Mysteriet UFC 219

Conor McGregor UFC 219

Cyborg mot Holly Holm om tittelbeltet i kvinners fjærvektdivisjon skulle være main event ved UFC 219. Nå ser det derimot ut til denne bare er co-main, og UFC begynner å få svært dårlig tid med å fastsette hovedkampen. Comeback for Conor McGregor? Nate Diaz vs. Tyron Woodley? Kommer Emil til å slåss? Vi har tatt en titt på kortet i sin nåværende form, og serverer samtidig de heteste ryktene!

UFC har hatt et tøft år, til tross for at president Dana White hevder det motsatte. Det hele toppet seg da den kontroversielle stjernen Jon Jones gjorde comeback i juli, og tok lett tungvekt-tittelen fra Daniel Cormier, men i ettertid ble suspendert for doping. Skandalene ser ikke ut til å ende for han. For noen uker siden kom imidlertid en opptur. UFC 217, toppet av et fantastisk comeback for legenden Georges Saint-Pierre, ble en stor suksess, og UFC ønsker nok å bygge videre på dette. Da trenger de et stort navn for å runde av året når UFC 219 skal avholdes i Vegas den 30. desember.

Welcome Offer McGregor

Conor McGregor?

UFC har opplevd at deres største stjerne gjennom flere år, Ronda Rousey, forsvant helt siden tapet for Holly Holm i 2015. I kjølvannet av hennes tap kom velsignelsen Conor McGregor. Han slo ut José Aldo, og slo siden ut Eddie Alvarez og ble kongen av både fjærvekts- og lettvektsdivisjonen. Siden den gang har han omtalt seg selv som “The face of the fight game”. Han har imidlertid vært fraværende fra UFC i hele 2017, og både UFC selv og hans fans håper på en retur i desember.

Tony Ferguson er for øyeblikket midlertidig mester i lettvektsdivisjonen, og mange ønsker han som McGregors neste motstander. I oktober kom Conor med denne noe kryptiske tweeten:

Mange øynet da håpet om at det var Conor McGregor vs Tony Ferguson om lettvektsbeltet vi skulle få se ved UFC 219. Til og med hans hovedtrener John Kavanagh og boksetrener Owen Roddy har uttalt at Tony Ferguson er motstanderen som virkelig gir mening for Conor. Det har imidlertid vært veldig mye frem og tilbake med Conor i det siste (ikke minst kontroversen i Dublin), og det virker i det hele tatt lite sannsynlig at han tar på seg de ekstra små boksehanskene før nyttår.

Welcome Offer McGregor

Nate Diaz vs. Tyron Woodley?

Det mest overraskende ryktet av alle dukket plutselig opp i forrige uke. BJpenn.com meldte at McGregor-rival Nate Diaz hadde startet opptrening til sin neste kamp, hvor motstander visstnok skulle være weltervekt-mester Tyron Woodley. Dette kom egentlig som lyn fra blå himmel på alle, og reaksjonene var blandede. Det er likevel aldri kjedelig når Nate Diaz slåss, så kampen ville utvilsomt blitt interessant. Nate Diaz har imidlertid erkjent sin markedsverdi etter kampene mot Conor i 2016, og forlanger etter ryktene intet mindre enn 15 millioner dollar  for å møte Woodley i buret. I den andre enden fremstår Woodley velvillig. Han uttaler at UFC har tilbudt han kampen, at han har akseptert avtalen og sender et lite stikk i retning Diaz:

Tags:

Skrevet av: Torstein Sørholt

banner