Oddsboost: Vi har funnet den beste oddsen før rundens toppkamp!

  • Home
  • Fotball
  • Oddsboost: Vi har funnet den beste oddsen før rundens toppkamp!

Det er duket for et durabelig toppoppgjør i Premier League denne helgen. José Mourinho og hans Manchester United tar imot gamle kjente når Chelsea kommer på besøk til rundens gigantoppgjør. Mangt og meget står på spill denne helgen, og den som går seirende ut av duellen sikrer seg en fordel i kampen om 2.plass og Champions League-spill neste sesong. For å gjøre oppgjøret enda mer interessant har Betsafe valgt å booste oddsen på toppkampen, i tillegg til flere andre oppgjør i helgen.

Se all økt odds her!

Mourinho mot Conte, Lukaku mot Morata, Hazard mot Pogba. Den røde bussen skal prøve å stoppe det blå toget fra London. Rundens soleklare toppkamp går av stabelen søndag klokken 15:05.

Betsafe har vært så rause at de har boostet oddsen på noen utvalgte spill til denne kampen. Vi tar deg gjennom de tre spillene som er boostet i oppgjøret på Drømmenes teater.

Både Romelu Lukaku og Alvaro Morata scorer – 9.00 i odds

Lukaku og Morata ble begge hentet til sine respektive klubber for store summer forrige sommer. De var begge signeringen som skulle skyte sitt lag til ligagull. Dessverre for både Manchester United og Chelsea har drømmen om ligagull brast, men både Lukaku og Morata har vist at de vet hvor målet står.

Belgiske Lukaku har notert seg for tolv mål hittil i Premier League, mens Morata står med ti fulltreffere. Manchester United sin toppscorer har endelig fått fart på målformen, og på de ni siste har han scoret seks mål. Morata har på sin side akkurat kommet tilbake fra skade, men har allerede scoret én gang mot United denne sesongen, da Chelsea vant 1-0 på Stamford Bridge i november.

På søndag kan scoring fra både Morata og Lukaku gi bra klink i kassa. Her fra da Morata kjørte karusell med Ander Herrera og Marouane Fellaini i november 2017.

Alvaro Morata har allerede overlistet David de Gea én gang denne sesongen. Her fra kampen i november i fjor der han trillet rundt med blant annet Ander Herrera og Marouane Fellaini.

Sjansen for at de scorer hvert sitt mål i toppoppgjøret er så definitivt til stede. Til en nesten tosifret odds er dette mer enn spillbart, noe man kan takke Betsafe sin oddsboost for.

Klikk her for oddsboost!

Rødt kort i kampen – 3.50 i odds

Disse oppgjørene har for vane å bli intense affærer med tenning både på banen, tribunen og trenerbenken. Forrige utvisning i en kamp mellom Manchester United og Chelsea kom i mars i fjor, da Ander Herrera pådro seg to gule kort før pause. Ser man 15 kamper tilbake i tid er stillingen 3-3 i røde kort, og med høy temperatur på banen kommer ofte dårlige avgjørelser som kan lede til utvisninger.

Vi tror på en tett kamp der dommerteamet vil bli satt på flere prøver. Om man først mister kontrollen i en slik kamp kan det bli stygt, slik det ble i 2012, da Chelsea fikk to mann utvist og tapte 2-3 hjemme på Stamford Bridge.

Det har vært ampert på matta mellom Manchester United og Chelsea i tidligere oppgjør. Her fra da Juan Mata spilte i blått og Howard Webb fortsatt blåste i fløyte.

Det er ikke alltid like lett å være enig med både dommer og motspillere. Slike scener oppstår fort når temperaturen stiger, og på søndag kan det bli brennhett på Old Trafford.

Martin Atkinson er fløytesjef på Old Trafford på søndag, og på de 19 kampene han har dømt i Premier League 2017/18 har han dratt fram det røde kortet hele fire ganger. Det gjør ham til den dommeren som har gitt flest røde denne sesongen, likt med Craig Pawson og Michael Oliver.

Full boost-oversikt her!

Straffespark i kampen – 3.50 i odds

Temperatur på banen kan ikke bare lede til røde kort, det kan også lede til straffespark. Viktigheten av å vinne disse storkampene er krystallklar for både spillere og trenere, samtidig som det kan påvirke dommerteamet. Et godt eksempel på det så mann i storkampen mellom Liverpool og Tottenham på Anfield for bare få runder siden. Vi tror det kan bli mye aktivitet i og rundt boksen for begge lag, og da er det fort gjort at uregelmessigheter finner sted.

Straffespark er som oftest mål, men da John Terry skulle prøve seg mot Edwin van der Saar i Charmpions Lague-finalen i 2008 gikk det skeis.

Det heter seg at straffespark er mål, men det var ikke tilfellet da disse lagene møttes i Champions League-finalen i 2008. John Terry gikk på ratata og sendte ballen over mål.

Ser man 16 kamper bakover i tid har det blitt en del straffespark i disse storkampene. Der leder Manchester United 3-2. Begge lagene har fått tre straffespark hver denne sesongen, og vi ser ikke bort ifra at det blir et straffespark i denne også.

Felles for alle tre spill er at oddsen er boostet, den er med andre ord vesentlig høyere enn hva den normalt ville være, og det er som kjent da varsellampen for verdi begynner å lyse.

Se boostet odds her!
Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner