Bayern og Real byr opp til oddsfest!

For en semifinale vi fikk i går! Liverpool åpnet svakt og spilte ikke gnistrende godt i de første 30 minuttene, hadde en eventyrlig neste halvtime, før de datt veldig på tampen. Mohamed Salah spilte gnistrende godt mot gamle lagkamerater og ga seg ikke før han hadde banket inn to kasser bak Alisson. Derfor valgte Jürgen Klopp å ta han av banen med kvarteret igjen, og det var da Roma kom tilbake i kampen.

Se også: John Arne Riises tanker om det å spille semifinale i Champions League

Først var det Edin Dzeko som reduserte til 1-5 – et fortsatt rimelig håpløst utgangspunkt, før Diego Perotti satte inn 2-5 på straffe like etter. Å ligge under med tre er ikke krise for Roma. Bare tenk på hva som skjedde sist de lå under med tre og skulle spille hjemme. Det var mot Barcelona. De lå under 1-4 fra første kamp og vant 3-0 i returen. Det gjorde at de tok seg videre for å møte nettopp Liverpool, og selv om utgangspunktet fortsatt er tøft for italienerne, så ser det mye lysere ut enn det det gjorde etter 77 minutter – på 0-5.

Det lå også tilrette for at alle våre oddstips skulle gå inn i går. Vi hørte lyden av klink i kassa etter 45 min. Salah skulle hatt et hattrick, gule kort lå i lufta og Roma kunne fått med seg en scoring i første omgang, men slik gikk det ikke. Nære var det.

I dag smeller det igjen! Denne gang på Allianz Arena i München. To av de beste lagene i verden (kanskje DE to beste) møtes til dyst over to kamper. Ingen av lagene ønsket å trekke hverandre – naturligvis. Jupp Heynecks mot Zinedine Zidane. Cristiano Ronaldo mot Robert Lewandowski. Toni Kroos møter gamle lagkamerater. Dette oppgjøret har alt, og det blir to verdensklasseoppgjør over seks dager. Bayern har tapt én kamp siden desember 2017 (mot RB Leipzig 18.mars), mens Real har tapt to av de siste 17 kampene. To lag i rimelig god form, med andre ord.

Og vi har funnet tre godbiter med økt odds til kampen, som vi presenterer i denne saken. Vi kjører på med oddstips og begrunnelse på hvorfor vi velger akkurat dette spillobjektet.

  • Cristiano Ronaldo scorer to eller flere mål

Ronaldo er i knallform om dagen. Han scorer som et uvær og har virkelig funnet tilbake til toppformen han i så mange år har hatt. På de siste fire kampene har han scoret fem mål, og siden 2018 har han scoret to eller flere mål i ti kamper. Det er rimelig imponerende, og vi tror fort han kan finne på å score minst to mål i kveld. Han har scoret 120 Champions League-mål på 100 CL-kamper. Denne sesongen har han scoret 15 mål på 10 kamper i turneringen, og han har sannelig også scoret i hver kamp! Og sist gang lagene møttes scoret han fem mål på to kamper, og to eller flere mål i begge oppgjørene. Betsson har økt oddsen til hele 7 blank på denne.

  • Thomas Müller scorer og får kort

Et frekt spilltips som så absolutt kan gå inn. Han har putta fire mål på de siste to kampene og kan fort hisse på seg et gult i kveldens oppgjør. Müller må frem på banen og sørge for at Bayern vinner tilbake ballen på mostanderens halvdel. Vi tror Müller fort kan gå for hardt inn og felle en Real forsvarer. Denne garanterer hele 13.50 ganger pengene. Verdt et forsøk, mener vi.

  • Over 2.5 mål og over 6.5 kort

Lagene scorer nesten for moroskyld i Champions League. Real snitter på 2.6 mål per kamp, Bayern 2.3 mål per kamp. De tidligere oppgjørene mellom lagene sist sesong, da de møttes i kvartfinalen i fjor, ble det scoret tre mål i første kamp og seks mål i andre kamp. Bayern har gått over 2.5 mål i ti av de siste elleve kampene sine, mens Real har gått over 2.5 mål i 13 av de siste 16 kampene – and couting. Og det kan fort bli ampert og tett på Allianz Arena i kveld. Synes du oddsen på 6.20 på dette spillet virker lovende. Klikk her!

Vi tar også med oss skadesituasjonen hos begge lagene: for Real Madrid mangler de Nacho. Det vil si at det – etter alle solemerker – blir Raphael Varane og kortsamleren fra Sevilla, Sergio Ramos, som danner Real-stopperparet. Ellers er spanjolene skadefrie og friske, mens det er litt verre for hjemmelaget fra München: Manuel Neuer, David Alaba og Clemen Tolisso er usikre/ikke spillbare, mens Kingsley Coman og Arturo Vidal garantert ikke spiller.

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner