Hysteriske spillspesialer på Meek vs Usman

  • Home
  • Emil
  • Hysteriske spillspesialer på Meek vs Usman

Norske MMA-fans får en pangstart på året når Emil «Valhalla» Meek går kamp mot Kamaru Usman 14. januar. I forkant av kampen tilbyr den norske fighterens sponsor, Betsafe, en hel rekke med hysteriske spillspesialer.

I løpet av sin karriere har den norske fighteren bygget seg et image som en tøff viking med langt skjegg og øks i hånden. Dette har naturlig nok Betsafe bitt seg merke i, og tror du øksen og skjegget får en rolle i fighten kan du tjene store penger!

Betsafe tilbyr nemlig hele 55 i odds på at Meek tar med seg øksen inn i octagonen på kampdagen. Da Betsafe-krigeren seiret over Rousimar Palhares tidligere i karrieren ble seieren feiret med tittelbeltet rundt livet og vikingeøksen i hånden.

.
Og om du først tror Emil tar meg seg øksen inn i ringen, er det heller ikke utenkelig at han kan finne på å true Kamaru Usman med nettopp øksen. Om Emil gjennomfører et slikt stunt kan du innkassere hele 100 ganger innsatsen! Vikingen fra Norge er kjent for å ha gjort spenstige påfunn tidligere i karrieren, og selv om det virker som Betsafe har liten tro på at det skjer virker det for oss langt fra umulig.

100 i odds får du også hvis Meek skulle bestemme seg for å kvitte seg med det karakteristiske skjegget i octagonen. Tror du at en seier mot Usman vil feires med barberhøvel og -skum? I så fall kan du vente deg en klekkelig lønningsdag natt til søndag om det blir tilfellet!


Kommer Meek til å utfordre McGregor?

Like hårete odds får du ikke på at nordmannen utfordrer UFC-mester Conor McGregor til kamp. UFC-fans verden over venter i spenning på at iren, som også er en del av Team Betsafe, skal gjøre sitt comeback i octagonen. Kanskje vil en norsk viking i seiersrus bruke intervjuet etter kampslutt til å utfordre sin lagkamerat?

Til vanlig slåss fighterne i forskjellige vektklasse, men som vi har nevnt tidligere er ikke Meek fremmed for å komme opp med kreative påfunn. Om Meek utfordrer McGregor til kamp får du utbetalt 37.00 ganger pengene. Ikke dårlig spør du oss!

Kan Emil Meek finne på å utfordre Conor McGregor?

Kan Emil Meek finne på å utfordre Conor McGregor?

Høy odds på tidlig Meek-seier

Betsafe tilbyr også flere spill som er mer seriøse med god verdi. Du kan blant annet sette kroner på at Meek vinner på knockout eller teknisk knockout og submission i ulike runder. Her er det gode muligheter til å tjene fett med spenn om du treffer på dine spill.

I kampen mot Palhares avsluttet Meek kampen med en teknisk knockout tidlig i første runde. Om du tror på reprise i kampen mot Usman får du hele 17.00 i odds. Blir det KO/TKO-seier i runde to eller tre får du henholdsvis 22.00 og 25.00 i odds!

Om du vil ha enda bedre betalt er det kanskje verdt å sette kroner på at Emil tar seieren på submission. Tvinger nordmannen sin nigerianske motstander til å gi seg i første runde får du 22.00 i odds, gjør han det i andre runde får du 25.00, og gjør han det i tredje runde kan du glede deg til en utbetaling på 30.00 ganger pengene om du spilte på det utfallet.


– Ingen vil kjempe mot Usman

Emil Meek har siden kampen ble bekreftet vært klar på at han står foran en enorm utfordring.

– Dette kan ikke være sant. Ingen vil kjempe mot Usman. Han er et problem!, tvitret nordmannen da kampen først ble bekreftet.

Usman, også kjent som «The Nigerian Nightmare», har tatt UFC med storm. Amerikaneren med afrikanske aner har vunnet seks av seks mulige kamper på overbevisende vis. Usman som er ranket som den tolvte beste i weltervekt-divisjonen har slitt med å finne en motstander, men det var før vikingen fra Norge tok kampen.

Kamaru Usman er en av de mest fryktede fighterne i weltervekt-divisjonen

Kamaru Usman er en av de mest fryktede fighterne i weltervekt-divisjonen

– Jeg tar de kampene ingen andre vil ha. Jeg pusher for å få dem også, fordi jeg vil slåss mot de beste gutta, har Meek sagt i et intervju med NRK.

Nordmannen fikk sitt store MMA-gjennombrudd etter å ha tatt en annen kamp ingen våget. Meek nølte ikke med å møte Rosimar Palhares, en mann som ble kastet ut av UFC på grunn gjentatte regelbrudd, i 2016. De fleste mente Meek ikke ville ha sjanse mot brasilianeren, men Meek slo ut Palhares i løpet av 45 sekunder. Det imponerte Dana White nok til å gi nordmannen UFC-kontrakt, og siden har ikke Meek sett seg tilbake.

I UFC-debuten ble det seier over Jordan Mein i desember i 2016. Det ble en tøff kamp hvor avgjørelsen kom av dommerkortene, men «Valhalla» beviste med seieren at han hører hjemme i UFC.

.
Til tross for underdogstempel før kampen med Usman har Meek bevist tidligere at han har lidenskapen til å trosse oddsen!

Hvem tror du stikker av med seieren natt til 15. januar?

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner