Kun èn uke etter blodtapet er Bisping klar for ny sjokkamp

  • Home
  • MMA
  • Kun èn uke etter blodtapet er Bisping klar for ny sjokkamp
Michael Bisping UFC

Michael Bisping ønsker ikke å legge MMA-hanskene på hylla riktig ennå. En uke etter tittel-tapet, skal han kjempe mot Kelvin Gastelum mot slutten av måneden.

4. november vant UFC-legenden Georges St. Pierre med en stygg kvelning mot Michael Bisping i tredje runde. St. Pierre er nå mellomvekt-divisjonens nye tittelholder. Etter denne kampen regnet nok de fleste med at Bisping skulle ta seg en lang ferie sammen med familien – og kanskje vurdere å legge opp.

St. Pierre Bisping UFC

En uke etter det brutale tapet mot Georges St. Pierre er Michael Bisping klar for ny kamp om knappe tre uker.

– En hardhaus

Briten har lenge snakket om å legge opp MMA-karrieren, men etter den blodige kampen mellom Michael Bisping og Georges St. Pierre var han fast bestemt på fortsette litt til. Bisping ønsker ikke at hans siste kamp i UFC skal være av ham bli kvelt til blods. Han har meddelt ved tidligere anledninger at han ønsker sin aller siste kamp, før han legger opp, skal være i hjembyen Manchester – med en storspekket arena med gale engelske fans.

Kelvin Gastelum er rangert som nummer ni i mellomvekt-divisjonen – og kommer selv fra et tap mot Chris Weidman i juli.

Søndag ble det annonsert at Michael Bisping allerede skal inn i MMA-ringen igjen. Denne gangen skal han møte Kelvin Gastelum 25. november i Shangai. Gastelum skulle opprinnelig kjempe mot Anderson Silva, men sistnevnte måtte trekke seg på grunn av doping-anklager. 

– To hoved-arrangementer på tre uker, på hver sin side av planeten. Det er bare barnemat, skriver Michael Bisping på sin personlige Twitter-konto.

Flere tok til Twitter for å rose den hardbarka briten for å entre ringen samme måned som forrige kamp.

– Michael Bisping er en hardhaus! Har det noen gang vært en utøver som har frontet to UFC-arrangementer samme måned? Ikke for å glemme de to arenaene er på hver sin side av verden, sier en imponert Chris Taylor på Twitter.

– Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Det er bare en Michael Bisping. Husker du sist gang han tok en kamp på to ukers varsel?, spør MMAJunkie-journalist Chamatkar Sandhu.

– Michael Bisping er en gangster. Å gå fra å tenke om å legge opp til å ta en kamp same måned han mistet tittelen, skriver Twitter-kontoen MMA History Today.

Men ikke alle tok til tastaturet for å hylle slåsskjempen. Noen setter spørsmålstegn ved Bispings helse om å gå en kamp kort tid etter et blodig tap.

– Hvordan kan Bisping ha under en måneds “ventetid” etter at han ble forslått og fikk gjentatte ganger albuene i fjeset av GSP. Virker uansvarlig av alle som er involvert, skriver Ben Askren.

– Jeg spurte om en kamp mot deg Michael Bisping og jeg hørte du var skadet. Enten er du som Wolverine og kan helbrede deg selv, eller så lever du i et hyperbarisk kammer, sier en irritert UFC-kollega Derek Brunson.

Welcome Offer McGregor

Kan bli krig

Yoel Romero er en motstander som lenge har ønsket en blodig hevn-kamp med Bisping, helt siden briten rev opp det cubanske-flagget under kampen mellom Romero og Robert Whittaker i juli. Det har også vært spekulasjoner om erkefienden Luke Rockhold skulle bli Bispings neste motstander – som en spektakulær trilogi-kamp og kanskje en fin avslutning på karrieren, om Bispings skulle ha vunnet.

Kan en trilogi-kamp mellom Luke Rockhold og Michael Bisping skje etter kampen med Gastelum?

Det er fortsatt et overrakende valg av Bisping å velge en kamp mot Kelvin Gastelum, som tapte mot Chris Weidman i juli. Både Bisping og Gastelum kommer fra to stygge tap i år og ønsker nok like mye å kjenne på vinnerfølelsen igjen.

Kan denne kampen bli en krig mellom to slåsskjemper som brenner for det samme? Eller er det uansvarlig av UFC å gi Bisping en kamp såpass kort tid etter et brutalt tap?

 

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner