Topptips: Liverpool-seier i nok en toppkamp

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Liverpool-seier i nok en toppkamp
City - Liverpool Premier League

Landslagspausen er over og ligafotballen er endelig i sving igjen. Det er full fres i alle de europeiske ligaene og det ligger til rette for en flott helg for fotballelskere. I en verden full av odds har vi i Toppkamp plukket ut noen av helgens mest yndede spill. Her er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

Langskudd

Manchester City – Liverpool (spilles lørdag 9.sept 13:30)
Spill: Borte – til 4.35

Helgens kanskje hvasseste oppgjør spilles i Manchester og står mellom to av ligaens beste angrep. Der Mané, Firmino og Salah utgjør Liverpools giftige angrepsrekke har Manchester City spillere som Sergio Agüero, Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne til disposisjon. Et annet trekk de to lagene deler er et tidvis vaklende forsvar. I Dejan Lovren og Alberto Moreno har Liverpool intet mindre enn to løse kanoner på dekk. Manchester City har på sin side to nykommere i forsvarsrekka; Kyle Walker og Benjamin Mendy. I tillegg virker ikke kaptein Vincent Kompany å være helt 100% etter sin siste skade.

Alt ligger med andre ord til rette for et fyrverkeri av en fotballkamp, rent angrepsmessig. Og i så måte er det Liverpool som ser sterkest ut i våre øyne.

Ser man bort ifra lagenes forrige møte, 1-1 i Premier League tilbake i mars i år, har Liverpool slått de lyseblå fra Manchester de fire siste ligamøtene. Klubben fra Beatles-byen har også fått for vane å være best mot de beste, og i forrige ligarunde ble Arsenal sablet ned 4-0 på Anfield. Tar man forrige sesong i betraktning var Liverpool laget som gjorde det best mot de andre topplagene, og tapte ikke en eneste kamp mot topp seks i Premier League. Der ble fasit fem seire og fem uavgjort. Manchester City vant bare to kamper mot topp seks, spilte uavgjort fire ganger og tapte fire.

Med dette i bakhodet, samt Liverpools gnistrende angrepsspill mot Arsenal i forrige runde gjør at vi lar oss friste av nok en seier over et topplag for Liverpool sin del. Og til en odds i nærheten av 4.50 er dette alt for bra til å la ligge.

Premier League

Manchester City - Liverpool

09.09.2017 | 13:30

Event is not available

Bet on upcoming events
Spill på helgens storkamp: City - Liverpool. Velg din vinner!

God verdi

Aalesund FK – Stabæk (spilles søndag 10.sept 18:00)
Spill: UB – til 1.71

6.plass Stabæk gjester 11.plass Aalesund på Color Line Stadion nå til helgen. Selv om det er stor forskjell på 6.plass og 11.plass på papiret er det bare fem poeng som skiller de to lagene. Det er uhyre jevnt på midten av tabellen i Eliteserien, og fra 5.plass Haugesund ned til 14.plass Kristiansund er det bare ti poeng i mellom. Det vitner om en liga preget av at alle kan slå alle.

Aalesund fikk en grei start på sesongen, før det har begynt å butte litt i mot den siste tiden. Sunnmøringene har ikke vunnet en seriekamp siden 25.juni og har fire tap på de siste seks. I serieåpningen fikk Aafk bank på Nadderud av Stabæk, og kampen endte 3-1.

Stabæk startet sesongen veldig friskt, og så nesten ut som en medaljekandidat før de gikk inn en grusom periode med fire strake tap i serien på forsommeren. Siden har det stabilisert seg i Bærum og Stabæk ser stort sett ut som et bra fotballag. Før landslagspause og cuprunde ble Molde slått 3-2 på Nadderud, og før det slo de Aafk på overbevisende vis ut av cupen med 3-0 hjemme.

Bæringene har 3-3-3 på bortebane så langt i Eliteserien, mot hjemmelagets 4-2-4 hjemme, men Stabæk bør ha et lite psykisk overtak etter to strake seire mot de oransje fra Jugendbyen. I tillegg har de Eliteseriens toppscorer, Ohi Omoijuanfo, som vet hvordan han skal håndtere Aalesunds forsvar (han scoret hattrick i serieåpningen).
Dette overbeviser oss om at Stabæk kommer til å trekke det lengste strået i denne kampen, men for å gjøre det hele mye sikrere gjør vi helgens spill med god verdi til et ”Uavgjort eller borte-spill”. Man vet jo liksom aldri helt med denne Eliteserien.

Eliteserien

Aalesund - Stabæk

10.09.2017 | 18:00

Event is not available

Bet on upcoming events
Velg din vinner i kampen Aalesund - Stabæk! Hvem går seirende ut av dette oppgjøret?

Sikkerstikk

Juventus – Chievo (spilles lørdag 9.sept 18:00)
Spill: Handicap 0-1 Hjemme – til 1.55

De regjerende italienske mesterne var nære på en The Treble forrige sesong, men Real Madrid ble for sterke i Champions League-finalen og de måtte nøye seg med kun liga- og cupgull. De fortsetter i samme tempo denne sesongen og står med full pott etter to kamper, og brukbare 7-2 i målforskjell.

Chievo sjokkerte Udinese borte i første serierunde og stakk av med seier 2-1, i andre kamp satte Lazio de ned på jorda igjen. Det gjør at Chievo ligger tre poeng bak Juventus i serien, og så nærme kommer de nok ikke igjen denne sesongen.

Sjokkert ble også Juventus da AC Milan kom farende med et gigabud på Leonardo Bonucci i sommer. De svart- og hvitstripede fra Torino tenkte at dette kan da umulig være en dårlig handel og slo til. Inn på stopperplass har Juve fått tak i Medhi Benatia og Benedikt Höwedes for mindre enn hva de solgte Bonucci for, og sånn sett er de styrket der.

Hjemmelaget tapte ikke en eneste seriekamp på Juventus Stadium forrige sesong og ser solide ut også denne sesongen. Innbyrdes har Juventus vunnet ni av de siste ti siste oppgjørene og noe annet enn tre poeng til Juve ser høyst usannsynlig ut.

Vi tror Juventus ror dette greit i land, og det virker som om Den gamle dame er i scoringshumør, så et spill med handicap 0-1 til over 1.50 ser bombesikkert ut.

Hoffenheim – Bayern München (spilles lørdag 9.sept 18:30)
Spill: Borte – til 1.43

Bayern München har vunnet Bundesliga fem sesonger på rad og er Tyskland desidert beste klubblag. Ble kun påført to tap i ligaen i fjor, et av de i forrige sesongs bortekamp mot Hoffenheim. Faktisk var Hoffenheim det laget som viste seg å ha best tak på Bayern forrige sesong, foruten seier hjemme røvet de også med seg et poeng fra bortemøtet.

Allikevel trekker vi fram borteseier til Bayern München som et av våre sikkerstikk denne helgen. Til det er det flere grunner. Ser man bort i fra forrige sesong har mesterne fra München alltid hatt et bra tak på Hoffenheim, og fjorårets utgave av hjemmelaget var bedre enn årets. To av deres kanskje beste spillere forrige sesong, Niklas Süle og Sebastian Rudy, forsvant i sommer og det svekker laget betraktelig. Hvor forsvant de, spør du? Bayern München selvsagt.

Hoffenheims kanskje mest spennende tilvekst denne sommeren heter Serge Gnabry. Han spilte for Werder Bremen forrige sesong og gjorde 11 mål på 27 kamper i Bundesliga. Nå er han lånt ut til Hoffenheim – fra Bayern München – hvilket betyr at han ikke spiller på lørdag.

Totalt sett er en odds opp mot 1.50 for borteseier til et så sterkt lag som Bayern veldig pent, og vi har tro på at de regjerende mesterne ønsker revansj på laget de slet med i fjor.

Tysk Bundesliga

TSG Hoffenheim - Bayern München

09.09.2017 | 18:30

Event is not available

Bet on upcoming events
Tar Bayern sin tredje strake seier? Velg din vinner!

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner