Monsterkampen går i orden for Meek

  • Home
  • Emil
  • Monsterkampen går i orden for Meek
Emil Meek UFC 219

For Emil Meek og norske MMA-fans har det vært noen nervepirrende uker etter at det ble klart at det var trøbbel av den nødvendige visumsøknaden som måtte i orden for at det skulle bli kamp.

I dag kom gladbeskjeden om at søknaden er behandlet og godkjent. Med det blir det kamp mot fryktede Usman i Las Vegas 30. desember.

Lettet Meek

– Jeg brølte av glede da jeg fikk beskjed om at visumet ble printa. Jeg ringte manageren min med en gang og ropte «vi har visum»! Nå venter vi bare på endelig bekreftelse fra Sean Shelby (matchmaker for UFC), så er jeg klar til å reise til Vegas allerede i morgen, sier Emil Meek via sin hovedsponsor Betsafe.

Norges-sjef i Betsafe, Erik Jensen, har selv vært i kontakt med fighteren og bekrefter at Meek er i ekstase.

– Jeg har nettopp snakket med Emil og han er utrolig lettet og glad, sier Erik Jensen.

Betsafe er spillselskapet som sponser Emil Meek sin vei mot MMA-toppen. Spillselskapet fikk mye oppmerksomhet da det kom frem at de hadde leid et mansion til Meek i Las Vegas slik at han skulle få de beste forholdene i forberedelsene til kampen. Nå kan fighteren altså endelig vende snuten vestover og flytte inn i det storslåtte huset.

– Vi ønsker å gi Emil optimale forhold før kampen. Da er utgiftene en liten pris å betale. Vi ønsker alltid det beste for våre fightere, og strekker oss langt for at alt skal ligge til rette slik at utøverne på Team Betsafe skal bli best mulig, fortsetter Erik Jensen.

Emil Meek UFC

Håpet på et mirakel

Allerede 21. november uttalte “Valhalla” at han ikke var veldig optimistisk med at visumsøknaden skulle gå i orden.

– Det er bare å erkjenne at det ser veldig mørkt ut med tanke på å få gjennomført matchen 30.desember. Jeg håper selvsagt på et mirakel, sa Emil Meek da til Betsafe-bloggen.

Nå har altså den norske UFC-stjernen blitt bønnhørt og mirakelet er et faktum.

Welcome Offer McGregor

– Ingen vil kjempe mot Usman

Emil Meek har vært klar siden kampen ble bekreftet at han står foran en enorm utfordring.

– Dette kan ikke være sant. Ingen vil kjempe mot Usman. Han er et problem!, tvitret nordmannen da kampen ble klar.

Usman, også kjent som «The Nigerian Nightmare», har tatt UFC med storm. Han har vunnet seks av seks mulige kamper på overbevisende vis. Amerikaneren som er ranket som den tolvte beste i weltervekt-divisjonen har slitt med å finne en motstander, men det var før vikingen fra Norge tok kampen.

– Jeg tar de kampene ingen andre vil ha. Jeg pusher for å få dem også, fordi jeg vil slåss mot de beste gutta, sa Meek i et intervju til NRK etter at kampen ble klar.

Nordmannen fikk sitt store MMA-gjennombrudd etter å ha tatt en annen kamp ingen ville ha. Meek nølte ikke med å møte Rosimar Palhares, en mann som ble kastet ut av UFC på grunn gjentatte regelbrudd, i 2016. De fleste mente Meek ikke ville ha sjanse mot brasilianeren, men Meek slo ut Palhares i løpet av 45 sekunder. Det imponerte Dana White nok til å gi nordmannen UFC-kontrakt, og siden har ikke Meek sett seg tilbake.

I UFC-debuten ble det seier over Jordan Mein i desember i fjor. Det ble en tøff kamp som ble avgjort av dommerkortene, men “Valhalla” beviste at han hører hjemme i UFC.

 

Nå er spørsmålet om Emil Meek har lidenskapen til å trosse oddsen nok en gang.

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner