Manuwa: I en kamp kan alt skje

  • Home
  • MMA
  • Manuwa: I en kamp kan alt skje
Conor McGregor Fight talk

Nylig signerte Team Betsafe verdensstjernen Conor McGregor til sitt navn. Iren skal som kjent gå tidenes mest profilerte boksekamp mot ubeseirede Floyd Mayweather 26. august. Som oppbygning til kampen har Betsafe i dag sluppet en video der to andre superstjerner fra deres lag gir sin vurdering av kampen.

Tony Bellew er en britisk bokser med 29-2-1 i kampstatistikk. Den hardtslående mannen fra Liverpool står med hele nitten seiere på knock-out i den imponerende karrieren. Tidligere har han vært tittelholder i cruiservekt hos WBC og i lett tungvekt hos Commonwealth. I videoen kan du se at han ikke levner UFC-stjernen McGregor store sjanser mot amerikanske Mayweather.

MMA-fighteren Jimi Manuwa er derimot mer optimistisk enn sin landsmann. Han mener McGregor tidligere har vist at han kan ta ut hvem som helst om har treffer med det riktige slaget. Manuwa er selv utøver i UFC. Briten står med brutale 17-3 i kamper som proff. Flesteparten av dem har blitt kjempet i verdens største MMA-organisasjon, UFC. Han har møtt noen av de beste i verden. Tapene har kommet mot knallsterke Alexander Gustafsson, Anthony Johnson og det fremadstormende stjerneskuddet Volkan Oezdemir.

Dette er altså to fightere som vet godt hva det innebærer å gå en kamp i ringen. Enten det er i boksing eller MMA. Sjekk ut videoen nedenfor for å se deres ekspertvurdering av storkampen. Vil Maywather sin kampstatistikk si 49-1 etter møtet med verdens tøffeste ire?

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner