Oddstips fra NBA: Pistons fortsetter den gode formen

  • Home
  • NBA
  • Oddstips fra NBA: Pistons fortsetter den gode formen

Da er vi tilbake med flere NBA-tippetips. Forrige gang traff vi på to av tre spill sist gang! Derfor kjører vi på med samme strategi denne gang, vi kjører tre tippetips med begrunnelse for hva vi spiller og hvorfor vi spiller det.

Skal vi bare komme oss i gang? Her er tre tippetips for helgens NBA-kamper natt til lørdag.

Detroit Pistons – LA Clippers

Dagens første – og beste tips, i følge undertegnede – kommer fra motorbyen Detroit. Pistons er ligaens store formlag og har vunnet fem strake kamper etter en fryktelig tung periode. Det meste har snudd etter at Blake Griffin ble tradet til klubben i slutten av januar, og de er 4-0 med sin nye superstjerne. Komboen Andre Drummond-Griffin har vært giftig god de første kampene, og de ser ut til å ha klaffet godt allerede fra start. Drummond slitt litt med et vondt kne, men er klar til dyst mot Clippers.

Klubben fra LA mistet som nevnt over Blake til Pistons, mens de fikk igjen Avery Bradley og Tobias Harris, i tillegg til flere spillere med mindre roller. Milos Teodosic er usikker til dagens oppgjør, en Point Guard som kom fra Serbia før denne sesongen. Har vært bra og funnet seg overraskende godt til rette, men sliter med en vond fot. Også Austin Rivers står over oppgjøret. Tror Blake er veldig revansjelysten og gira på dette oppgjøret mot gamleklubben, og Pistons er virkelig ligaens store formlag.

Vi prøver Pistons til 1.59 og kan også teste Pistons -3.5 med god samvittighet til 1.91.


Dobbel: Philadelphia 76ers og Portland Trail Blazers

Vi kjører en helfrekk dobbel her! 76ers møter skadeskutte Pelicans. 76ers vunnet to av tre siste og har med seg samtlige stjernespillere inn til nattens oppgjør, mens Pelicans mangler den store, store stjernen DeMarcus Cousins. Det ser vi på rekorden de siste kampene – tapt fire av de fem siste og er inne i en vond stim for øyeblikket. I tillegg er 76ers på hjemmebane, de har vunnet syv av de siste åtte i Wells Fargo Center.

Trail Blazers kommer fra en overtime-seier over Charlotte Hornets, og trenger å finne tilbake til godformen som har fått de opp på 6.plass i tøffe Western Conference. Har ingen skader, Evan Turner endelig tilbake i troppen etter en liten skade. Møter Sacramento Kings borte, et av ligaens svakeste lag. Ja, har vunnet to av de siste fem, men det har vært mot Chicago Bulls (like svake) og Pelicans (ikke noe å skryte av uten Cousins).

De spiller borte, men vi kombinerer og får fine 2.04 i odds på disse to kampene.
Viktige Evan Turner er endelig tilbake fra skade.

Viktige Evan Turner er endelig tilbake fra skade.

Boston Celtics – Indiana Pacers

Siste tipset kommer fra Boston, der Celtics tar imot Indiana Pacers. Viktig her å se at Celtics kommer rett fra en overtime-kamp mot Wizards, der det ble brukt mye krefter. Det var Kyrie Irvings andre kamp etter skaden som har holdt han ute flere uker, og han har blitt forsiktig matchet etter at han kom tilbake fra skade. Spilte 22 min i første kamp og 33 natt til fredag, så blir ikke overrasket om han enten hviler eller spiller få minutter i natt. Pacers har vunnet tre av de siste fem og har ingen nevneverdige skader å rapportere.

Pacers ligger på 6.plass i øst, der er det tett og svært jevnt. De trenger en seier for å holde følge med lagene foran på tabellen, nå som det virkelig tetter seg til i NBA. Ikke lenge til All Star-pausen heller! Ser for meg en tett og jevn kamp som kan vippe begge veier. Avgjør Victor Oladipo på tampen?

Skal ikke tippe på noe Pacers-seier her, men tror de fint kan dekke +4 til 1.91.

Skrevet av: Even Lübeck

banner