Topptips: Spansk frekkas sikrer helgens overskudd på oddsen!

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Spansk frekkas sikrer helgens overskudd på oddsen!

Endelig pause fra landslagspause, og til tross for påskeferie ruller de store ligaene videre. Dette vet vi i Topptips å verdsette, og blant is i rubben, Kvikk Lunsj og appelsiner i solveggen har vi blinket ut helgens beste spill. Dette er ikke Toppkamps smøretips, dette er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsson.

West Bromwich – Burnley (spilles lørdag 31.mars kl.16:00)
Klikk for å spille: Borteseier (Intet spill ved uavgjort) – 2.03 i odds

Vi har spilt mot West Bromwich med stort hell i flere Topptips den siste tiden, og det virker for dumt å slutte med det nå. For oss ser det ut til at hele klubben nærmest har rykket ned allerede, og at det i tillegg har begynt å gå rykter om at det ikke finnes penger til å betale lønn er det virkelig krisetilstander for Alan Pardew og hans mannskap. Med skarve 20 poeng på 31 kamper ligger WBA helt sist i Premier League, og avstanden opp til trygg plass virker skrekkelig stor. Hele ti poeng er det opp til 17.plass West Ham, og vi skjønner ikke hvordan dette West Bromwich-laget skal klare å sanke de poengene som trengs for å berge plassen. De siste syv kampene har resultert i syv strake tap, og lite tyder på at det kommer til å snu. Selv ikke mot Burnley levner vi de særlig stor sjanse, selv om vi sikrer oss mot uavgjort i dette tipset.

Alan Pardew virker å ha ni liv som West Bromwich-manager. Med tap mot Burnley kan han notere seg for sitt åttende strake tap i WBA.

Overlever Alan Pardew og tommelen hans nok et tap som West Bromwich-manager?

Burnley er på vei mot en sensasjonelt god sesong i ligaen, det til tross for at de gikk elleve kamper uten seier fra midten av desember til godt ut i februar. 11-10-9 på de første 30 holder til 43 poeng og en kruttsterk 7.plass, bare fem poeng bak Arsenal. De to siste er vunnet for Burnley, der både Everton og West Ham måtte bite i gresset i møtet med Sean Dyche og hans kompromissløse gutter. Sommerens storsignering, Chris Wood, har fått dreisen på sakene i det siste, og på knappe 75 minutter mot Everton og West Ham nettet han tre ganger.

Vi i Topptips har stor tro på Burnley i denne, og selv om en odds over 3.00 på borteseier frister veldig ser vi oss nødt til å sikre oss mot et eventuelt uavgjortresultat. Både WBA (10) og Burnley (11) er normalt gode til å spille uavgjort, og vi tar til takke med en odds rett over 2.00.

Betsson tilbyr et rikt utvalg av økt odds!

Følg tipset – Trykk her
-:

Leganes – Valencia (spilles søndag 01.april kl.16:15)
Klikk for å spille: Borteseier og begge lag scorer: JA – 4.75 i odds

Valencia har fått opp dampen igjen etter en svak periode i slutten av januar/starten av februar. Står med tre strake seire i La Liga, og på de siste sju kan de vise til solide 6-1-0. Dette har gjort at 4.plassen og spill i Champions League neste sesong virker ganske spikret, med 12 poeng ned til 5.plass Villarreal før sesongens siste ni kamper. Valencia står med 59 poeng før denne, og vil med seier her legge press på lagene foran på tabellen. Ledende Barcelona er det fint lite de kan gjøre med, men både Real Madrid (60 poeng) og Atletico Madrid (64 poeng) skal være innen rekkevidde.

Vertene Leganes gjør en sterk sesong nummer to i La Liga, og laget fra utkanten av Madrid ligger på en 12.plass etter 29 spilte. Avstanden ned til 18.plass Las Palmas er hele 15 poeng, så med mindre alt går på tverke skal Leganes spille i La Liga også neste sesong. Viste prov på klasse da Sevilla ble sendt hjem med 2-1 i sekken forrige runde, og på de siste fem står de med 2-1-2 i protokollen.

Forrige gang disse to møttes, i starten av november i fjor, ble det 3-0 til Valencia på Estadio Mestalla. Det er omtrent der forskjellen på disse to skal være, selv om Leganes har kapasitet til å overraske selv de aller beste. Noe de viste i slutten av januar, da de slo Real Madrid ut av cupen med 1-2 på Santiago Bernabeu. At de er kapable til å score mål mot Valencia er det liten tvil om, og vi prøver en frekkas her. Valencia har en målforskjell på 57-31 på 29 kamper, og er langt ifra potte tett bakover.

Selv om Leganes er et lag som kan ta poeng mot de fleste tror vi Valencia i fint driv skal kunne ta seg greit av hjemmelaget. Innbyrdes har Valencia vunnet fem strake, og begge bortekampene har endt med Valencia-seier og scoring til Leganes. Dette gir oss ytterligere tro på helgens kvasseste spill i Topptips, og det er på tide med klink på en høyoddser. At Betsson har boostet denne oddsen gjør den enda mer interessant, og vi krysser fingrene.

NB! Kampen ser du i Betsson sitt livesenter.

Se økt odds her

Chelsea – Tottenham (spilles søndag 01.mars kl.17:00)
Klikk for å spille: Begge lag scorer: JA – 1.80

Storkamp og London-derby i Premier League denne helgen. 5.plass Chelsea tar imot 4.plass Tottenham til dyst på Stamford Bridge, en bane hvor Chelsea normalt har god kontroll på helgens gjester. I denne kampen er det mye på spill for begge lag. Chelsea kan potensielt komme opp i ryggen på Tottenham med seier, mens det for Tottenham sin del vil handle om å holde Chelsea på avstand, samtidig som man kan klatre forbi 3.plass Liverpool.

Regjerende mester Chelsea er ikke i nærheten av å gjenskape suksessen fra forrige sesong, og det spekuleres i at manager Antonio Conte er ferdig uansett hvordan det går resten av sesongen. Barcelona ble for sterke i Champions League, og med det har de blå fra London bare liga og FA-cupen igjen å spille for denne sesongen. Tottenham kjemper med nebb og klør for å kvalifisere seg for spill i Champions League neste sesong, og til tross for at storscorer Harry Kane er ute med skade har de scoret bra med mål i det siste.

Antonio Conte er etter alle solemerker ferdig som Chelsea-manager når sesongen er over.

Mye tyder på at Antonio Conte er ferdig som Chelsea-manager til sommeren.

De fem siste har endt med 4-1-0 for gjestene, med en solid målforskjell på 10-3. Vertskapet kan vise til en heller ustødig form, og de fem siste leser 2-0-3 og 7-8 i målforskjell. Fikk seg dog en opptur da Leicester ble slått etter ekstraomganger i FA-cupen før landslagspausen. Conte vil håpe at spillerne vil ta med seg den fine opplevelsen inn i resten av ligakampene, og helst allerede mot Tottenham.

Begge lag vet hvor målet står, samtidig som ingen av de er ufeilbarlige bakover på banen. Tottenham står med 59-25 på de første 30 spilte, mens Chelsea har 52-27 å vise til på sine første 30. Det er med andre ord to forholdsvis målfarlige lag som møtes, og historisk sett er dette kamper som svinger. Fire av de fem siste innbyrdes har endt med scoring til begge lag, og vi tror historien gjentar seg denne runden.

Vanskelig å lande på et kamputfall i denne, men at det blir et målfattig oppgjør har vi ikke mye tro på. En odds opp mot 2.00 på at to av ligaens beste lag scorer er godt betalt, og det er her vi putter pengene våre.

Spill ved å klikke her
.

Start – Sandefjord (spilles mandag 02.april kl.18:00)
Klikk for å spille: Asian handicap (0-1) H – 2.40 i odds

Start gjorde brak-comeback i Eliteserien med bunnsolide 4-1 hjemme mot Tromsø i første seriekamp. Sportssjef Tor-Kristian Karlsen har tilsynelatende truffet godt på overgangsmarkedet, da tre av fire mål mot Tromsø ble scoret av nysigneringer. I en treningskamp forrige helg ble Viking feid av banen med 3-1, og det ser rett og slett ut som om Start har ting på stell før debut-sesongen.

Sportssjef Tor-Kristian Karlsen har lett med lys og lykter etter Starts nye stjerneskudd. Det kan se ut til at han har truffet godt.

Tor-Kristian Karlsen har tilsynelatende truffet med signeringene i Start. Her viser han Mick Priest, klubbens seneste tilskudd til trenerteamet, rundt på Sør-Arena.

Sandefjord startet sesongen bra i fjor, men fikk seg en real nesestyver mot titteljagende Molde i første serierunde. Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap ga seg ikke før det sto 5-0 på tavla, og man undrer seg allerede om dette Sandefjord-laget er godt nok til å beholde plassen. Avsluttet forrige sesong med syv tap på ni kamper, og denne sesongen blir nok tyngre for Sandefjord. Lars Bohinen har takket for seg i sjefsstolen, inn har nokså uprøvde Magnus Powell kommet. Etter et par gode sesonger i Levanger har den gamle storscoreren fått sjansen i Eliteserien, og vi tror Powell skal få det tøft.

Se hele Betssons utvalg av økt odds!

Det er fortsatt for tidlig å si noe om tendenser og form i Eliteserien, i hvert fall for Start og Sandefjord, som begge bare har spilt én kamp. Dette tipset har derfor grunnlag i en kombinasjon av magefølelse, at Start satser tungt og at Sandefjord strengt talt er et OBOS-lag. Tar man utgangspunkt i forrige sesong var Sandefjord Eliteseriens nest dårligste bortelag, bare Viking var verre. Statistikken leser 3-1-11 for Sandefjord på bortebane forrige sesong, og vi tror de leverer noe av det samme denne sesongen. Start leverte 9-4-2 på Sør-Arena i OBOS-ligaen forrige sesong, og vi tror de skal ha gode muligheter til å ta tre poeng når Sandefjord kommer på besøk. Og om de først scorer på Sandefjord tror vi de kan vinne med flere enn ett mål.

NB! Husk at ved spill på Asian handicap får man innsatsen tilbake om det kun ender med ettmålsseier.

Storseier til Start? Trykk her!

.

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner