Oddsspillene med verdi fra kampen mellom City og Arsenal

  • Home
  • Fotball
  • Oddsspillene med verdi fra kampen mellom City og Arsenal
Leroy Sane Manchester City

Søndags første virkelige toppkamp står mellom Manchester City og Arsenal. På flere måter er dette oppgjøret selve symbolet på fortiden og fremtiden i Premier League. Toppkamp ser på hvilke spill du bør sette dine kroner!

Kan en gammel hund lære ny triks?

På den ene siden i storkampen står den gamle mesteren, Arsene Wenger. Franskmannen som i over to tiår har tatt sjefsavgjørelsene i Arsenal. The Gunners har oppnådd store ting med sin trofaste manager på sidelinjen. I fjor ble en ellers skuffende sesong reddet av seieren over Chelsea i FA-cupen. Til tross for at mange hadde avskrevet Wenger som ferdig på høyeste nivå viste han at selv gamle hunder kunne hente frem nye triks, men holder det i år? Konkurransen i Premier League ser ut til å aldri ha vært tøffere.

Welcome Offer McGregor

Og i nettopp ligaen har det vært en god stund siden klubben virkelig hevdet seg, selv om det har blitt en og annen andreplass de siste årene. Likevel må man ikke bli helt historieløse. Klubben har vunnet ligaen tre ganger under hams ledelse, men nå er det tretten år siden sist. Laget som da vant ligaen gikk som eneste lag i Premier League sin historie gjennom sesongen uten tap. En utrolig prestasjon som mange har ment at vi aldri vil få se gjenta seg. Med det nivået klubbene i Premier League holder nå har det virket utenkelig at et lag skal gå ubeseiret gjennom en hel sesong igjen, men det var frem til i år.

Pep Guardiola Arsene Wenger

Tidenes beste Premier League-lag

For på den andre siden i søndagens oppgjør står fremtiden i engelsk fotball i form av Pep Guardiola. Treneren har utrettet vidunderlige ting med Bayern München og Barcelona tidligere, men i sin første sesong i England knakk han ikke koden som kreves for å levere resultater uke inn og uke ut i verdens tøffeste fotballiga. Det ser ut til at Guardiola har brukt sommeren på å finne frem sin indre Alan Turing, for så langt har City vært så godt som ustoppelige denne sesongen. Everton var nærmest med 1-1 i sesongens andre runde, men etter det har Guardiola sitt lag ikke sett seg tilbake.

Fremover på banen har laget vært et fyrverkeri. Rakettene heter Agüero, Leroy Sané, David Silva, Raheem Sterling, Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne. Sekstetten smeller høyere og mer fargerikt enn noen kunne sett for seg. Det til tross for skyhøye forventninger før sesongen.

Nicolas Otamendi John Stones Manchester City

Bakover på banen har også laget tatt store steg. Plutselig fremstår John Stones og Nicolás Otamendi som midtstoppere av høy, høy klasse. Når man i tillegg har fått på plassen en keeper som også vet hvordan man stopper en ball, i motsetning til «skuddstopperne» City mønstret forrige sesong, ser det virkelig bra ut for Pep Guardiola. Nå snakkes det allerede om at laget er det beste som noen gang har spilt i Premier League, og da er det vel heller ikke utenkelig at laget kan gå sesongen gjennom uten tap?

Målkalas gir kalasutbetaling

Skal laget klare det må Pep Guardiola ta seg forbi Arsene Wenger og Arsenal. Oddsen på at laget skal makte nettopp det er satt av Betsafe til lave 1.42. Det er ikke noe å gjøre seg rik på, men oddsen viser godt styrkeforholdet mellom lagene i disse dager. Oppgjøret går mellom to klubber på vesentlig forskjellig nivå. Ser vi nærmere etter finner vi derimot spill med bedre verdi.

På de siste fem oppgjørene mellom lagene har det i snitt blitt scoret 3,6 mål. Med tanke på scoringsformen City har vært i så langt denne sesongen er det ingen grunn til å tro at det blir færre mål i dette oppgjøret. Spiller du på over 3,5 mål får du tilbake pene 1.96 ganger innsatsen.

Likevel er det kanskje bedre å satse på at The Citizens står for brorparten av målene alene. Hjemmelaget har nemlig holdt lekestue opptil flere ganger denne sesongen, spesielt på hjemmebane. Liverpool og Crystal Palace ble begge knust 5-0, og Stoke ble sendt hjem med syv baklengsmål i bagasjen.

Welcome Offer McGregor

Når vi ser på Arsenal sine prestasjoner på bortebane i sesongens første kamper er det også flere tegn der som tyder på at det kan bli stygt på søndag. Arsenal har blant annet tapt 4-0 på fremmed gress mot Liverpool. I tillegg har Kanonene fra London sluppet inn to mål mot både Watford og formsvake Everton sist helg. To lag som er langt, langt, laaaaangt under City sitt nivå. Forsvarsspillet har tidvis ikke vært patent fra Wengers gutter. Poengene Arsenal har tatt denne sesongen er i all hovedsak hentet på hjemmebane. Det er faktisk bare seks lag som har svakere poengfangst på reise enn The Gunners denne sesongen.

Hvilket spill du ønsker å sette dine kroner på blir altså kun et spørsmål om risikoen du ønsker å ta. Handikap på hjemmeseier til tross for 0-1 fra start til 1.97 virker både sikkert og forlokkende, men det er mulig å få enda bedre betalt om du bare er villig til å ta høyere risiko. 0-2 fra start, men hjemmeseier til 3.30 virker også som et spennende spill. Alle som har fulgt Premier League denne sesongen vet at City er i stand til å vinne stort uansett motstander. Derfor kan kanskje spill på at City vinner til tross at Arsenal leder 0-3 fra start være det beste spillet. Om du tror serielederen byr opp til målkalas får du himmelhøye 6.30 på sistnevnte spill hos oddsleverandøren Betsafe. Spill på nevnte spill vet å klikke her! 

Andre spill med god verdi

Et annet spennende spillobjekt med god odds er at City går til pause med ledelse. I Premier League har City så langt ledet til pause i fire av fem oppgjør på hjemmebane. Det er kun Everton som har maktet å stå imot serielederen i første omgang på Etihad så langt. Oddsen på at City også vil lede denne kampen til halvtid er 1.80. Det er godt betalt om vi legger statistikken og forventet kampbilde til grunne.

Leroy Sane Manchester City

Det siste tipset vi har funnet frem som vi mener gir god verdi er på målscorer. Ligaens kanskje beste spiller så langt denne sesongen heter Leroy Sané og spiller hos Manchester City. Den unge tyskeren har vært sensasjonelt god for laget som topper tabellen. På ti kamper, seks fra start og fire som innbytter, har vidunderbarnet puttet seks mål. Om han skulle score mot Arsenal får du 2.30 i odds. Det virker som god verdi på en spiller som er i kjempeform, men de store pengene finner du i at Sané finner veien til nettmaskene to ganger. Oddsen på at formspilleren blir tomålsscorer er 10 hos Betsafe. Om du setter penger på det utfallet kan du le hele veien til banken om spillet skulle gå inn. Det er noe som ikke virker på langt nær så usannsynlig som oddsen skulle tilsi.

 

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner