Topptips: Denne spissen sikrer supergevinsten

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Denne spissen sikrer supergevinsten
Lukaku Belgium World Cup

Jammen er det ikke landslagspause igjen, og selv om det ikke er ligakamper er det fortsatt fotballkamper. Det betyr at utfall kan spås, gjettes og påstås. Det er dermed nok av rom for Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

 

Langskudd

Bosnia-Hercegovina – Belgia (spilles lørdag 7. oktober kl. 18:00)
Spill: 1-0 handicap B – 4.95 i odds

Belgia var første lag fra Europa som kvalifiserte seg for VM i Russland, og har overbevist det som er av fans og kritikere gjennom hele kvaliken. Etter åtte kamper er fasiten syv seire og én uavgjort. Uavgjortkampen kom hjemme mot gjerrige Hellas, og kan beskrives som et arbeidsuhell for Belgia. De har rett og slett helt suverene ut i sin gruppe. Med det sagt er det ikke den hvasseste konkurransen i gruppe I, og lørdagens motstander er den som har plukket nest flest poeng.

Lukaku Belgia VM kval

Romelu Lukaku har scoret ti mål så langt i kvaliken. Vi tror han fortsetter sin scoringsform borte mot Bosnia-Hercegovina.

 

Til tross for dette har vi god tro på helgas langskudd, at Belgia vinner med to mål eller mer borte mot Bosnia-Hercegovina. Belgia har bøttet inn mål denne kvaliken, og står med småpene 32 plussmål før de to siste kvalikkampene. På åtte kamper har de scoret 35 og bare sluppet inn 3. Dette er høyst respektabelt, og er selvsagt med på å påvirke oss i inngangen til denne kampen.

Belgia vant det motsatte oppgjøret i Brussel 4-0, og vi ser ikke bort i fra at belgierne kan gjenta bedriften, selv om VM-plassen er sikret og Bosnia-Hercegovina slikt sett har langt mer å spille for.

[sportsbook id=”3778″ title=””]

 

God verdi

Tyrkia – Island (spilles fredag 6. oktober kl. 20:45)
Spill: Over 2.5 mål – 2.12 i odds

Det er ekstremt jevnt i gruppe I, og fire av seks lag har i teorien mulighet til å vinne gruppa. Kroatia og Island står med 16 poeng, mens Tyrkia og Ukraina jager bak med 14. Dette bør gi en meget spennende innspurt i gruppa, og med det kamper som vil åpne seg så fort en scoring kommer. Taperen av dette oppgjøret vil mest sannsynlig være ute av racet om 1.plass, kanskje også 2.plass, så dette er en viktig kamp for begge lag. Spesielt Tyrkia vil være ille ute om de skulle avgi poeng.

Det er veldig vanskelig å peke ut en vinner i dette oppgjøret, og vi har derfor valgt å se på andre objekter. En slik viktig kamp er vanligvis preget av nerver og denne kampen er intet unntak. Island kommer til en meget tøff bortebane, med et tyrkisk publikum som vet å lage heksegryte for besøkende lag. Dette gir en ekstra stressfaktor for gjestende, men sindige islendinger vet å takle dette.

Vi har tro på at det scores mål i denne kampen, og så fort et av lagene har åpnet ballet tror vi motstanderen slenger seg på. Dette er to lag som har scoret greit med mål, samtidig som de ikke er feilfrie bakover. Gode muligheter for flere scoringer, og opp mot 2.20 i odds på over 2.5 mål er et spill med god verdi.

[sportsbook id=”3780″ title=””]

 

Georgia – Wales (spilles fredag 6. oktober kl. 18:00)
Spill: Uavgjort – 3.25 i odds

Dette spillet er noe av en frekkas, og selv om Wales antagelig er et bedre lag enn Georgia ser vi på denne som et spill med meget god verdi. I kampen mellom Georgia og Wales møtes 5.plass og 2.plass i gruppe D. Favoritt Wales har ikke fått det helt til å stemme i denne kvaliken, og Serbia har sneket seg til topps i gruppa. Der leder de med fire poeng på waliserne og har bra tak på avansement til VM.

Klasseforskjellen mellom Wales og Georgia er kanskje ikke så stor som skulle tro, og Georgia har fått bra uttelling de siste kampene. Tre strake uavgjort gir selvtillit for en nasjon som Georgia, og hjemme bør de ha gode muligheter til å sikre sin fjerde uavgjort på rad.

Det som virkelig gjør oss sikre på denne er at både Wales og Georgia har spilt fem uavgjort på åtte kamper i kvaliken. De er dermed gruppas, og kvalikens, soleklare uavgjort-konger. Wales må klare seg uten sin bestemann Gareth Bale i Tbilisi, noe som gjør dette spillet enda mer aktuelt, i alle fall når man får over 3 i odds.

[sportsbook id=”3783″ title=””]

 

Sikkerstikk

Bulgaria – Frankrike (spilles lørdag 7. oktober kl. 20:45)
Spill: Over 2.5 mål – 1.51 i odds

Det er nokså jevnt i gruppe A, selv om Frankrike stort sett har sett ut som det beste laget. Sverige med sine 16 poeng jager like bak Frankrike på 17, og svenskene maktet faktisk slå franskmennene 2-1 i Stockholm i juni. Frankrike surret det også ekstra til for seg da de spilte 0-0 hjemme mot lilleputt Luxembourg. Et resultat som vil stå med gullskrift i Luxembourgs historiebøker i lang tid.

Dette er en kamp som forhåndsfavoritt Frankrike helt sikkert vinner, men oddsen på borteseier er ikke god nok til spill. Det gjør at man må se på andre objekter, og heldigvis finnes det verdi også i dette oppgjøret. Helgas sikkerstikk går til over 2.5 mål i Bulgaria – Frankrike, til omtrent en og en halv ganger pengene. Slett ikke verst med tanke på det angrepsrekka Frankrike mønstrer om dagen. Legger man til at Bulgaria har sluppet inn 7 mål de siste tre kampene så ser dette slett ikke dumt ut. De scorer jo mål selv også, 5 de siste tre.

Griezmann Frankrike VM kval

Frankrike har nok av målscorere. Antoine Griezmann er en av de.

 

Det stinker mål av denne kampen, uansett om utfallet blir at Frankrike feier Bulgaria av banen og fester grepet om 1.plassen, eller at Bulgaria følger Frankrike helt til døra.

Sjekk også hvilke lag som skal til VM her. God helg fra alle oss i Toppkamp!

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner