Michael Chiesa: – Jeg ble faen meg ranet!

  • Home
  • MMA
  • Michael Chiesa: – Jeg ble faen meg ranet!

En dommerfeil av Mario Yamasaki brakte en stopper for den spenningsfylte kampen mellom Kevin Lee og Michael Chiesa under UFC Fight Night 112. – Han bør heller lese den jævla regelboka, sa en frustrert Michael Chiesa.

I slutten av første runde, under UFC Fight Night i Oklahoma, fikk Kevin Lee en ’Rear Naked Choke’ og var på vei til å kvele Michael Chiesa, noe som førte til at dommeren Mario Yamasaki gikk inn og stoppet hele kampen – før Chiesa fikk muligheten til å gi signalet selv om å gi opp kampen.

Kevin Lee vant dermed kampen og Chiesa sitter igjen med et tap, uten at han selv fikk muligheten til å komme seg ut av posisjonen eller fikk signalisere en overgivelse.

– Opptatt av å være en playboy

– Det som er frustrerende er at du putter en kontroversiell fyr i et hovedarrangement, og dette påvirker våre liv. Jeg var ikke langt i fra en tittelkamp, og dere har sett fyrene jeg har kjempet mot? Det har vært de beste grapplerne, de har alle hatt ryggen min i første runde, men jeg har klart å komme meg ut hver eneste gang. Jeg har studert Kevin og visste hvordan jeg skulle komme meg ut av choken, og plutselig blir kampen stoppet?, fortalte en frustrert Chiesa under pressekonferansen etterUFC Fight Night 112 forrige søndag.

Michael Chiesa fyrte også ut et par sterke gloser når han refererte til dommer Yamasaki:

– Denne fyren er mer opptatt av å være en playboy foran kamera og gjøre hjerte-tegn, han bør heller lese den jævla regelboka! Jeg prøver ikke å høres ut som en dårlig taper, men jeg har strevet etter dette hovedarrangementet. Og jeg føler jeg ble faen meg ranet, det er vanskelig å ikke føle det slik nå, fortsetter han.

UFC-sjef raser

Til og med UFC-sjef Dana White tok til motmæle da han ble kjent med søndagens drama, og hadde lite fint å si om den kontroversielle dommeren. White refererte til Mario Yamasaki som ”Mazzagatti”, en annen kontroversiell dommer som ikke er særlig godt likt av UFC-sjefen.

– Mario Mazzagatti gjør det igjen. Denne fyren er mer opptatt av å gjøre den dumme hjerte greia enn å være dommer! Stjeler et fantastisk øyeblikk fra Lee eller la Mike kjempe for det eller overgi seg. Alle gir faen i om du kan lage et hjerte med hendene dine, som en 12 år gammel jente. De vil du skal være oppmerksom på hva som skjer under kampen og gjøre jobben din, skrev White under et bilde av Yamasaki, som han publiserte på sin offisielle Instagram.

Ønsker omkamp og Yamasaki sparket

Før den store kampen fant sted i Oklahoma natt til lørdag, har det vært en fiendtlig spenning mellom Michael Chiesa og Kevin Lee. I en pressekonferanse under UFC Summer Kickoff i mai gikk slåsskjempene ut mot hverandre både verbalt og fysisk, etter at Lee provoserte Chiesa.

Chiesa har uttalt i etterkant av dommer-dramaet at han ønsker omkamp mot Kevin Lee og at Mario Yamasaki bør sparkes som dommer i UFC, ifølge mmajunkie.com. Selv mente Lee at det var en rettferdig kamp og støtter dommeravgjørelsen til Yamasaki.

– Jeg mener jeg dominerte kampen. Du kan se han kjemper mot å bli kvalt når jeg posisjonerer meg bedre, da ble armen hans slapp. Mario en svært erfaren dommer. Mario så det, Mario stoppet kampen. Det var fortsatt 45 sekunder igjen av kampen, jeg ser ikke helt hva problemet er. Jeg hadde ikke tenkt til å gi slipp heller, jeg er et monster når jeg først har tatt ryggen din. Mine fire siste kamper har jeg vunnet på samme måte, uttaler en selvsikker Lee under søndagens pressekonferanse.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner