til å bøtte inn mål på topp, samtidig som de tidvis ser ut som et dårlig juniorlag bakover. Et faktum de fikk vist med 3-3 etter å ha ledet 3-0 til pause mot Sevilla.

Sadio Mané og Philippe Coutinho har kunnet juble mye denne sesongen.

Det har blitt mye jubel på Sadio Mané og Liverpool denne sesongen, men det er også blitt mye fortvilelse over et lekk forsvar.

Chelsea har i likhet med Liverpool levert både fugl og fisk så langt, om enn mest fugl. Seier 4-0 borte mot West Bromwich sist helg, deretter kopierte de det resultatet borte mot Qarabag i midtukas Champions League-runde. Før landslagspausen tok de en sterk seier over Manchester United, men gikk på en smell med 3-0-tap borte mot Roma. Det er i grunn ikke lett å bli klok på Liverpool og Chelsea, og denne kampen kan ende i alt fra 0-1, 3-3 til 4-1 slik disse to lagene holder på denne sesongen.

Vi tror likevel på en målrik kamp på Anfield, selv om det normalt er tette og jevne oppgjør historisk sett. Til en odds over 5.00 er det i alle fall vel verdt forsøket. At det er fare for mål i begge ender av begge lag er det i alle fall ingen tvil om.

God verdi

Kamp: Metz – Amiens (spilles lørdag 25.november kl.20:00)
Spill: Borte – 3.10 i odds

Vi er rause med topptips denne runden, og i kategorien God verdi har vi blinket oss ut hele tre spill. Det første fra franske Ligue 1; kampen mellom Metz og nyopprykkede Amiens. Før sesongen så begge lag ut til å måtte kjempe på nedre halvdel av tabellen, og der Metz har innfridd forventningene har Amiens kommet inn i en bra periode. Metz befinner seg helt sist og har allerede åtte poeng opp til 19.plass Lille. Amiens er oppe på en 12.plass, og kommer fra en sterk 3-0-seier over nevnte Lille. Faktisk har ikke Amiens tapt på seks kamper i alle turneringer, og holdt regjerende mester Monaco til 1-1 for en uke siden. Solid av et nyopprykket lag.

Den åpenbare forskjellen i form, kombinert med at Metz har vært fryktelige på hjemmebane i ligaspillet så langt, gjør at vi ser god verdi i borteseier i denne. Over 3 i odds er ganske bra på et bortelag i slag.

Welcome Offer McGregor

Kamp: Borussia Dortmund – Schalke 04 (spilles lørdag 25.november kl.15:30)
Spill: Uavgjort eller borte – 2.05 i odds

I likhet med oppgjøret mellom Metz og Amiens er også kampen mellom Borussia Dortmund og Schalke 04 en kamp mellom lag på to vidt forskjellige trinn på formstigen. Der Schalke 04 har fått stablet seg en rekke på syv kamper uten tap, fem av de seire, er Dortmund i uforståelig dårlig form. De fem siste har resultert i fire tap og én uavgjort, og de gulkledde står nå med tre strake tap. Uavgjortresultatet kom attpåtil hjemme mot APOEL Nicosia, et lag Dortmund skal være mange hakk bedre enn. Det er likevel ikke verre enn at Dortmund ligger på en 5.plass, så i hjemlig serie er det fortsatt håp.

Verre stilt er det i Champions League, med tapet hjemme for Tottenham på onsdag var Dortmund fullstendig akterutseil i gruppe H, og det beste de kan håpe på nå er 3.plassen som gir spill i Europa League. Den er heller ikke helt i boks, og for å sikre seg plassen må de slå Real Madrid borte eller satse på at APOEL ikke makter å ta poeng borte mot Spurs. Stemningen er nok ikke helt på topp i Dortmund-leiren, og det skal etter sigende ha vært litt gnisninger i forhold til spydspiss Pierre-Emerick Aubameyang, og han har stått over noen Bundesliga-kamper den siste tiden. Han var tilbake mot Tottenham og scoret et mål, uten at det hjalp nevneverdig.

Harry Kane løp fra Dortmund.

Dortmund fortsatte sin dårlige form med tap hjemme mot Harry Kane og Tottenham på onsdag. Vi tror den dårlige formen vedvarer.

Dortmund kommer garantert til å snu trenden, men Ruhr-derbyet, et av de tøffeste i Tyskland, er kanskje ikke den letteste kampen for Dortmund akkurat nå. Et Schalke 04 i bra driv bør kunne hamle opp med Dortmund, også på bortebane. De skal i det minste være kapable til å karre seg til en uavgjort. Noen som ytterligere bygger opp under vårt topptips er de tre siste Ruhr-derbyene faktisk har endt uavgjort, og vi tror det er gode muligheter for nok en poengdeling. Oddsen på hjemmeseier på rundt 1.70 er ikke god nok med tanke på form og historikk, og da er det langt tryggere å spille på de to andre utfallene til over 2 i odds.

PS! Denne kampen kan streames via Betsafe sitt livesenter.

Kamp: Swansea – Bournemouth (spilles lørdag 25.november kl. 16:00)
Spill: Borte – 2.70 i odds

Swansea står med fem strake tap i alle konkurranser, og det ser ut til at spådommene om en tung sesong for de hvite fra Wales blir sannhet. Bournemouth ble spådd en god sesong, men startet den på elendig vis. Der mange andre klubber ville begynt å stille spørsmålstegn har Bournemouth holdt seg tro til trener og filosofi, og nå ser det ut til at pilen peker oppover for Eddie Howe og hans menn. Har to strake seire, 4-0 hjemme mot Huddersfield sist og seier på overtid borte mot Newcastle før det. Ser man bort ifra det knepne tapet mot Chelsea for noen runder siden har Bournemouth faktisk vunnet sine siste fire kamper, og den dårlige starten er avløst av en god periode inn mot desember.

Vårt topptips blir at bortelaget følger opp den fine formen tar en seier i denne, om enn knepen. Det er uansett bra verdi i en borteseier til i nærheten av 3.00 mot et lag som bare har vunnet én av sine siste åtte kamper. Attpåtil har man tapt for lag som Burnley, Brighton og West Ham, med andre ord ikke imponerende motstand.

Eddie Howe kan juble om dagen.

Eddie Howe og Bournemouth får stadig mer å glede seg over. Borte mot Swansea kan by på flere jubelbrøl.

Sikkerstikk

Kamp: Monaco – Paris Saint-Germain (spilles søndag 26.november kl.21:00)
Spill: Borte – 1.60 i odds

Sikkerstikket i helgens topptips finner vi i Ligue 1 og det er et durabelig toppoppgjør. Det ser ut til å lugge litt for Monaco om dagen. Først klarte man ikke bedre enn 1-1 borte mot nyopprykkede Amiens for en uke siden, deretter fikk de pryl hjemme mot RB Leipzig i Champions League på tirsdag. Tyskerne gikk ikke av gassen før det sto 1-4 på tavla, og påførte monegaskerne sesongens verste hjemmetap. Imponerende av RB Leipzig, men også svakt av Monaco.

Neymar og Cavani i ellevill jubel.

Neymar, Cavani og resten av PSG hadde full kontroll på Celtic i midtuka og ga seg ikke før det sto 7-1.

I Paris Saint-Germain møter de et enda bedre lag enn RB Leipzig, og hovedstadslaget viser skrekkelig god form om dagen. Formen bærer frukter både i hjemlig liga og i Champions League. Etter 13 kamper har man allerede seks poeng luke ned til 2.plass Monaco, og på tirsdag ble Celtic meid ned med 7-1 i Champions League. Det går mot avansement til cupspillet i den gjeveste europeiske turneringen, og bare et braktap borte mot Bayern München vil frarøve de 1.plassen i gruppe B. Nantes ble slått 4-1 forrige helg, og de to foregående kampene ble både Angers og Anderlecht slått med 5-0. Det går på skinner for PSG om dagen, de går fra seier til seier og gigantsigneringen Neymar innfrir sammen med Edison Cavani, Angel Di Maria og Kylian Mbappe.

Det går mot retur til Paris for ligatrofeet i Ligue 1, og neste steg på veien for PSG er å slå regjerende mester Monaco. Laget fra fyrstedømmet er et godt lag, tross salg av flere av de beste spillerne i sommer, men de er klart svekket. Paris Saint-Germain er på sin side styrket før inneværende sesong, mye på grunn av nevnte Mbappe sin overgang fra nettopp Monaco. Og så hjelper det selvfølgelig å hente Neymar.

En odds over 1.50 her er spillbart året rundt, og når formen på de to lagene er slik den er dette et kjempespill og topptips utvalgte Sikkerstikk. Vårt topptips får ytterligere vind i seilene av at PSG har vunnet de tre siste innbyrdes oppgjørene.

Vi går en herlig fotballhelg i møte, nyt den!

God helg!

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner