Oddstips fra NBA: En frekk dobbel og ny Rockets-seier

Vi kjører på igjen med en god dose NBA-tips, og det har gått rimelig bra de to siste gangene. Til sammen har fire av seks spill gått inn, og om du er interessert i å ha litt ekstra kroner på konto til morgendagens lunsj på skolen/jobb, og vil oppgradere fra en småtam baguette til en skikkelig lefse med kjøtt og grønnsaker, kan det anbefales å følge dagens oddstips.

Vi begynner i Toronto…

Dobbel – Toronto Raptors og Milwaukee Bucks

Første tips er en dobbel – vi spiller på Toronto Raptors mot Miami Heat og på Milwaukee Bucks mot Atlanta Hawks.

Raptors møter Heat hjemme, og Raptors har vært veldig bra hjemme så langt denne sesongen. Egentlig generelt rimelig gode – de leder tross alt Eastern Conference. Hjemme har de kun tapt tre av de siste 24 – blant annet mot Warriors. Slått både Celtics og Cavaliers, blant annet. Heat borte er ikke all verden å skryte av – tapt fire av de siste fem og tre strake bortetap. Kelly Olynyk er usikker, og Dion Waiters er ikke klare for spill. Både DeRozan og Lowry er med for Raptors, en viktig duo for det kanadiske laget. Vi får 1.27 på Raptors, og kombinerer den med Bucks-seier.

Bucks møter Hawks hjemme. Giannis fortsetter å spille på et All Star-nivå og er en av ligaens beste spillere denne sesongen. Eric Bledsoe er en god tilvekst til Giannis, og de ser ut til å fungere bra. Også Middleton leverer på et bra nivå denne sesongen, og denne trioen blir viktig for Bucks. Egentlig ganske vanskelig å skjønne seg på Hawks, for plutselig slår de noen av de beste lagene i ligaen i Pistons og Timberwolves før de går på smeller mot Magic, Hornets og Bulls.

Kombinerer vi disse to får vi 1.66. Dette er godkjent!

Spill NBA-dobbelen her

Singel – Houston Rockets-seier til pene 1.88

Hvem skal stoppe dette Rockets-laget, som nå har signert skarpskytter og veteran Joe Johnson, i tillegg til veteranen og Centeren Brandan Wright? Og når Clint Capela, Chris Paul og James Harden leverer på virkelig toppnivå, er de Rockets så og si ustoppelig. To tap på de siste 15 kampene er status for Rockets, som har vunnet tre strake mot Timberwolves innbyrdes. Møttes senest 19.januar og vant 116-98. Ser ikke helt for meg at Timberwolves skal stoppe dette Rockets-toget, som virkelig bare peiser på.

Timberwolves har tapt to av de tre siste og har hatt like lang hvile som Rockets. Laget fra Minnesota har overrasket stort denne sesongen, men nå møter de et skikkelig topplag i Rockets. Blir nok en veldig spennende kamp, men har bra tro på at Rockets skal vinne med minst tre.

Som tidligere nevnt, så vant Rockets med 18 poeng sist. Tror det blir noe jevnere denne gangen, men -2.5 til 1.88 spilles!

Spill NBA-singelen her
Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner