Topptips: Lazio i scoringsform byr på et nytt susende langskudd!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Lazio i scoringsform byr på et nytt susende langskudd!

I likhet med Barcelona viser også vi i Topptips gryende form, og forrige helg satt “langskuddet” limt i krysset. Det gjorde godt i et hittil magert oddsår, og denne helgen tar vi sats og håper på enda mer klink i kassa. Premier League tar pause denne helgen, hvilket gir den anglofile muligheten til å vende blikket sørover på kontinentet, og forelske seg i spansk og italiensk ballkunst. Vi er allerede hodestups forelsket, og har finsiktet hele tre spill fra La Liga og Serie A. I tillegg har vi en godbit fra treskolandet. Dette er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Straffesparket. Denne helgen har vi landet på fire forskjellige spill fordelt på de tre kategoriene.

Alle odds er hentet fra NordicBet.

Langskudd

AC Milan – Lazio (spilles søndag 28.januar kl. 18:00)
Spill: Borteseier og over 2.5 mål – 4.55 i odds

Topptips sitt langskudd er et spill med høyere odds, og som kun bør følges om man har overskudd på flaks- og bankkontoen.

Helgens Langskudd er en rakker vi har truffet godt med tidligere, H, U eller B kombinert med over antall mål. Denne gang finner vi et meget spennende spill som involverer det mestscorende laget i Serie A, Lazio.

Lazio innehar 3.plassen i Serie A, og har en meget sterk sesong så langt. Som nevnt er de det mestscorende laget i ligaen, med sine 56 fulltreffere. Ciro Immobile, ligaens toppscorer med 20 scoringer, må høyst sannsynlig stå over denne med en liten skade. Lazio har dog vist at de klarer seg uten sin storscorer, senest i midtuken, da Udinese ble slått 3-0 med Immobile på tribunen. De siste fem kampene i Serie A har endt i 4-1-0 for Lazio sin del, og målforskjellen på 17-3 vitner om et lag i kjempeslag. Bare på de siste tre ligakampene har Lazio scoret 13 mål, og kun tre av de er signert Ciro Immobile.

Lazio stinker mål denne sesongen, og på de siste tre kampene har de scoret hele 13 mål.

Lazio scorer mål på bestilling om dagen, og selv om toppscorer Ciro Immobile er ute med skade er det flere som kan finne veien til målet i Lazio-troppen. Her feirer Nani sin scoring mot Chievo tidligere i januar.

AC Milan fikk nye eiere i fjor og rustet kraftig opp før inneværende sesong. Det ble snakket lavt om mulige tittelambisjoner, men med fasit i hånd kan man konkludere med at det i beste fall var et år for tidlig. Etter 21 kamper befinner Milan seg på en 7.plass, milevis bak serieleder Napoli. Etter en begredelig høst har det dog bedret seg litt for de rød- og svartstripete, og på de siste ti leser statistikken 4-3-3. Til tross for to strake seiere mot Crotone og Cagliari har ikke Milan overbevist noen hittil denne sesongen, og vi tror de kommer til å få det tøft mot Lazio denne runden.

At Lazio vinner denne ser for oss helt sikkert ut, og vi tror også de kommer til å gjøre det med en viss stil. 1-3 til gjestene fremstår langt ifra utenkelig, selv om også en simpel 1-2 vil gjøre susen her. Som et siste overbevisende stykke fakta kan det nevnes at Lazio vant 4-1 i det motsatte oppgjøret tilbake i september, selv om Milan på det tidspunktet fremsto svakere enn de gjør i dag.

Vi krysser fingrene og går for fulltreff på Langskuddet også denne helgen.

Om du ønsker å overvære kampen kan den følges live på livestream hos NordicBet.

God verdi

Sassuolo – Atalanta (spilles lørdag 27.januar kl. 18:00)
Spill: Borteseier – 2.19 i odds

Atalanta tapte knepent mot serieleder Napoli forrige helg, ellers har de utvist god form de siste kampene. Spesielt borteformen er verdt å merke seg, og gjestene har ikke tapt borte siden de møtte Inter 19.november i fjor. Siden tapet i november er fem av seks kamper på utebane vunnet, og Atalanta virker som et meget sterkt bortelag. De siste tre bortekampene står det spesielt respekt av, der nevnte Napoli, Roma og AC Milan har måttet bite i eget gress etter å ha hatt Atalanta på besøk. Gjestene ligger på en 8.plass, men veien opp til 6.plass Sampdoria er ikke lang.

Atalanta fortsetter å imponere på bortebane i Serie A. Her fra cupseieren over Napoli.

Atalanta har levert flere gode prestasjoner denne sesongen, og spesielt borte har de vært gode. Her fra cupseieren over Napoli.

Vertskapet er ikke et dårlig lag, og plukket bra med poeng i november/desember. Ligger per dags dato på en 14.plass, åtte poeng bak helgens motstander. Har i likhet med Atalanta knepet poeng borte mot Roma i det siste, men Sassuolo måtte dog ta til takke med uavgjort og ett poeng. Forrige runde endte i 1-1 hjemme mot Torino, et lag som skal være et lite hakk under Atalanta i kvalitet. Det uavgjortresultatet til tross, Sassuolo har ikke vært kruttsterke hjemme, med 2-3-5 på sesongens ti første hjemmekamper i Serie A. Her skal det være gode muligheter for at et sterkt Atalanta skal plukke med seg alle tre poengene og ta opp jakten på 6.plassen som gir kvalik til Europa League neste sesong.

Vi markerer for klink B og krysser fingrene for at Atalanta sikrer gevinst i et av helgens Topptips i kategorien God verdi.

Kampen kan du få med deg på NordicBet sin livestream.

Villareal – Real Sociedad (spilles lørdag 27.januar kl. 20:45)
Spill: Hjemmeseier – 2.14 i odds

Villareal står med tre strake seirer (to i La Liga og en i cup) og har startet 2018 på flott vis. Dette har sendt de oppover på tabellen, og før helgens runde er de forbi Sevilla og oppe på en 5.plass. El Submarino Amarillo er et av ligaen formlag med 4-1-0 og 6-2 i målforskjell på de siste fem spilte. Blant annet ble Real Madrid et nummer for små, da Villarreal vant 0-1 på Santiago Bernabeu tidligere i januar.

Mot Real Madrid 13.januar fikk Villarreal vist hvilke kvaliteter som bor i laget. I helgen skal Real Sociedad bli for lett for de helgule.

Villarreal tuktet Real Madrid borte på Santiago Bernabeu 13.januar. Ikke alle Los Blancos sine supportere satte like stor pris på det som Villarreal-spillerne.

Gjestene kan ikke på noen måte vise til like imponerende form, og står med tre strake tap i La Liga. Står med 1-1-3 og 6-8 i målforskjell på de siste fem, og det brenner godt i barten om man hadde håp om spill i Europa-cup også neste sesong. Fra 15.plass er det veldig langt opp til plassene som gir mulig spill i Europa, og for Real Sociedad mistenker vi at sesongen herifra og ut kommer til å handle om å unngå nedrykksstriden.

Hjemmelaget har bare sluppet inn åtte mål på ni hjemmekamper denne sesongen, samtidig som man har scoret 17 hjemme på Estadio de la Ceramica. Villarreal har flere spillere som kan score mål, Carlos Bacca, Enes Unal og Denis Cheryshev, for å nevne noen. Tre kvikke spillere som kan skape trøbbel for et Real Sociedad som har sluppet inn sju mål på de siste tre.

Over 2.10 i odds på et Villarreal som faktisk kan blande seg inn i kampen om spill i Champions League neste sesong ser for oss veldig godt betalt ut. Legger man til at Real Sociedad virker langt fra potente om dagen, samt at Villarreal normalt har god kontroll på lag under seg på tabellen, bør dette bli full klink.

Få med deg denne spanske godbiten i NordicBet sitt livesenter.

Straffesparket

Utrecht – Ajax (spilles søndag 28.januar kl. 12:30)
Spill: Borteseier – 1.67 i odds

Spill i kategorien ”Straffesparket” er som alltid spill som stort sett går rett i kassa, men som en og annen gang havner på tribunen. Denne helgen ser vi til Nederland for Topptips sitt sikreste spilltips. Vi tråkker på oss treskoene og starter tilløpet.

Ajax er i forrykende form om dagen, og står med fem av fem i Eredivisie. Til tross for en ganske god sesong hittil ligger de fem poeng bak ledende PSV, men det skal være mulig for Ajax om flyten fortsetter. De siste ti i serien viser 8-1-1, hvilket forteller om et lag i bra slag. Et Ajax i såpass god form bør kunne hamle opp med et Utrecht som står med 1-3-1 på de siste fem i serien. Formen hjemme på Stadion Galgenwaard er noe bedre, der har de 1-4-0. Dette mot noe svakere motstand enn Ajax dog, og da PSV var på besøk i september ble det 7-1 til gjestene.

Lasse Schöne har notert seg for åtte scoringer i Ajax-trøya denne sesongen. Mot Utrecht jakter han flere fulltreffere.

Ajax har funnet formen i Eredivisie, mot Utrecht på søndag bør det gå mot mer jubel for Lasse Schöne og hans lagkamerater.

Det er verdt å nevne at Utrecht faktisk slo Ajax i november, selv om det var en smule mot spillets gang. Ajax bør ha gode muligheter til å få med seg alle tre poengene fra denne, og vi legger ballen på 1.68 og starter tilløpet i nypussede, nederlandske tresko.

Riktig god helg fra oss i Topptips!

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner