Topptips: Oddstipsene som gir nytt pent overskudd!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Oddstipsene som gir nytt pent overskudd!

Det nærmer seg sesongslutt i de største ligaene på kontinentet og om kun få uker får vi svar på hvem som kan kalle sesongen en suksess og hvem som går ned med brukket flaggstang. Det er vanskelig å glede seg til helger uten toppfotball fra England, Spania, Tyskland og Italia, men vi vil nødig ta sorgene på forskudd. Heldigvis er det full rulle denne helgen! Vi har tittet inn kikkertsiktet og har helgens beste spill på kornet. Dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson – Trykk på navnet om du ikke har konto allerede, så får du en flott velkomstbonus!

Burnley – Brighton (spilles lørdag 28.april kl.16:00)
Trykk for å spill: Hjemmeseier – 2.28 i odds

Sean Dyche og Burnley flyr høyt denne sesongen. De burgunder og blå ble spådd langt lavere på tabellen enn hva fasit ser ut til å bli, og man kan ikke annet enn å applaudere hva Burnley har fått til. Status med tre kamper igjen på programmet er en kruttsterk 7.plass, populært kalt “The best of the rest”. Bak ligger Everton og Leicester, med henholdsvis åtte og ni poeng færre enn hva Burnley har sanket. Før sesongen hadde man helt sikkert sagt seg fornøyd med en 10.plass i Burnley, men i stedet er man altså oppe og nikker på Europa League-kvalik. Alt i alt en flott sesong for Burnley, og vi tror de avslutter den med stil.

Denne helgen kommer 13.plass Brighton på besøk til Turf Moor. Chris Hughton har levert en fin sesong med sitt Brighton i debutsesongen i Premier League, og laget fra sørkysten beholder høyst sannsynlig plassen. Ned til 18.plass Southampton er det syv poeng, noe som burde holde for Brighton med fire kamper igjen av sesongen. Mot Burnley kommer de dog til å få det tøft, for formen den siste tiden har ikke akkurat vært lysende. Kanskje har man gått av gassen en anelse i den tro at plassen er berget allerede. Etter seieren mot Arsenal har det gått helt på tverke for Brighton, og statistikken leser 0-2-3 på de siste fem. De holdt Tottenham til 1-1 hjemme i Brighton, men det er også hjemme på AMEX Stadium de er best. Hjemme kan Hughton og hans menn vise til 6-8-4, mens de borte fremstår noe dårligere. 2-4-10 er fasit etter de første 16 bortekampene, med en nedslående målforskjell på 9-22.

Ashley Barnes har tatt ansvar i Burnley-angrepet de siste kampene. Seks mål har det blitt på de siste åtte.

Ashley Barnes har fått godt med vann på mølla den siste tiden. På de åtte siste kampene har spissen notert seg for seks fulltreffere.

Burnley er i likhet med Brighton et høvelig bra hjemmelag og står med 7-4-6 i Premier League denne sesongen. Selv Manchester City har blitt nødt til å avgi poeng på Turf Moor, og de siste fem hjemmekampene har resultert i 2-2-1. Den generelle ligaformen viser også fin trend for Burnely, med 5-3-2 i protokollen. Mot Brighton tror vi de sikrer sin åttende hjemmeseier og tar et fast grep om 7.plassen i ligaen.

Tett opp mot 2.30 er fin odds på et hjemmelag som Burnley, spesielt med tanke på at det er Brighton som kommer på besøk. Et antatt bedre hjemmelag mot et nokså svakt bortelag bør gi gode forutsetninger for klink i kassa, og vi i Topptips tror helt enkelt Burnley har mer lyst på 7.plass enn hva Brighton har på en eventuell 12.plass.

Trykk her – følg tipset

Trykk på bildet for å se kamper med økt odds.

Sandefjord – Brann (spilles søndag 29.april kl.18:00)
Trykk for å spill: Asian handicap (1-0) B – 2.45 i odds

Brann gjorde en fin jobb for oss i Topptips forrige helg, da vi klinket inn Brann vinner og holder nullen til 3.30 i odds. Bergenserne virker å ha truffet godt med formen inn i den nye sesongen, og vi prøver oss på nok en god kamp av Brann denne helgen. Det heter seg at man skal smi mens jernet er varmt, og vi tror det er bra temperatur i jernet Brann. Etter seks kamper topper de tabellen med 16 poeng, og borte mot Sandefjord bør de ha gode sjanser til å plukke ytterligere tre poeng. Laget fra hvalfangerbyen har ikke fått like bra sving på sakene i sesongåpningen og befinner seg på en 12.plass etter seks spilte. Statistikken leser 1-2-3 og i forrige runde fikk de en god dose juling borte mot Tromsø, en kamp TIL vant komfortabelt 4-1. Innsatsen har vært så svak at Magnus Powell fikk sparken denne uken. Vi tror derimot ikke at Sandefjord vil oppleve noen “ny trener”-effekt.

Brann har stablet på beina fire strake seire, og i Bergen har man allerede begynt å nynne på “Gullet ska hem”. Stabæk ble oppskriftsmessig feid av banen forrige helg, og før det har man også vist at borteformen er i emning, med uavgjort borte mot medaljekandidat Strømsgodset og seier mot en annen medaljekandidat, Sarpsborg 08. I tillegg ble Ranheim slått borte på onsdag. Brann ser kort og godt fryktelig solide ut.

Brann har startet sesongen forrykende. Her fra 3-0-seieren mot Stabæk forrige helg.

Brann har fått en feiende flott start på sesongen. Mot Sandefjord tror vi de skal plukke med seg tre nye poeng.

Vi tror disse lagene får en sesong der de kjemper i hver sin ende av tabellen og holder Brann som favoritter i denne. Oddsen på borteseier er på 1.80, hvilket i og for seg er brukbart. Vi tror dog Brann kan ta denne med minst to mål, og så gjerrige som bergenserne har vært innledningsvis er det ikke mye som taler for helsprekk mot hvalfangerne. Brann har bare sluppet inn to mål på de første seks kampene, mens Sandefjord på sin side har sluppet inn hele 16 på seks.

PS! Ved spill på Asian handicap får man innsatsen tilbake ved eventuell ettmålsseier til Brann.

Spill på Brann her

Strømsgodset – Rosenborg (spilles søndag 29.april kl.20:00)
Trykk for å spille: Borteseier og begge lag scorer: JA – 4.15 i odds

Rosenborg har fått skuta på noenlunde rett kjøl igjen etter en skrekkelig start på sesongen. Den største gullfavoritten i ligaen startet på veldig skeive skøyter, og før Molde ble banket 4-0 hadde trønderne kun sanket to poeng på tre kamper. Mot Molde var det dog heftig sus i serken og det kunne fort blitt enda større seiersmargin. Siden har både Bodø/Glimt og Start blitt slått, men det har skjedd uten at Rosenborg har gnistret. Status etter de seks første er elleve poeng og 4.plass, rett bak den nyopprykkede byrivalen Ranheim.

Strømsgodset var i likhet med Rosenborg spådd en sesong i toppen av Eliteserien, uten at det har klaffet helt for Tor Ole Skullerud og hans menn helt enda. Marcus Pedersen har scoret syv mål på seks kamper, men til tross for dette har Godset bare sanket åtte poeng. Dette holder til en foreløpig 8.plass for laget fra Drammen. Heldigvis for Strømsgodset er det mye igjen av sesongen, og vi ser for oss at Godset får sving på sakene utover sommeren og melder seg på i medaljekampen.

Marcus Pedersen har notert seg for syv mål på de seks første denne sesongen. Her deler han ut high-fives til fans på Marienlyst.

Marcus Pedersen står allerede med syv mål i Eliteserien. Mot Rosenborg jakter han nye scoringer, og vi tror Godset får med seg i hvert fall én scoring.

Mot Rosenborg skal de dog få det tøft, for selv om Rosenborg ser ut som en skygge av seg selv offensivt holder de bra nivå bakover på banen. Fire baklengs er fasit etter de første seks, og Rosenborg fremstår gjerrige. Keeper André Hansen har holdt nullen i tre strake kamper, men det mot angripere av lavere kvalitet enn hva Marcus Pedersen er på sitt beste.

Vi tror på en jevn og spennende kamp i Drammen. Rosenborg er nødt til å heve seg offensivt om de skal ta sitt fjerde strake ligagull, samtidig som Strømsgodset helt sikkert er interesserte i poeng i denne. Rosenborg har hatt bra tak på Godset i de senere år, med tre seire de siste fem innbyrdes. Selv om Rosenborg har hatt rusk i maskineriet fremover tror vi de tar tre poeng i denne, men ikke uten at Godset får seg en scoring. Trønderne skal også torsdag spille Mesterfinale mot Lillestrøm, men regner med det laget som stiller der vil være B-preget, så trønderne bør reise til Drammen med uthvilte ben. Til over 4.00 i odds er dette godt betalt.

Ny RBK-seier? Trykk her!

_

Torino – Lazio (spilles søndag 29.april kl.20:45)
Trykk for å spille: Over 1.5 mål i førsteomgang – 2.30

Lillebror i Torino tar imot lillebror i Roma til dyst denne helgen, i det som er oppgjøret mellom 10.plass og 4.plass i Serie A. Med fire kamper igjen å spille kan kampen bli skjebnesvanger for et Lazio-lag som jakter spill i neste sesongs utgave av Champions League. Inter halser like bak og er klar til å overta 4.plassen om Lazio går på et bananskall på slutten. Vi tror denne kampen høyst sannsynlig ender med borteseier, men syns ikke det er mye fart i en odds rundt 1.60. I stedet for prøver vi oss på et spill av et noe frekkere kaliber; over 1.5 mål i førsteomgang.

Oppgjørene disse to imellom er ofte målrike, med 3-1, 1-3 og 2-2 de siste tre. Vi tror ikke dette oppgjøret blir noe annerledes, da målsnittet i de to lagenes siste fem kamper er henholdsvis 2,2 for Torino sin del og 3,8 for Lazio. Lazio er attpåtil laget med flest scoringer i ligaen (83), fem mål mer enn nummer to på lista. Begge lag har flere potente målscorere, og man skal bite seg spesielt merke i Ciro Immobile, som har 29 scoringer i Serie A så langt. Lazio har også Luis Alberto (11) og Sergej Milinkovic-Savic (10) som vet hvor målet står, så det er sjelden målfattig med Lazio i aksjon. For Torino er det primært Iago Falque (11) og Andrea Belotti (9) som scorer målene, og hjemme på Stadio Olimpico di Torino skal de være i stand til å bidra med scoringer.

Lazio og Ciro Immobile scorer mål på bestilling i Serie A.

Ciro Immobile har vært i fyr og flamme stort sett hele sesongen og har scoret 29 mål og bistått med 9 assist i Serie A.

Så videre til rosinen i pølsa. Lazio er et underholdende lag å se på. De spiller offensiv fotball og er ofte involvert i målrike kamper, noe målforskjellen 83-43 vitner om. De scorer altså 2,4 mål per kamp, samtidig som de slipper inn 1,2. Nå er det ikke slik at alle kamper Lazio spiller ender med 2-1, de klinker også til med en og annen 4-o, 3-4 og 6-2 med jevne mellomrom. De er også involvert i påfallende mange målrike førsteomganger, noe vi skal komme nærmere inn på her.

11 av de siste 16 førsteomgangene Lazio har spilt i Serie A har gitt minst to mål, og da Fiorentina ble slått 4-3 borte for noen runder tilbake ble det scoret hele fire mål i førsteomgang. Tung statistikk sier altså at oddsen her er stygt feilsatt! 11 av 16 er såpass sterkt at vi i Topptips nesten kårer dette spillet til helgens beste, og til en odds opp mot 2.50 er dette rett og slett to tomler opp og topp stemning.

Slik Ciro Immobile har holdt på denne sesongen er han kapabel til å spille inn denne på egenhånd.

Spill gromtipset her

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner