Rasende Michael Bisping til rival Luke Rockhold: – Vil knocke han ut igjen!

  • Home
  • MMA
  • Rasende Michael Bisping til rival Luke Rockhold: – Vil knocke han ut igjen!

Michael Bisping har lenge snakket om å legge opp MMA-karrien. Nå ligger det i luften for en trilogikamp mot Luke Rockhold, som kan være Bispings siste kamp i UFC. – Om avtalen blir bra, vil jeg knocke han ut igjen.

Det har svirret rykter om når den tidligere mellomvekt-mesteren Michael Bisping har tenkt til å legge opp. Flere potensielle utøvere har blitt nevnt, men ingen har passet bedre nå enn erkerivalen Luke Rockhold. Slåsskjempene har nemlig hatt noen verbale slagvekslinger på sosiale medier den siste tiden, som hinter til en trilogikamp.

UFC

Nunes, Souza og Dern vinner i UFC 224? Sjekk den økte oddsen her!

– Vil fjerne hjernecellene hans

Den første kampen mellom Bisping og Rockhold fant sted for fire år siden, hvor Rockhold vant i andre runde med en ‘submission’. I 2016 fikk Michael Bisping sin søte revansje. Briten fikk tatt det etterlengtede oppgjøret med erkefienden, der han vant tittelbeltet med en knockout, bare fire minutter inn i den første runden av kampen.

De siste ukene har det ligget i lufta om en trilogikamp mellom rivalene, etter at det har oppstått et par verbale slag på sosiale medier i kjent Bisping stil. Luke Rockhold hevder det er en kontrakt som venter på Michael Bispings signatur, for å få til det ultimate oppgjøret mellom fiendene. Bisping avkrefter Rockholds påstander.

Luke Rockhold vant over Michael Bisping i 2014. To år etter vant Bisping over Rockhold. Nå ønsker slåsskjempene å vise hvem som er den beste utøveren med en trilogikamp, hvor antagelig begge eller en av utøverne ønsker å legge opp etter kampen.

– Det er ingen kontrakt. Han er full av dritt og forteller løgner. Jeg sa: ‘Okei, vis alle selve kontrakten’, siden han sa at han hadde signert kontrakten. Og da spør jeg: ‘Vis meg kontrakten’, men han kan ikke det fordi den eksisterer ikke. Jeg sier dette nå. UFC har ikke tilbudt meg en kontrakt til å kjempe mot Luke Rockhold, så han forteller stygge løgner, forklarer han.

Michael Bisping hevder at det ikke foregår en forhandling om en trilogikamp per dags dato. Men innrømmer at om en siste kamp med erkefienden finner sted, lover han knockout foran et yrende britisk publikum.

– Hør her, jeg misliker ikke Luke Rockhold, det er mer medlidenhet. Jeg tror ikke jeg fortjener eller ønsker å fjerne flere av hjernecellene hans. Men jeg knocket han ut. David Branch holdt nesten på å knocke han ut. Yoel Romero ga han en knockout. Du skulle tru at han ikke vil bli knocket ut igjen, men jeg vil fortelle dere dette: Om avtalen blir bra, så vil jeg knocke han ut igjen, fortsetter den selvsikre briten.

Rockhold vil legge opp om Bisping vinner

– Vær så snill, vis meg den foreslåtte kampdatoen, betingselser, sted, arena osv. Du kan ikke!! Vet du hvorfor? Fordi du er full av dritt, din idiot! Faktisk, fjern kompensasjonen og vis meg din? Du kan faktisk ikke, fordi den eksisterer ikke. Tulling!, er en av Twitter-meldingene Michael Bisping har skrevet til Luke Rockhold på sin personlige Twitterkonto.

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner