Semifinalekampen oddsspilleren har drømt om

Den siste semifinalen i sesongens utgave av Champions League nærmer seg. Roma tar imot Liverpool på mektige Stadio Olimpico i Italias hovedstad. Liverpool har et lekkert utgangspunkt – de leder 5-2 før bortekampen i Roma. Men etter at Mohamed Salah ble tatt av, drøye kvarteret før slutt, kollapset Liverpool og slapp inn to kjappe mål. Det betyr at Roma har fortsatt brukbare muligheter til å ta seg videre, og spesielt de to bortemålene de fikk på tampen kan vise seg å vær gull verdt. Vi husker jo at det ene bortemålet i 1-4-tapet for Barcelona borte gjorde susen – de vant jo 3-0 hjemme.

Tror du det blir straffe i kampen til hele 3.40 i odds?

I går fikk vi en skikkelig spennende kamp mellom Real Madrid og Bayern München. Real gikk inn i kampen med en 2-1-ledelse fra kampen i Tyskland, med også to viktige bortemål å gå på. Likevel var det nok mange som ble nervøse da Joshua Kimmich scorte i sin andre strake kamp på rad mot Real. Karim Benzema snudde kampen på egenhånd, den siste etter en kjempetabbe av Sven Ulriech. James Rodriguez utlignet, og Bayern presset for en tredje scoring som hadde sendt dem videre, men den kom aldri. Dermed tok Real seg videre med sifrene 4-3.

Også i dag kommer vi med tre godbiter av noen spill, tre spill hvor oddsen har blitt boostet på Betsson. Vi gir deg samtlige spill med odds, samt årsaken til hvorfor vi setter disse spillene. I går ga det ikke helt fullklaff – det var tre målscorere (vi hadde fire eller flere mål), Ronaldo gult og scoring (ingen av delene) og Lewandowski scorer og Bayern går videre (nære for polakken å score for på tampen, som hadde sendt Bayern videre). Vi prøver igjen i dag med tre spill, med en delikat odds, som til alle solemerker bør gå inn.

Karim Benzema etter sin andre scoring i går mot Bayern. Hvem venter Real i finalen?

Roma går videre

Vanvittig høy odds på denne, og “Roma går videre” ser mye lysere ut etter at Edin Dzeko og Diego Perotti redusert i hendsholdsvis det 81. og 85. minuttet i forrige oppgjør. Det gjorde at tapet “bare” ble på tre mål, 2-5. Hovedgrunnen til at dette spillet så absolutt kan gå inn er at Roma slo kanskje verdens beste klubblag i Barcelona med tre mål hjemme etter å ha tapt med tre borte. Kan det skje igjen onsdag kveld, når de møter et Liverpool-lag anført av Mohamed Salah? Du får i hvert fall hele 14 i odds på at dette skjer. Denne kan du spille på ved å trykke her eller på banneren under!

Trykk her for å se hva Betsson gir økt odds på i dag!

Scoring av både Mohamed Salah og Edin Dzeko

Gjentar disse to bedriften fra forrige uke, og scorer? Mohamed Salah scoret to mål i oppgjøret sist på Anfield, mens Dzeko reduserte i det 81. minuttet. Dzeko scoret også to i helgens seier over Chievo, og har nå tre mål på de siste to kampene, i tillegg til seks mål på de siste åtte kampene. I Champions League-sammenheng har han scoret i fire strake kamper – ett mot Shakthar Donetsk hjemme (avgjørende scoringen i det 52. minutt), ett mot Barcelona borte, ett mot Barcelona hjemme og ett mot Liverpool borte.

Mohamed Salah, da? Han vet å score han også. Egypteren har – hvis vi ser bort fra kampen mot Stoke i helgen – scoret i syv strake kamper, inkludert fire mot Watford, to mot Roma og en i hver av de resterende. Han er en kandidat til å vinne gullballen med den formen han opprettholder nå, og har i CL-sammenheng scoret seks mål på de siste seks kampene, i tillegg til ti totalt denne sesongen i Champions League. Både Dzeko og Salah er viktige angrepsspillere for hendholdsvis Liverpool og Roma, så de blir viktige i kveldens kamp. Se ikke bort i fra at begge putter igjen, som de har gjort i tide og utide i Champions League – og ikke minst nå sist. Betsson gir deg 4.50.  Denne kan du spille på ved å trykke her eller på banneren under! 

Trykk her for å se hva Betsson gir økt odds på i dag!

Begge lag scorer og får kort i begge omganger

En frekkas på tampen. Det vil garantert bli mange mål – åtte av Liverpools siste ti kamper har gått over 2.5 mål. I det forrige oppgjøret mellom lagene scoret Liverpool i førsteomgang, begge fikk gult i førsteomgang, mens begge lagene scoret og fikk gult i den andre omgangen. Jeg ser for meg høyt tempo fra start av, med mye rom for begge lag. Det ender nok i mye mål, og hissige Roma-spillere tidlig. Denne får du 35 ganger pengene på! Vårt beste tips i kveld. Denne kan du spille på ved å trykke her eller på banneren over! 

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner