Topptips: Storlag i storslag sikrer storgevinst

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Storlag i storslag sikrer storgevinst

Snøen ligger som et tykt, hvitt teppe over store deler av landet og langt øst i verden konkurreres det i alskens vinteridretter på tredje helga. Heldigvis er det sport utøvd i kortbukser og skinnsko å oppdrive, og det er full fres i alle ligaer av interesse. Vi er klare for nok en herlig oddshelg, og har blinket ut spillene som tar gull denne runden. Det er kanskje ikke toppidrett, men det er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra NordicBet – Har du ikke bruker kan du trykke her og få en flott velkomstbonus!

Juventus – Atalanta (spilles søndag 25.februar kl. 18:00)
Spill her: Handikap (0-1) H – 2.08 i odds

Det heter seg at de gamle er eldst, og det virker å stemme bra. “Den gamle dame”, anført av profiler som Gianlugi Buffon, Giorgio Chiellini, Paulo Dybala og Gonzalo Higuain er i kanonform om dagen. På de siste ti seriekampene har de levert kruttsterke 9-1-0, og har bare sluppet inn ett fattig mål på disse. Nå har de ganske enkelt sluttet å slippe inn mål i Serie A. Seks strake kamper er det blitt uten baklengs, og vi må tilbake til 2017 for å finne sist gang Juventus slapp inn et mål i serien. Dette kom i 1-3-seieren borte mot Verona.

Juventus går fra seier til seier i hjemlig liga. Den siste tiden har de ganske enkelt sluttet å slippe inn mål.

Juventus vinner og vinner i Serie A. Mot Atalanta går de for tre nye poeng.

Til tross for den elleville formen de er i ligger Juve på 2.plass i Serie A, ett poeng bak Napoli. Det er dog bare disse to lagene det står mellom, og vi mistenker at dette rotteracet står sesongen ut.

Atalanta startet sesongen nokså bra og så ut til å være en outsider i kampen om Champions League-spill neste sesong. Nå har det dog stoppet litt opp, og det er blitt for ujevnt fra Atalanta. De siste to seriekampene har endt 1-1, mot Crotone og Fiorentina, og det gnistrer ikke akkurat av Atalanta om dagen. Mot Juventus får man det alltid tøft, selv om de klarte 2-2 mot Torino-laget i okotober i fjor.

Juventus ser fryktelig solide ut denne sesongen og vi kan ikke annet enn å anbefale et handikap-spill på et av Europas sterkeste defensive lag. De mangler ikke akkurat skyts framover i banen heller, og vi tror Higuain, Dybala og Douglas Costa skyter Atalanta i filler. 2.09 på en komfortabel seier til Juventus er raust, og et av helgens utvalgte Topptips.

Om du ønsker å overvære kampen kan du se den live hos NordicBet om du har brukerkonto der.

Tror du Juve vinner? Trykk her

Dortmund – Augsburg (spilles mandag 26.februar kl.20:30)
Spill her: Hjemmelaget vinner og slipper ikke inn mål – 2.65 i odds

Herlig mandagskamp i tysk Bundesliga! Hjemmelaget Dortmund har funnet tilbake til god, gammel form og har vunnet tre på rad i serien. På de siste fem står de med solid 3-2-0, og har bare tapt én kamp de siste ti. Den fine bedringen i form har tatt de opp til en 2.plass , ett poeng foran Eintracht Frankfurt, men milevis bak Bayern München. Spille for Champions League neste sesong og har ikke råd til å rote veldig mye om det skal gå veien. Det er som kjent uhyre jevnt i toppen av Bundesliga denne sesongen. Dortmund må tåle et ganske stort favorittstempel i denne, og vi tror de innfrir forventningene.

Dortmund er tilbake i godt, gammel slag. Mot Augsburg jakter de nye tre poeng i kampen om 2.plassen i Bundesliga.

Dortmund har ikke sluppet inn mål de to siste kampene i Bundesliga. Mot Augsburg skal de ha gode muligheter til å gjenta den bedriften.

Gjestene Augsburg er i ferd med å levere en sesong av topp merke og befinner seg per dags dato på en sterk 8.plass. Det er dog tett nedover i Bundesliga også, og selv fra en så god plassering som 8.plass kan Augsburg stå i fare for å rote seg inn i bunnstriden. Ned til Mainz på playoff-plass er det ikke mer enn åtte poeng. Augsburg kan fort melde seg på der nede, for formen de utviser om dagen er ikke mye å skrive hjem om. På de siste fem er det blitt 1-1-3, og de har gått målløse av banen i sine tre siste kamper.

Vi i Topptips tror et Dortmund i dytten skal kunne profittere på et svakt Augsburg, og at de tar seieren uten å slippe inn mål. Dette har Dortmund gjort i sine to siste seriekamper, og vi satser på at alle gode ting er tre for Dortmund.

Kampen kan du se live hos NordicBet.

Sikker BVB-seier? Spill her
_

Hoffenheim – Freiburg (spilles lørdag 24.februar kl.15:30)
Spill her: UB – 2.14

Hoffenheim slo godt fra seg forrige sesong og endte til slutt på en fin 4.plass i Bundesliga. Ligaens yngste trener, Julian Nagelsmann, og hans mannskap har hatt problemer med å gjenskape formen fra forrige sesong og ligger på en stusselig 9.plass etter 23 spilte, bare tre poeng foran rundens motstander.

Freiburg ligger på en 12.plass og er en av de beste i ligaen på å spille uavgjort. Fasit etter de første 23 er 6-10-7 for gjestene. Hoffenheim er som nevnt ikke like gode som i fjor, og har prestert 8-7-8 så langt. Den siste tiden har det gått mye skeis for Hoffenheim, og de siste fem spilte leser 1-1-3. Foruten 4-2-seieren hjemme mot Mainz har det vært lite å glede seg over, og det hjelper heller ikke at skadelisten vokser. Kerim Demirbay og Florian Grillitsch spiller definitivt ikke denne, og begge er normalt involvert når laget spiller. Nykommere på skadelisten er Serge Gnabry og unge Dennis Geiger, også disse viktige brikker for Nagelsmann og Hoffenheim. I tillegg er det tvil rundt hvorvidt Adam Szalai, tomålsscorer i seieren mot Mainz, kan spille mot Freiburg. Dette skulle svekke Hoffenheim såpass at Freiburg kan gripe muligheten.

Hoffenheim er ikke i nærheten av å prestere på samme nivå som forrige sesong. Mot Freiburg kan Nagelsmann få enda mer å bekymre seg for.

Julian Nagelsmann og Hoffenheim har ikke helt fått det til å stemme denne sesongen.

Gjestene fikk seg en seier mot Werder Bremen forrige runde, og før dette har de holdt både Bayer Leverkusen og Dortmund til uavgjort. I januar maktet de til og med å slå RB Leipzig, så til tross for en beskjeden tabellposisjon er Freiburg et lag som kan hamle opp med de beste på gode dager. Nils Petersen har dunket inn elleve mål i Bundesliga så langt, og var mannen som sikret seieren mot Werder Bremen.

Vi i Topptips gir Freiburg gode sjanser til å stikke av med alle tre poengene i denne, men vi garderer oss i tilfelle uavgjort. UB til over 2.10 i odds skal ikke kimses av her, og vi tror Freiburg får med seg noe mot et skadeskutt Hoffenheim.

Også denne kampen er det mulig å se på stream hos NordicBet.

Spill på UB – Trykk her

Toulouse – Monaco (spilles lørdag 24.februar kl.17:00)
Spill her: Borteseier – 1.85 i odds

Forrige sesongs store overraskelse i Ligue 1 var at Monaco snøt Paris Saint-Germain for seriegullet. Selv om laget fra fyrstedømmet solgte flere av sine beste spillere før inneværende sesong har de klart å videreføre den gode formen. Denne sesongen har de dog ikke like bra kontroll på PSG, og Monaco på 2.plass har hele tolv poeng opp til hovedstadslaget. Til forskjell fra forrige sesong har Monaco variert mer i prestasjonene sine, og har gått fra blant annet å valse over Marseille 6-1 til å tape 4-0 mot Nice i neste serierunde. I senere tid har det riktignok stabilisert seg på et ganske høyt nivå, og de tre siste seriekampene er vunnet på overbevisende vis. 3-2 mot Lyon er fulgt opp med to ganger 4-0, mot Angers og Dijon. De to sistnevnte er lag på omtrent samme nivå som Toulouse.

Monaco er i bra slag om dagen, og i Toulouse møter de et lag de skal ha gode forutsetninger for å slå.

Monaco har fått opp dampen og jakter nye tre poeng mot Toulouse.

Vertene ligger på en 16.plass og har bare to poeng ned til nedrykk. Det blir med andre ord en nervepirrende avslutning på sesongen for Daniel Braatens tidligere arbeidsgiver. Toulouse har levert solide resultater som 1-0 over både Nice og Troyes i februar, og tapte bare 1-0 for serieleder PSG. Det er allikevel flere tap en seiere for Toulouse, og på de siste ti står de med 3-2-5. De er heller ikke veldig solide hjemme, og kan vise til 2-3-9 på sesongens 14 hjemmekamper så langt.

Monaco skal ha meget gode muligheter til å ta alle poengene i denne, og har vunnet de to siste mot helgens motstander. Gjestene må klare seg uten Falcao, men det har de vist at de kan, da de to siste har gått uten colombianeren og endt med 8-0 i målforskjell.

Vil du se kampen? Livestream finner du hos NordicBet ved kampstart!

Spill på Monaco – Trykk her
.

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner