Topp 15-fighter neste for Hermansson

  • Home
  • Jack
  • Topp 15-fighter neste for Hermansson
Jack Hermansson Thiago Santos UFC

Svensk-norske Jack ”The Joker” Hermansson returnerer 28. oktober til Brasil for å revansjere hans eneste UFC-tap. I motsatt ende av buret venter brasilianeren Thiago Santos.

Det er når man kommer inn i topp 15 i en vektklasse i UFC at man virkelig befinner seg i det gode selskap. Her blir man lagt merke til på verdensbasis. Og aller viktigst: Man får bekreftet at en tittelen er innen rekkevidde. Det er også her de aller, aller farligste befinner seg. Thiago Santos er en av dem.

Jack Hermanssons neste motstander

Slik ser Jack Hermanssons neste motstander ut. En brasiliansk kruttønne! 10 av hans 15 seire har kommet via teknisk knockout eller knockout.

Livsfarlig på føttene

Thiago Santos er aller farligst når han sparker, mye på grunn av hans bakgrunn av capoeira og muay thai. 10 av hans 15 seire har kommet via teknisk knockout eller knockout, og hvis du vil ha en demonstrasjon kan du se kampene mot Jack Marshman og Steve Bosse. Her er et klipp av knockout på sistnevnte! 

Ønsket blir oppfylt

Etter hans tredje UFC-seier på fire mulige ytret Hermansson ønske om å møte en topp 15-fighter, og nå får han muligheten. Hans to siste seire har begge kommet via teknisk knockout i første runde. Hermansson er allsidig, men hans største styrke er muligens ”ground and pound” på bakken, som vil si slag og albuer fra topposisjon. Det er nok her hans største mulighet mot Santos ligger.

I Brasil skal ”The Joker” blant annet dele scene med storheter som Lyoto Machida, Glover Teixeira og Demian Maia. Vi i Toppkamp gleder oss!
Tags:

Skrevet av: Torstein Sørholt

banner