Topptips: Bournemouth gir Alan Pardew nådestøtet og sikrer klink i kassa!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Bournemouth gir Alan Pardew nådestøtet og sikrer klink i kassa!

Snøen faller fortsatt over Norge, og selv om Eliteserien er sparket i gang ser vi fortsatt nedover på kontinentet i jakt på helgens beste spill. Premier League leverer en noe amputert runde med mange vanskelige kamper, men vi har allikevel funnet ett Topptips derifra. Ellers er det fullt trøkk i de øvrige store ligaer, og vi tar for oss med begge hender. Dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson.

Bournemouth – West Browich (spilles lørdag 17.mars kl.16:00)
Spill: Hjemmeseier – 1.91 i odds

Alan Pardew sitter utrolig nok fortsatt i managerstolen på The Hawthorns, det til tross for at det har vært bred enighet om at han mister jobben ved tap i de to foregående kampene. West Bromwich tapte selvsagt så det sang hjemme mot Leicester forrige helg, og står nå med seks strake tap i ligaen. Det virker ikke være noen ende på West Brom sin mareritt-rekke, og nå begynner det virkelig å ligne på Championship neste sesong for The Baggies. Fra 20.plass har de åtte poeng opp til trygg plass, det med åtte kamper igjen.

Det er med andre ord skikkelig oppoverbakke for Pardew og hans menn, og vi har ikke sett noen som helst tegn på at West Bromwich har det som skal til for å snu trenden mot Bournemouth. Eddie Howe og Bournemouth, eller Joshua King for den saks skyld, gjør ikke en like god sesong som den foregående, men en 12.plass skal ikke kimses av. Har ikke all verdens form å vise til de siste kampene, men to tap og to uavgjort. Hjemme på Vitality Stadium har det dog vært utvist solid form, og fasit er 3-1-1 på de siste fem. Høvlet også over Chelsea 0-3 på Stamford Bridge i slutten av januar, og har fortsatt et godt toppnivå inne.

Vi tror Eddie Howe har grublet ut en kampplan som sikrer tre poeng i helgen.

Nevnte Joshua King har også endelig våknet, med scoringer mot både Leicester og Stoke den siste tiden. Dette sender nordmannen opp på fire i Premier League så langt, og han skal få det tøft med å følge opp den fine fjorårssesongen. Uansett gledelig at King igjen er på vei mot form, og vi tror Bournemouth sine offensive krefter kan få det gøy mot et vaklende West Brom-forsvar. På de siste seks har Bournemouth scoret ti mål, seks flere enn WBA kan vise til på sine seks siste.

Dette bør bli tre enkle poeng for Eddie Howe og Bournemouth, slik West Bromwich har framstått den siste tiden er det lite som taler i deres favør. En hjemmeodds opp mot 2.00 er meget attraktivt, og et av våre utvalgte spill i rundens Topptips.

Montpellier – Dijon (spilles lørdag 17.mars kl.20:00)
Spill: Begge lag scorer: JA – 2.02 i odds

Montpellier tar imot Dijon til den 30.runden i Ligue 1 denne helgen. Begge disse lagene er i ferd med å forbedre tabellplasseringene fra forrige sesong, da de per nå ligger på henholdsvis 8.plass og 10.plass. Forrige sesong ble det 15.plass og 16.plass på disse to, og selv om det fortsatt er tid igjen til å endre på plasseringen har de begge grunn til å si seg brukbart fornøyde med sesongen så langt.

Den siste tiden har begge lagene stått fram som uavgjort-spesialister, og spesielt Montpellier har vært involvert i mange poengdelinger. Står med 3-6-1 på de siste ti spilte, og har totalt 14 uavgjortresultater på de første 29 kampene. Dijon kan vise til 3-4-3 de siste ti, og vi tror disse to lagene kommer til å spille nok en jevn kamp denne helgen.

Historisk sett er oppgjørene mellom Montpellier og Dijon jevne, i helgen tror vi begge lag finner veien til nettmaskene.

Det blir ofte jevnt i oppgjørene mellom Montpellier og Dijon, vi tror ikke dette blir noe annerledes.

Tar man utgangspunkt i de siste ti kampene spilt har begge lag scoret i seks av de for både Montpellier og Dijon. Samtidig har seks strake innbyrdes oppgjør endt med scoring til begge lag, så dette spillet har bøtter av historisk belegg å vise til. For å sette enda en sort strek under svaret: Av alle 16 kampene spilt mellom Montpellier og Dijon har hele elleve av de endt med scoring til begge lag.

Vi i Topptips takker og bukker for en herlig odds på over 2.00 på et spill med såpass gode forutsetninger, og krysser fingrene for klink i Frankrike.

Om du ønsker å få med deg kampen kan den overværes i Betsson sitt livesenter.

Nice – Paris Saint-Germain (spilles søndag 18.mars kl.13:00)
Spill: Borteseier og begge lag scorer: JA – 2.55 i odds

Paris Saint-Germain suser mot seriegull i Ligue 1 og har før denne vunnet åtte strake i hjemlig liga. Det ble bråstopp mot Real Madrid i Champions League, hvilket betyr at PSG kan bruke alle sine krefter på ligaen. Der har de allerede full kontroll, og ned til 2.plass Monaco er det hele 17 poeng. Hovedstadslaget har dette i lomma, men vi tror ikke de kommer til å gå av gassen av den grunn. Med 80 poeng på de første 30 kampene er Paris Saint-Germain godt i rute til å slå sin egen poengrekord i Ligue 1. Det er i grunn, sammen med Cupen, det mest spennende Unai Emery og hans menn kan fokusere på resten av sesongen.

Unai Emery er på vei mot sin første ligatittel med Paris Saint-Germain. Fortsetter flyten kan de sette ny poengrekord i Ligue 1.

Unai Emery og Paris Saint-Germain kan peke både finger og nese til konkurrentene i Ligue 1 denne sesongen. Mot Nice jakter de en ny trepoenger.

Med andre ord må bortekampen mot Nice vinnes, og det tror vi PSG fikser. Hjemmelaget fra den franske Rivieraen har vært ujevne denne sesongen, og de følger nok neppe opp den fine 3.plassen fra forrige sesong. Hittil holder innsatsen til en 7.plass, uten særlig heng på noe mer spennende enn en 5.plass. Har etter en begredelig periode fått skikk på formen, og står med to strake seiere, 2-1 hjemme mot Lille og småpene 2-5 borte mot Guingamp.

Nice har spillere som kan score mål, og både Mario Balotelli (14) og Alassane Plea (10) finner titt og ofte veien til nettmaskene. Samtidig er ikke PSG ufeilbarlige bakover, noe baklengsmål mot forholdsvis svake lag som Angers, Strasbourg og Sochaux vitner om. Vi tror dette blir en kamp Paris Saint-Germain kommer til å ha god kontroll på, men Nice kommer til å selge seg dyrt hjemme og vi tror de får med seg en scoring.

Fire av de seks siste innbyrdes har endt i mål til begge lag, og vi støtter oss på statistikk og to lag i form til dette spillet.

NB! Kampen følger du i Betsson sitt livesenter.

RB Leipzig – Bayern München (spilles søndag 18.mars kl.18:00)
Spill: Borteseier og begge lag scorer: JA – 2.85 i odds

Nok et spill som ivolverer en soleklar gullvinner i helgens Topptips. Bayern München har satt på cruisekontrollen i Bundesliga og ligger komfortable 20 poeng foran 2.plass Schalke 04. Det skal mye til for at München-laget roter bort sitt sjette strake seriegull, og de aller mest bastante vil kanskje ta ordet “umulig” i sin munn. Står med 9-1-0 på sine siste ti i ligaen og er rett og slett i en forrykende form. Dog slipper de inn mer enn de har for vane, og selv om de siste ti har resultert i 28 av 30 mulige poeng har de sluppet inn syv mål på disse.

Robert Lewandowski satte inn 2-0 i ligamøtet i München før jul, denne helgen jakter han nye scoringer på Red Bull Arena.

Bayern München vant ligamøtet i München før jul komfortabelt, men Leipzig er bedre hjemme og skal kunne få med seg minst en scoring mot ligaens beste lag.

I RB Leipzig møter de 6.plassen i Bundesliga, men så tett som det er bak Bayern er selv 2.plassen innen rekkevidde for hjemmelaget. Dessverre for Leipzig har de utvist noe slurvete form den siste tiden, og på de siste fem har det kun blitt 1-2-2. Skal de være med i kampen om spill i Champions League er de med andre ord nødt til å snu skuta, og vil nok forsøke det allerede mot Bayern. Framstår bedre hjemme enn borte om dagen, og står med 8-5 i målforskjell på de siste fem hjemmekampene. Har i tillegg god historikk når det kommer til å score på Bayern, og står med hele fem nettkjenninger mot mesterlaget på fire spilte.

RB Leipzig er på sitt beste kapable til å få med seg noe mot Bayern München, men vi tror Bayern er såpass mye bedre om dagen at det eneste de får med seg er et trøstemål. Til en odds opp mot 3.00 er dette en fin odds, og vi i Topptips håper på klink.

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner