Topptips: Knallodds på scoring fra målgarantistene!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Knallodds på scoring fra målgarantistene!

Seriestarten i Eliteserien er så nær at man nærmest kan kjenne lukta av nykokt kaffe og lunkne wienerpølser. Vi i Topptips velger dog å stå over spilltips fra norsk toppdivisjon den første runden, i frykt for både avlyste kamper og bingofotball i starten av sesongen. I stedet ser vi til det forjette land; Kontinentet. Dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson.

Malaga – Barcelona (spilles lørdag 10.mars kl.20:45)
Spill: Lionel Messi og Luis Suarez scorer – 2.95 i odds

Barcelona sikret langt på vei seriegullet i La Liga forrige helg, da 2.plass Atletico Madrid ble beseiret 1-0 hjemme på Nou Camp. Dette økte luka til åtte poeng og det skal godt gjøres om noen kan ta gullet fra katalanerne. Malaga kan i hvert fall ikke røve Barcelona for seriegullet, all den tid de befinner seg helt sist i ligaen. Denne sesongen ser mer og mer ut som et 38 kamper langt mareritt for laget fra sør-Spania, og etter 27 kamper har de ikke sanket flere enn 13 poeng. 20 av 27 kamper er tapt, og er inne i en blytung periode. Står med seks strake tap i serien før møtet med Barcelona, og lite tyder på at de klarer å unngå det syvende i rekken. På de siste ti kampene har de sanket stusselige to poeng, og målforskjellen i disse kampene på 3-12 vitner om et lag som ikke henger sammen noe sted.

Seieren mot Atletico Madrid forrige helg sikret Barcelona litt arbeidsro inn mot slutten av sesongen. Dette er garantert viktig, da det fortsatt kjempes i Champions League og man skal møte Sevilla i finalen i Copa del Rey i slutten av april. For Barcelona sin del trenger ikke dette bety at de går av gassen i serien, snarere tvert imot. Som et lag som alltid er i toppen er de vant til å prestere på et jevnt, høyt nivå sesongen gjennom. Nå på lørdag møter de et Malaga i oppløsning som de fint kan score mange mål på om de vil.

Både Messi og Suarez vet hvor målet står. Vi tror La Ligas toppscorere leverer nye scoringer mot Malaga.

Luis Suarez og Lionel Messi er av verdens mest giftige angripere. Mot Malaga tror vi de begge finner veien til nettmaskene.

Til helgens langskudd i Topptips har vi dog valgt å se bort ifra tradisjonelle spill, og heller hoppet opp i badekaret som er Betsson sin oddsboost. Her har vi funnet en deilig såpeboble, nemlig at både Luis Suarez og Lionel Messi scorer mot Malaga. Dette spillet gir i utgangspunktet god odds, og etter at Betsson har boostet oddsen er den enda bedre.

Både Suarez og Messi er såkalte “proven goalscorers” i La Liga og har bøttet inn mål sesong etter sesong. Hittil topper de målstatistikken i ligaen og står med henholdsvis 20 og 24 mål. Messi har scoret sine 24 mål på 27 kamper, hvilket gir et målsnitt på 0,889. Suarez har spilt tre færre enn sin argentinske rekkekamerat, og har et målsnitt på 0,833. Begge ligger altså tett oppunder et mål per kamp i snitt, noe som skulle underbygge vårt spill med tilstrekkelig statistikk. Vi i Topptips krysser fingrene for at to av verdens beste angripere noterer seg for scoring i oppgjøret mot ligaens jumbolag.

Denne kampen kan, som alle andre kamper fra La Liga, streames i Betsson sitt livesenter.

OBS! Dersom en av spillerne mot formodning ikke skulle starte kampen blir spill på denne voidet, og man får igjen innsatsen.

Trykk her – Spill på økt målscorerodds

West Bromwich Albion – Leicester (spilles lørdag 10.mars kl.16:00)
Spill: Borteseier – 2.60 i odds

Alan Pardew overlevde tapet mot Watford forrige helg, det til tross for at det ble sagt at kun seier var godt nok for ledelsen i West Bromwich. Det betyr at han får en ny sjanse hjemme mot Leicester, men dessverre for både WBA og Alan Pardew tror vi det blir nok et tap for The Baggies.

West Bromwich kan se tilbake på fem strake tap i Premier League, og fra sin 20.plass virker det som kun et mirakel kan redde klubben fra nedrykk til Championship. Opp til 19.plass Stoke er det blitt hele syv poeng, og slik West Bromwich har sett ut i det siste er det lite som tyder på at poengene plutselig skal renne inn på The Hawthorns. Leicester er i ferd med å levere en sesong som forventet og ligger på en 8.plass med 29 kamper spilt. Dette må sies å være godkjent for The Foxes, selv om de vant ligagull for bare noen sesonger siden.

Det ser ut til at det blir Championship-spill på West Bromwich neste sesong. Her indikerer Alan Pardew hvilken retning Championship ligger.

Alan Pardews tid i West Bromwich har vært langt fra noen opptur. For West Bromwich peker pilen ned i Championship.

Leicester er ikke i sin kvasseste form om dagen, men Riyhad Mahrez sin 1-1 scoring seks minutter på overtid mot Bournemouth forrige runde må ha gitt store mengder energi til spillere og klubb. De står med 0-3-2 på sine siste fem i Premier League, noe som er milevis bedre enn WBA sine 0-0-5. Med unntak av 5-1-tapet mot Manchester City på Etihad har Leicester vært det førende laget i sine siste fem, og at de bare har rasket med seg tre poeng på disse kan sies å være noe uheldig. Mot West Bromwich skal de ha gode forhold for å sikre seg tre poeng og kanskje tette luka opp til Burnley som har en tøff bortekamp mot West Ham denne runden.

West Bromwich framstår fryktelig sørgelige om dagen, og vi tror ikke det finnes verken kvalitet eller ideer i klubben til å snu denne skuta. Vi tror Leicester påfører The Baggies sitt sjette strake tap i ligaen og gir Alan Pardew nådestøtet.

Følg tipset – trykk her
:

Everton – Brighton (spilles lørdag 10.mars kl.16:00)
Spill: Begge lag scorer: JA – 2.10 i odds

Sam Allardyce tar imot Chris Hughton til det som bør bli et durabelig oppgjør mellom to middelhavsfarere i Premier League. Brighton kommer til Goodison Park med en god følelse etter å ha vist god form den siste tiden. Fasit så langt er en 10.plass, der bare bedre målforskjell holder vertene bak. Begge lag har altså sanket 34 poeng på de første 29 kampene, og de har i og for seg “kontakt” med lagene både nordover og sørover på tabellen.

Glenn Murray scoret 2-0-målet mot Arsenal forrige helg. På Goodison Park på lørdag jakter han sitt tolvte seriemål denne sesongen.

Brighton gjorde som de ville forrige helg og slo Arsenal 2-1 hjemme på Amex Stadium. Her stanger Glenn Murray inn 2-0.

Brighton har tatt store steg vekk fra bunnstriden i 2018, og 10.plassen de innehar er et godt stykke unna det uunngåelige nedrykket de ble spådd før sesongen. Er inne i en voldsomt bra periode og står med 3-2-0 på de siste fem i ligaen. Denne perioden toppet seg forrige helg, da Arsenal ble slått 2-1 hjemme på Amex Stadium. På de siste fem har laget fra sørkysten scoret elleve mål, noe som er en stor forbedring etter en mørk periode før jul.

Everton sjangler rundt i Premier League som en full sjømann på dekk. Gode prestasjoner, som 2-1 mot Leicester og 3-1 mot Crystal Palace, blir avløst av begredelige forestillinger som 5-1 mot Arsenal og 1-0 mot Watford. Fasit for de blå fra Liverpool de siste fem er 2-0-3, og Everton bør ha som målsetning å havne foran Brighton denne sesongen. I så fall er lørdagens kamp en god anledning til å ta tre viktige poeng.

Enkelt blir det dog ikke, og det er ikke lett å bli klok på hvor gode Allardyce sitt Everton er. At de er gode nok til å score mål og dårlige nok til å slippe inn virker å være hevet over enhver tvil, med en målforskjell på 7-10 de siste fem. Brighton kan vise til 11-5 i målforskjell i sine siste fem, og dette bør bli en jevn affære. Vi i Topptips blir ikke overrasket om denne ender 1-1, men man vet dog aldri helt. Derfor sikter vi oss inn på at begge lag finner veien til nettmaskene, der et potensielt godt Everton tar imot et Brighton i form. Til over 2.00 i odds er dette meget spillbart, og et spill vi i Topptips liker svært godt.

Begge lag scorer? Ja! Trykk her

Genoa – AC Milan (spilles søndag 11.mars kl.18:00)
Spill: Borteseier – 2.45 i odds

Fotballverden ble forrige helg rystet av nyheten om at Fiorentina-kaptein, Davide Astori, ble funnet død på hotellrommet sitt bare timer før kamp. Dette førte til at alle kamper i Italia forrige helg ble utsatt, og dermed er dette første runde i Serie A siden siste helg i februar. Vi i Topptips håper denne runden kan bli en verdig hyllest til fotball, samhold og ikke minst avdøde Astori.

13.plass Genoa tar imot 7.plass AC Milan. Etter en fryktelig start har det løsnet noe for AC Milan, selv om det neppe blir noe av ligagullet man drømte om før seriestart. Klubblegenden Gennaro Gattuso har tatt over roret i Milano-klubben, noe som har vist seg som en klok avgjørelse så langt. 2018 har hittil vært en dans på roser for Milan, og de har ikke tapt på 13 kamper i alle konkurranser. Står med 4-1-0 de siste fem og fremstår som et helt annet lag enn det som startet sesongen på skeive skøyter. Leverte et meget solid resultat i forrige serierunde, da Roma ble slått 0-2 på bortebane.

AC Milan har endelig begynt å se ut som et godt fotballag igjen. Mye av æren tilskrives Gennaro Gattuso, som tok over som hovedtrener i slutten av november da Vincenzo Montella fikk sparken.

Gennaro Gattuso har fått sving på AC Milan etter han tok over som trener. Den tidligere midtbanekrigeren med kallenavn “Rino” har ledet Milano-laget til tolv strake uten tap.

Genoa leverer også gode resultater om dagen, og for to serierunder siden maktet de faktisk å slå Inter Milan 2-0. I og for seg et sterkt resultat, men da det ble fulgt opp med 2-0-tap for Bologna forteller dette om et lag som er ujevne i prestasjonene. Kan allikevel vise til 3-0-2 de siste fem, hvilket er godkjent for et lag som Genoa. I AC Milan møter de dog et lag som er bedre både på papiret og hva gjelder form. Det virker rett og slett som om Milano-laget er blitt vant til å gjøre gode fotballkamper. Borte mot Genoa har de en fin anledning til å opprettholde takten de er i, og med litt hell kan de faktisk rote seg inn i kampen om spill i Europa League neste sesong.

I denne bør de uansett kunne ta tre poeng og med det legge press på Sampdoria på plassen foran. Nesten 2.50 på et av formlagene i Serie A er godt betalt, og vårt siste spill i kategorien God verdi i denne helgens Topptips.

NB! Denne kampen kan følges i Betsson sitt livesenter.

Trykk her – Spill på Milan
:

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner