McGregor blir lagkamerat med Emil Meek og Jack Hermansson

  • Home
  • Conor
  • McGregor blir lagkamerat med Emil Meek og Jack Hermansson
McGregor

McGregor til Team Betsafe

I dag ble det klart at McGregor slutter seg til Team Betsafe. På laget finner vi blant annet de norske profilene Emil Meek, Mohsen Bahari, Kenneth Bergh og svenske Jack Hermansson. Kvartetten som til daglig trener hos Frontline Academy i Oslo er aktuelle i TV-serien Kampland som kan sees gratis på viaplay. Nå kan MMA-profilene glede seg til å få verdens største fighter på laget.

– Dette er sykt kult og vi er stolte av å representere Team Betsafe sammen med en helt spesiell utøver, sier en fornøyd Mohsen Bahari til Toppkamp.

Jack Hermansson er også fra seg av begeistring av nyheten om at superstjernen nå blir en del av hans lag.

– Jeg syns det er utrolig fett at den eneste MMA-utøveren gjennom tidene som har holdt to UFC-belter samtidig, og som kanskje en av verdens mest kjente idrettsutøvere, joiner Team Betsafe. Jeg ønsker Conor McGregor hjertelig velkommen til teamet! 

En annen av Betsafe sine ambassadører, Kenneth Bergh, skjønner godt hvorfor profilen har valgt å knytte seg til Team Betsafe.

– Det at verdens største, mest populære og profilerte idrettsutøver blir en del av teamet viser hva Betsafe står for som selskap. Sammen med resten av profilene og ambassadørene på laget har Betsafe nå blitt den fremste bettingaktøren involvert i moderne MMA.

Kenneth Bergh har imponert stort i MMA-ringen den siste tiden. I juni feide han ringen med veteranen Norman Paraisy. Muskelbunten står med 6-0 i profesjonelle kamper og banker kraftig på døren til organisasjonen UFC hvor McGregor er den største stjernen.

– Dette er en ufattelig spennende tid å være en del av sporten, og ikke minst Team Betsafe, avslutter Kenneth Bergh.

McGregor mot Mayweather

Om du ikke kjenner til navnet Conor McGregor har du enten nettopp kommet ut av et langt koma, eller bodd du under en stein. 29-åringen født i Dublin er kanskje den mest omtalte idrettsutøveren i verden for øyeblikket.

Iren har gjort kometkarriere ved å være en av de beste MMA-fighterne verden har sett. Han er den eneste som har holdt tittelbeltet i to forskjellige vektklasser samtidig i organisasjonene Cage Warriors og UFC.  Men det er ikke bare prestasjonene i ringen som har gjort Conor til en superstjerne. McGregor er nemlig også en utmerket «drittsnakker». Iren er kjent for å ikke legge noe imellom når han skal rakke løs på og terge opp konkurrentene.

En som har fått erfare det er Floyd Mayweather. Bokseren ble tidlig utpekt som irens drømmemotstander. Selv om McGregor kjemper i MMA utfordret han amerikaneren som driver med tradisjonell boksing. Gjentatte ganger gikk iren til verbale angrep på bokseren som regnes som tidenes beste. Verden ble sjokkert da det ble klart at alt kulminerte med at de to kamphanene møtes i bokseringen 26. august.

Selv om McGregor er en utmerket fighter er han den store underdogen i kampen mot Mayweather. Betsafe gir deg 50 ganger pengene om iren skulle ryste verden ved å beseire storfavoritten.

Du kan lese Betsafe sin egen annonsering av signeringen her.

 

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner