Dette er toppkampene du kan se på livestream i helgen

  • Home
  • Fotball
  • Dette er toppkampene du kan se på livestream i helgen

Som du kanskje har forstått av navnet på siden vår, så er det at en ting vi virkelig elsker er en god toppkamp! Av den grunn har vi gledet oss til denne helgen i lang tid, for denne helgen er nemlig toppkampene satt opp på rekke og rad.

Vi har alt avlyst alle planer, trukket gardinene for, fylt kjøleskapet med leskende drikke, stappet fryseren med pizza og koblet PCen til TVen, for denne helgen skal vi knapt gjøre annet enn å livestreame toppkamper fra Tyskland, Italia og Spania! Hvilke lurer du? Jo, det forteller vi deg i denne artikkelen.

De fleste som er glade i fotball er nok enige i at lite kan måle seg med å sette seg godt til rette i sofaen og få opp en skikkelig godkamp på skjermen, og denne helgen er spesielt rik på kamper som faller ned i denne kategorien. Dessverre har det blitt slik at abonnement hos kanalene som sitter på rettighetene koster skjorta, og bedre blir det ikke at man fort må kjøpe både tre og fire abonnementer for å få tilgang til alt man ønsker å se.

Et alternativ er så klart å streame kampene ulovlig, men det er som oftest et svare strev. Enten blir du møtt av en horde av ymse pop-ups og reklamebanner, eller så går streamen ned akkurat i det et av lagene går i angrep, for ikke å glemme at også faktisk er brudd med norsk lov. Å være fotballfrelst i 2018 er ikke lett, men heldigvis finnes det gode alternativer til dyre abonnementer og ulovlige nettsider.

Se kampene enkelt og billig på livestream

Noe som kanskje er nytt for mange er at du kan se mye av den beste fotballen i Europa så godt som gratis hos noen av de største spillselskapene. Betsson, NordicBet og Betsafe er noen av alternativene du kan bruke om du ønsker å se flere av de største ligaene og turneringene i Europa på livestream.

Her finner du blant annet kamper fra FA-cupen, Bundesliga, Serie A, MLS, Eredivisie, Ligue 1 og flere andre fotballigaer! I tillegg er det også muligheten til å streame NBA og NHL om du digger amerikanske sport. Vi har sett på noen av de beste kampene du kan streame nesten gratis til helgen! Det eneste du trenger er å åpne en konto og gjøre et innskudd, og har du allerede konto er det bare å sette inn noen kroner for å få tilgang til livestream. Altså slipper du unna med å betale en brøkdel av prisen av hva et “vanlig” abonnement ville kostet!

 .
Dette er storkampene du kan livestreame denne helgen!

(Du kan trykke direkte på kampoverskriften for å bli sendt direkte til oppgjøret)

Serie A: Lazio – Juventus | Lørdag kl. 18:00
Om du ikke kan fordra Liverpool finnes det et utmarket alternativ til Merseyside-laget sitt møte med Newcastle på lørdag. I Serie-A spilles det nemlig et toppoppgjør hvor det regelrett stinker av mål. Det er andreplass mot tredjeplass når Lazio ønsker Juventus velkommen til Roma. Dette er lagene som har scoret flest mål i den italienske serien så langt. Hjemmelaget står med 64 mål på 26 kamper, og Den gamle dame er ikke mye dårligere med 62 nettkjenninger på sine 25 oppgjør så langt denne sesongen. Enkelte vil kanskje også tenke at dette blir plankekjøring for Juve, men sannheten er at Lazio har slått den regjerende seriemesteren ved de to siste anledningene. Om du er glad i fotball, men hater Liverpool er denne kampen absolutt verdt å få med seg!

Kampen kan du se på livestream hos Betsson, NordicBet og Betsafe fra kl. 18:00 på lørdag.


Bundesliga: RB Leipzig – Borussia Dortmund | Lørdag kl. 18:30
Hvis du ikke ble fristet av gromkampen i Italia så finnes det også et annet godt alternativ! RB Leipzig har nemlig klippet gresset til milimeterpresis lengde og ønsker Dortmund velkommen til kamp kl. 18:30 på lørdag. At mye står på spill i denne kampen er det liten tvil om. I Bundesliga ligger nemlig lagene latterlig tett, og fra RBL på sjetteplass og opptil Dortmund på andre skiller det kun tre poeng. En seier her kan være helt avgjørende for det endelige fordelingen av Champions League-plasser når sesongen er over. Oppgjøret har kampstart samtidig som Liverpool mot Newcastle, og er du Liverpool-supporter er det kanskje ikke den dummeste idéen å ha PL-oppgjøret på TVen og Bundesliga-kampen på PCen. Da kan du nemlig speide på Nabi Keita som slutter seg til nettopp Liverpool til sommeren!

Livestream oppgjøret hos Betsafe, NordicBet eller Betsson fra 18:30!


Serie A: Napoli – Roma | Lørdag kl. 20:45
Uansett utfall av Lazio mot Juventus tidligere på dagen bør motivasjonen være på topp for Napoli før dette oppgjøret. Skulle Juventus ha stukket av med tre poeng tidligere på dagen må nemlig Napoli vinne for å ta tilbake serieledelsen i Serie A, og har Juventus avgitt poeng vil Napoli ha en gyllen mulighet til å få luke på toppen av tabellen. Dog, det vil ikke bli lett mot et Roma-lag som også har mye å kjempe for. Hovedstadslaget ligger nemlig på den kjedelige femteplassen som akkurat ikke gir spill i Champions League, men heldigvis for de er det kun to poeng opp til andreplassen. Roma har den siste tiden vist god form med tre seiere på de siste fire, men i forrige kamp ble det 2-0-tap mot AC Milan. Det er altså høy innsats i denne kampen! Et skikkelig storoppgjør vi garanterer at det både blir moro å se og spille på!

Kampen sparkes av kl. 17:30 på lørdag og kan streames både hos Betsson, NordicBet og Betsafe. Har du allerede konto trenger du bare sørge for at du har penger på din konto for å se kampen på deres livestream.


La Liga: Barcelona – Atletico Madrid | Søndag kl. 16:15
De fleste anglofile nordmenn vil nok prioritere å se storkampen mellom Manchester City og Chelsea klokken 17:00 på søndag. Det er noe vi også har planer om å gjøre, men før den kampen blåses i gang på Etihad har vi store planer om å se første omgang av toppkampen mellom Barcelona og Atletico Madrid i La Liga. Den spanske serien så lenge ut til å ikke by på mye spenning i år, men den siste tiden har Barca snublet seg til to uavgjort, og Atletico har bare vunnet og vunnet. Plutselig er Madrid-laget helt oppe i ryggen på baskerne. Skulle bortelaget stikke av med seieren i denne kampen er det plutselig helt åpent om hvem som stikker av med La Liga-tittelen i år! Manchester City mot Chelsea er festen, men Barca – Atl. Madrid er defintivt vorspielet. Så spørs det om vorset blir morsomst også denne gangen.

Kampstart i Spania er kl. 16:15 på søndag! Få med deg toppkampen hos NordicBet, Betsson eller Betsafe.


Serie A: AC Milan – Internazionale | Søndag kl. 20:45
En strålende fotballhelg avsluttes med et toppoppgjør fra Serie A som virkelig har historisk sus over seg. Det er bare å kjenne fotballnostalgien komme strømmende når AC Milan møter Inter på San Siro sent søndag. De gamle fotballstormaktene kjemper en tapper kamp om å igjen innta toppen av Italia og Europa, og per dags dato er det Inter som er nærmest. AC Milan satset før denne sesongen knallhard sats, men kom skevt ut fra hoppkampen. Det så lenge ut som laget fra motebyen var på vei til å lande på kulen, men med tre strake seiere i Serie A holder laget på å kjempe seg inn i kampen om Champions League-spill. For Inter er formen vesentlig svakere, og på sine siste åtte siste kamper har det blitt fem uavgjort. Av de uavgjortresultatene har hele fire av dem endt 1-1. Det er liten tvil om at dette har alt som skal til for å bli en nydelig avslutning på helgen!

Avspark i kampen er kl. 20:45 på søndag, og du finner den på livestream hos Betsafe, Betsson og NordicBet.
.
Åpne konto hos Betsson

Åpne konto hos Betsafe.

.
Åpne konto hos NordicBet
.

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner