Conor McGregor ønsker trilogi-krig mot Nate Diaz

  • Home
  • Conor
  • Conor McGregor ønsker trilogi-krig mot Nate Diaz

Conor McGregor gikk nylig ut på Instagram og sa at han er tørst etter en blodig omkamp mot erkefienden Nate Diaz. – Vår trilogi vil vise vårt sanne jeg, skriver han.  

Helt siden Nate Diaz tapte omkampen mot den irske dobbeltmesteren i august 2016, har duoen gitt et par verbale slag mot hverandre og begge har hintet på sosiale medier at de ønsker en ny storkamp.

Stillingen dem imellom er lik ettersom begge har vunnet hver sin kamp. MMA-beistene ønsker derfor en gang for alle å avgjøre hvem av dem som er best i UFC-ringen ved å gjennomføre en siste legendarisk trilogi-kamp.

Tredje krig

Nylig kommenterte en Diaz-fan en noe slibrig kommentar, under bildet vist nedenfor, på Conor McGregors Instagram-konto. Dette gikk ikke usett hos “The Notorious”, som svarte kjapt tilbake. 

– Akkurat som Nate Diaz gjorde mot deg. Jaaa, det er det! Jeg liker hans versjon bedre, skriver personen under bildet. Personen referer mest sannsynlig til den første kampen mellom erkefiendene, hvor Diaz vant med en ‘rear naked choke’ mot McGregor under UFC 196 for to år siden.

Iren svarte selvikkert, men overraskende hyggelig tilbake. Og fremmer ønsket om å krige i ringen mot Nate Diaz for tredje gang. 

– Akkurat. En utrolig vakker posisjon. Den mest intense posisjonen å være i når hele verden ser på. Prøv og se for deg hvordan det føles. Fantastisk. All respekt til Nate og vår trilogi-kamp, som vil bli spesiell når vi gjennomfører den 100 %. Det er ingen hast, Nate Diaz. Vår trilogi vil vise vårt sanne jeg. Krigere. Og respekt til deg som fan Jesse og alle andre fans i verden, som støtter og anerkjenner vårt harde arbeid for hva det er. Den mest ekte formen for ubevæpnet kamp som finnes på denne jorden. Dette er så virkelig du får det. Dette er UFC, skriver McGregor.

Sjefen for kampsportorganisasjonen UFC, Dana White, påstår at det er uvisst når vi vil se McGregor entre ringen igjen. Spesielt etter den store summen av penger iren fikk etter den sensjasjonelle boksekampen mot Floyd Mayweather for seks måneder siden.

Vil du spille med boostet odds på UFC 222? Trykk her!

Og når McGregor bestemmer seg for å ta på seg MMA-hanskene igjen, hevder White at favoritt-iren bør møte vinneren mellom Khabib Nurmagomedov og Tony Ferguson – som skal kjempe om lettvekt-tittelen i april.

– Conor tjente en haug med penger. Han ønsker en pause, men selve lettvekt-divisjonen må gå videre. Jeg hadde likt å se Conor kjempe mot vinneren av denne kampen. Han ønsket å komme tilbake i august eller september, men jeg vet ikke riktig. Jeg sier det hele tiden, med den pengesummen han fikk, vil Conor kanskje aldri komme tilbake. Det er ganske mye penger det er snakk om, forklarer Dana White

Venter på McGregor

Nate Diaz har ikke fått kjent på blodsmak i munn siden han tapte mot erkefienden for to år siden. Selv bekrefter han at han ønsker å entre MMA-buret igjen, men at han ikke blir tilbudt noen verdige kamper ennå. UFC-sjefen mener noe annet og hevder Diaz har blitt tilbudt pengekamper mot relativt store navn som Justin Gaethje, Edson Barboza, Tony Ferguson og Eddie Alvarez.

Nate Diaz har ikke kjempet i UFC på to år, siden han tapte mot Conor McGregor. Unngår Diaz andre utøvere for å vente på en tredje krig mot erkefienden?

I lys av dette, fikk Eddie Alvarez med seg at Nate Diaz ikke ønsket å akseptere en kamp mot ham kun fordi Alvarez ble slått ut av Conor McGregor i storslåtte Madison Square Garden i 2016 – hvor da sistnevnte offisielt ble tittelholder i to ulike divisjoner samtidig. Dette fikk Alvarez til å rase på Twitter, og anklager Diaz for å kun vente på en pengekamp mot McGregor. 

– Om du bare vil ha Conor, er det ingen problem i det, men hold det ekte med folk, Nate Diaz. Ikke spør etter hele divisjonen når du ikke ønsker å kjempe mot noen av oss. Det er like falskt som hele din personlige karakter, din jævla idiot. Du er forandret. #Fake News, skriver Eddie Alvarez på sin personlige Twitter-konto.

Skal du tippe på UFC 222? Trykk her for å se boostet odds!

– Til informasjon, en felles venn sendte meg en tekstmelding hvor han skrev at han (Nate Diaz, jour. anm.) ikke vil kjempe mot meg fordi jeg tapte mot Conor, som han påstår er noe MMA-matte dritt. Jeg var like sjokkert som dere er akkurat nå. Du glemmer at RDA (Rafael dos Anjos, UFC-utøver, jour. anm.) mørbanka deg. #NatesFakeNews, forsetter han irritert.

Om Conor McGregor entrer UFC-ringen igjen, ville du satset pengene dine på en tredje kamp mot Nate Diaz? Det sies jo at alle gode ting er tre! Hvem tror du ville stukket av med seieren i den legendariske trilogien?

Økt odds på EDGAR, STRUVE og VIERA til UFC222!
Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner