Topptips: Målkalas i Italia gir monstergevinst på oddsen

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Målkalas i Italia gir monstergevinst på oddsen
Massimiliano Allegri Juventus

Endelig helg, og den byr på full rulle i den europeiske ligafotballen. Toppkamp er som alltid på ballen og serverer våre beste tips for helgens oddsspill. Vi sier som en kjent sjokoladeprodusent; Det er lov å la seg friste. Dette er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

 

Langskudd

Udinese – Juventus (søndag 22.oktober 18:00)
Spill: Over 2.5 mål i 1.omg – til 6.55 i odds

Denne rundens langskudd er en rakker av et spill fra Serie A. Tendensen denne sesongen for både Udinese og Juventus er at det scores en del mål tidlig i kampene, og på de åtte første serierundene ble det scoret over 2.5 mål de første 45 i fire av kampene disse to lagene har spilt. I og for seg er ikke dette statistikk nok til å si at langskuddet er bombesikkert, men det er saktens verdt et forsøk.

Higuain Dybala Juventus

Juventus startet sesongen forrykende og så ut til å seile mot nok en Serie A-tittel, men så har det gått litt skeivt de siste rundene. Atalanta ga de god kamp borte, og det ble bare 2-2 for ”Den gamle dame”. I forrige runde ble Lazio for sterke, og Juve tapte 2-1 hjemme. Det er sjenerende for et Juventus som ikke tapte en eneste seriekamp hjemme i fjor.

Udinese har ikke vært imponerende så langt i Serie A, og står med to seire og seks tap på de første åtte. Allikevel bør de ha mulighet til å score mot Juventus hjemme på Stadio Friuli. Det er nemlig scoret ganske mange mål i Udinese sine kamper, og laget fra Udine står med 13 – 15 i målforskjell. Juventus har på sin side scoret flere enn de har sluppet inn med en målforskjell på 21 – 7. Søndagens oppgjør er med andre ord en kamp mellom to lag som er involvert i mange mål denne sesongen, og vi ser ingen grunn til at de nødvendige målene ikke skal komme i løpet av 1.omgang.

Udinese - Juventus

22.10.2017 | 18:00

Event is not available

Bet on upcoming events
Byr Udinese og Juve oppe til målkalas før pausen?

God verdi

Newcastle – Crystal Palace (lørdag 21.oktober 16:00)
Spill: Hjemme – til 2.00 i odds

Crystal Palace har kun vunnet én eneste seriekamp denne sesongen, og på åtte kamper bare scoret to mål. Seieren og de to målene kom riktignok mot regjerende mester Chelsea forrige runde, men vi friskmelder på ingen måte Crystal Palace av den grunn. De røde- og blåstripete har vært fryktelig dårlige denne sesongen, og på bortebane er det blitt fire tap av fire mulige. På utebane har de produsert null scoringer selv, og sluppet inn elleve.

Newcastle framstår som et solid hjemmelag, og har vunnet to, spilt en uavgjort og tapt en hjemme på St. James´ Park denne sesongen. Stoke og West Ham er slått, Liverpool ble holdt til uavgjort, mens tapet kom mot et titteljagende Tottenham.

Dette ser ut som en klokkeklar hjemmeseier, til tross for at Palace garantert føler en liten oppsving i humøret etter seier mot Chelsea. Like fullt tror vi alle tre poengene blir igjen i Newcastle, og til over 2 i odds er dette et gullkantet spill.

Newcastle - Crystal Palace

21.10.2017 | 16:00

Event is not available

Bet on upcoming events
Vi friskmelder på ingen måte Crystal Palace til denne. The Magpies får vårt tips!

Chelsea – Watford (lørdag 21.oktober 13:30)
Spill: Begge lag scorer JA – til 2.00 i odds

Om man hadde sagt at Watford kom til å ligge foran Chelsea på tabellen etter åtte runder ville nok de fleste sett rart på en, men slik har det faktisk blitt. Watford ligger på en bunnsolid 4.plass så langt, med bare ett tap på samvittigheten. Chelsea har på sin side klart å tape tre kamper allerede, to færre enn de tapte i Premier League hele forrige sesong.

De siste to rundene har vært et sorgens kapittel for gutta fra Stamford Bridge. Tapet mot suverene Manchester City kan man godt forstå, men at man forærer Crystal Palace sin første seier for sesongen er vanskelig å forklare. En skal være forsiktig med å påstå at det er krise i Chelsea, men man skal ikke holde på slik veldig mye lengre før man kan vinke farvel til en reprise av forrige sesongs ligagull.

Watford banket til og slo Arsenal 2-1 forrige runde og viste med det at de er lag som kan hamle opp med de beste på gode dager. Begge lag virker å være kapable til å score, både Watford og Chelsea har scoret 13 mål. I tillegg er ingen pottetette bakover, de har sluppet inn henholdsvis 13 og 8 mål så langt. Legger man til at begge lag scoret i begge ligaoppgjør forrige sesong ser dette ut som et meget interessant spill, og over 2 i odds må ansees som en aldri så liten gavepakke. Mål blir det garantert.

Chelsea - Watford

21.10.2017 | 13:30

Event is not available

Bet on upcoming events
Ingen av disse er pottetette bakover, men finner derimot veien til nettmaskene. Begge lag scorer før halvtid?

Sikkerstikk

RB Leipzig – Stuttgart (lørdag 21.oktober 15:30)
Spill: Hjemme – til 1.53 i odds

Bundesliga byr på flere fine oppgjør denne helgen, og det er her vi finner vårt sikkerstikk. RB Leipzig slo seg opp som noe av en sensasjon forrige sesong og havnet på 2.plass bak suverene Bayern München. De holder koken også denne sesongen, og ligger på en 3.plass med 16 poeng, tre poeng bak Dortmund. På de siste tre kampene er det blitt full pott, blant annet solide 3-2 over nevnte Dortmund forrige runde. Den finfine 2.plassen fra forrige sesong har gitt Leipzig innpass i Champions League, og nå på onsdag ble Porto slått 3-2. Det virker med andre ord som Leipzig er i bra slag om dagen.

Stuttgart rykket opp fra 2.Bundesliga før inneværende sesong og har fått en brukbar start i comeback-sesongen. Etter åtte runder står de med 10 poeng og ligger på en 11.plass. Om man havner rundt en 11.plass når sesongen er over er man nok fornøyde i Stuttgart, men det er ikke borte mot Leipzig de skal plukke poengene sine. Faktisk ser ikke Stuttgart ut som mye til bortelag. Fire tap på fire kamper er det blitt, og dette gjør oss sikre i troen på hjemmeseier.

Leipzig har to seire og en uavgjort hjemme så langt, og bør være mer enn kapable til å hamle opp med Stuttgart. Det til tross for at de spilte Champions League på onsdag. En odds over 1.5 er meget godt betalt og vi føler oss meget sikre på rundens sikkerstikk.

RB Leipzig - VfB Stuttgart

21.10.2017 | 15:30

Event is not available

Bet on upcoming events
Tar RB Leipzig tre poeng mot bortesvake Stuttgart?

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner