Ngannou lover UFC-sjokk mot Miocic: – Min styrke kan stoppe han

  • Home
  • MMA
  • Ngannou lover UFC-sjokk mot Miocic: – Min styrke kan stoppe han

Om få dager vil tungvektdivisjonen enten få en ny tittelholder i knockoutkongen Francis Ngannou, eller så beholder divisjonen sin regjerende mester Stipe Miocic. – Nå er den virkelige mesteren her, sier den selvsikre utfordreren. 

Lørdag 20. juni er den store dagen for UFC 220, hvor vi får bevitne hvem som får beholde tronen i UFCs tungvektdivisjon. Og den intense rivalisering får selvfølgelig gjennomgå i alle former for medier.

Verdensrekord

Etter at den topprangerte tungvektsutøveren Francis Ngannou brutalt knocket ut Alistar Overeem i desember, gikk det ikke lang tid før Ngannou steg opp som den store utfordreren i divisjonen.

Like etter kampen fikk mannen fra Kamerun sjansen til å kjempe om tittelbeltet mot regjerende tungvektsmester Stipe Miocic. Ngannou holder nå rekorden for verdens hardeste slag - og er av den grunn svært selvsikker på at bombene av noen never vil slå Miocic ned av tronen.

- Ja, han er tungvektsmesteren av en grunn. Han er tittelholder fordi den virkelige tittelholderen ikke har vært tilstede. Nå er den virkelige mesteren her, og Miocic vil ikke holde tittelen lenge, sier Francis Ngannou til MMAjunkie.

 

Stipe Miocic har forsvart tittelen i tungvekt tre ganger på rad. Francis Ngannou står for tur lørdag 20. januar.

Og tungvektmonsteret fra Kamerun er klar på at han vil gi motstanderen en brutal og utfordrende kamp. 

- Han er en god bryter, men med min teknikk i tillegg til styrken min, kan jeg stoppe hvor jeg vil og når jeg vil. Hver eneste lille ting han vil prøve på, vil jeg stoppe. Jeg skal putte ut feller, så han går inn i fellene mine, og deretter vil jeg klare å låse ham i den fella, fortsetter Ngannou.

Kongen av divisjonen, Stipe Micoic, er derimot ikke fullt så enig med utfordreren og smalt til med en liste over hans imponerende erobringer i divisjonen:

Ngannou lot seg ikke skremme og responderte med:

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner