Oddstips fra NBA: Cavaliers slår tilbake i dobbel

  • Home
  • NBA
  • Oddstips fra NBA: Cavaliers slår tilbake i dobbel

ENDELIG ruller NBA-ballen igjen! Det har vært en drøy ukes pause med All Star-kamper og diverse annet av arrangementer i Los Angeles, med All Star-kamp, Rising Star Challenge (en slags All Star-kamp for Rookies), Taco Bell Skills Challenge og JBL Three Point Contest, samt kanskje den mest ekstreme og kuleste av dem alle: dunkekonkurransen. Dennis Smith Jr, Larry Nance Jr, Victor Oladipo og Donovan Mitchell “put up a show”, og leverte mange lekre dunker til et målløst publikum i Staples Center, den legendariske hjemmearenaen til Los Angeles Clippers og Los Angeles Lakers. Det var for øvrig unggutten Mitchell som vant dunkekonkurransen i finalen mot Nance Jr.

Natt til fredag var første runde med NBA-kamper, hvor totalt tolv lag spilte. Natt til lørdag er det syv kamper, 14 lag skal i aksjon, og vi ser på to kamper der det er best odds og der vi finner godbitene, enten det er på handicaplinjen eller ren seier. Vi har hatt en veldig god form så langt med NBA-tips og har ingen planer om å stoppe der.

Dagens Singel: Detroit Pistons – Boston Celtics

Vi har stor tro på en singel til 1.86.

Pistons har fått en ny start med Blake Griffin inne på laget. Han ble tradet til klubben i slutten av januar, og de startet svært godt med den tidligere Clippers-spilleren, men kom litt ned på jorda igjen etter hvert. Slo såvidt Atlanta Hawks i den siste kampen før All Star-pausen, og tapte tre strake før det (mot overkommelig motstand i Pelicans, Hawks igjen og Clippers). Bare Andre Drummond som fikk spille All Star-kampen for motorklubben fra Detroit. Pistons har som sagt hevet seg etter Griffin-traden, men har slitt mer de siste fire kampene. Og i natt møter de et av de beste lagene i – om ikke ligaen – Eastern Conference.

Boston Celtics hadde med Kyrie Irving og Al Horford i All Star-kampen, og de så begge friske ut i steget. Er to av de beste spillerne i Eastern Conference, Irving og Horford, men Celtics slet stort rett før All Star-pausen. Tapte tre strake og fire av de siste fem, og er sikker på at de har trent bra i pausen og er klare for nattens kamp. De skal være et av østens beste lag, og da må de opp på hesten. Mot Pistons tror jeg det veldig fort kan skje. De mangler Marcus Smart, en viktig spiller av benken, men jeg tror likevel det unge mannskapet skal slå et Pistons-lag uten deres faste point guard, Reggie Jackson.

Her går vi på Celtics til å vinne til 1.86. De vant med ti sist oppgjør i midten av desember, og kan se for meg noe slikt denne gangen, kanskje litt jevnere.

Klikk her for å spille Celtics til 1.86

Dagens Dobbel: Rockets & Cavaliers

Vi kjører også på en dobbel til 1.85.

Vi går på ren Houston Rockets-seier samt Cleveland Cavaliers-seier. Rockets spilte vi på før All Star-pausen, også da mot Minnesota Timberwolves. Da vant de med 18 poeng, og Rockets har nå vunnet elleve kamper på rad. Får ikke all verden av odds hjemme mot Timberwolves, men skal vinne denne kampen. Har gjort en del utskiftninger de siste ukene, men de har bare forsterket seg i mine øyne. Fått inn veteran Joe Johnson, en god forsterkning som kan komme av benken og produsere bra med poeng. Også Brandan Wright, en bra back up center, kommer til å bidra i de minuttene han får. I tillegg har de ligaens beste duo i Chris Paul og James Harden i back courten, og jeg tror de kommer til å overkjøre Timberwolves’ duo i Jeff Teague og Jimmy Butler, selv om sistnevnte selvfølgelig er en klassespiller.

Cleveland Cavaliers har 1.27 i odds mot Memphis Grizzlies, og den tar vi alle dager i uka. Tapte nattens kamp mot Wizards noe skuffende, 103-110. LeBron James, All Star MVP, scoret 32 poeng, hadde 8 returer og 9 målgivende pasninger. Spiller back to back i natt, men de skal slå kraftig tilbake når de møter Memphis Grizzlies borte. Grizzlies er et av de svakeste lagene i ligaen og har tapt syv strake kamper. Skal den trenden snu plutselig hjemme mot Cavaliers? Det tviler jeg sterkt på. Har stjernespiller Mike Conley ute med skade for resten av sesongen, en rimelig uhappy Tyreke Evans som klubben prøvde å trade før All Star-pausen, og Marc Gasol som har sagt litt av hvert om laget og om folket i klubben. Er ikke akkurat noen positive vibes rundt Memphis-klubben som fort tanker i det skjulte for å få best mulig draft pick i 2018 draften i juni.

Klikk her for å spille Dagens Dobbel
Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner