Star Sixes – Gamle helter tilbake på banen

  • Home
  • Fotball
  • Star Sixes – Gamle helter tilbake på banen

Er du en av de som går rundt med en drøm om å få se gamle helter nok en gang snøre på seg fotballstøvlene og løpe ut på banen? Gode nyheter: Star Sixes lar din drøm gå i oppfyllelse. Endelig er muligheten til et gjensyn med noen av de aller største profilene fra 1990- og 2000-tallet her.

 

De definerte en hel generasjon fotballspillere. Scoret fantastiske mål, slo de lekreste pasninger og taklet både motspillere og presset som kommer med spill på absolutt høyeste nivå. De løftet pokaler og tok med seg matchballer hjem som den største selvfølgelighet. De var de største av de største, og spilte seg inn i utallige hjerter verden over, antageligvis også ditt. Nå gjør de comeback, og det gir nettopp deg sjansen til det gjensynet du drømmer om.

– Dette er noen av de største spillerne som noen gang har spilt fotball, oppsummerer Robert Pirès til Star Sixes sitt eget nettsted.

Fersk turnering med langsiktig mål

Torsdag 13.juli går den internasjonale turneringen Star Sixes av stabelen i O2 Arena midt i London. Turneringen, en slags internasjonal Old boys-turnering, er rykende fersk, og gir gamle helter muligheten til å igjen kjempe om pokal, heder og ære. Tolv landslag bestående av ti tidligere fotballspillere skal i løpet av en drøy weekend avgjøre hvem som fortsatt har toppnivået inne. Steven Gerrard, Carles Puyol, Deco Alessandro Del Piero og Michael Ballack. Fortsatt store navn, men denne gang på noe mindre bane. Star Sixes er nemlig en turnering der lagene spiller seks mot seks. Skal man tro Jonathan Rogers, administrerende direktør i Star Sixes, er ikke turneringen en engangsforeteelse. Den er kommet for å bli.

– På sikt er målet for Star Sixes enkelt, vi sikter på å bli integrert i den globale fotballkalenderen som det beste arrangementet for internasjonale storheter, forteller Rogers til Star Sixes sitt eget nettsted.

Bortsett fra antallet spillere på banen og lengden på kampene, er turneringen tuftet på et klassisk mesterskap, med innledende gruppespill før de beste møtes i utslagsrundene. De tolv forskjellige nasjonene skal utgjøre tre grupper med fire lag i hver. Når gruppespillet er unnagjort går de to beste i hver gruppe videre til kvartfinaler, sammen med de to beste treerne. Nasjonene som stiller med et lag fullt av gamle helter er; England, Brasil, Tyskland, Italia, Nigeria, Spania, Mexico, Skottland, Frankrike, Portugal, Danmark og Kina.

 

Vi gleder oss til en forrykende fotballfest i London, og håper du får et gjensyn med nettopp din helt.

 

Kampene sendes i sin helhet av Sky Sports England.

Gruppe A

England

Spania

Mexico

Skottland

 

13.juli

20:30 England – Spania

21:00 Mexico – Skottland

 

14.juli

22:45 Spania – Mexico

23:15 Skottland – England

 

15.juli

15:00 Spania – Skottland

15:45 England – Mexico

 

Gruppe B

Brasil

Italia

Nigeria

Kina

 

13.juli

22:45 Nigeria – Kina

23:15 Brasil – Italia

 

14.juli

21:30 Kina – Brasil

22:15 Italia – Nigeria

 

15.juli

14:00 Brasil – Nigeria

14:30 Italia – Kina

 

Gruppe C

Tyskland

Frankrike

Portugal

Danmark

 

13.juli

21:30 Portugal – Danmark

22:15 Tyskland – Frankrike

 

14.juli

20:30 Frankrike – Portugal

21:00 Danmark – Tyskland

 

15.juli

16:15 Frankrike – Danmark

16:45 Tyskland – Portugal

 

Comments

comments

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner