Disse spissene avgjør tirsdagens CL-bataljer

Vi har fire helt vanvittige kamper foran oss. Wow! Real Madrid møter Juventus, lagene som møttes i Champions League-finalen i fjor. Manchester City har kun tapt én kamp i Premier League i år, og det er mot laget de nå skal møte over to kamper – Liverpool. Spanias beste lag i Barcelona tar imot Roma, som kun har tapt én av de siste ni Serie A-kampene. Sevilla slo ut – fortjent – Manchester United, og møter nå enda tøffere motstand i “uslåelige” Bayern München. De smadret stakkarslige Borussia Dortmund 6-0 i helgen. 6-0!

I denne saken skal vi, som vi har gjort ukentlig når det har vært spilt Champions League-ball, ta for oss alle fire kampene. Vi skal se på lagenes form, hvem som er inn og ut av laget, hvilke spillere som er disponible, tidligere møter mellom lagene og ikke minst gi deg et spilletips. Kjør!

Trykk på banneren for økt odds hos Betsafe. Her kan du spille på uavgjort i kampen Juve mot Real til 3.40!

Sevilla – Bayern München

Det sier litt når Sevilla mot Bayern München er den kjedeligste kampen vi får servert på tirsdag. De regelrett maltrakterte det nest beste laget i Tyskland på lørdag, og det blødende Dortmund-såret sluttet ikke å blø før det sto 6-0 på måltavla i favør de røde fra München. De er så overlegne i hjemlig liga, og heller ikke i Champions League-utslagsrundene ser det enn så lenge ut som noen kan tukte dem. For syvende året på rad tok den tyske mesterklubben seg til kvartfinalene i CL etter 8-1 sammenlagt over Besiktas. Bare Barcelona (elleve ganger) og Real Madrid (åtte) har kommet seg til kvartfinalene like mange år på rad. Klubben har vært nesten uslåelige siden Jupp Heynckes kom tilbake til klubben for fjerde gang i oktober. De har vunnet 27 av Heyneckes 30 kamper som sjef, med to tap og en uavgjort i tillegg. Fryktelig sterkt!

Dette blir en av de største kampene i Sevillas 128 år lange historie når Bayern kommer til Ramon Sanchez Pizjuan Stadium tirsdag kveld. Sevilla slo ut Manchester United etter en grusomt sterk 2-1-seier over United på Old Trafford, som gjorde at det også ble 2-1 sammenlagt i favør det spanske laget. Det var første gang Sevilla har kommet så langt i turneringen siden 1957/58, da de ble slått ut 2-10 sammenlagt mot Real Madrid. Sevilla kommer fra en opptur i hjemlig liga senest mot Barcelona – en kamp som endte 2-2.

Det er jo selvfølgelig veldig surt for hjemmelaget at den argentinske teknikeren Ever Banega ikke får spille grunnet gule kort. Stort tap for hjemmelaget det, mens for gjestene er hverken Manuel Neuer eller Kingsley Coman klare for spill grunnet skader. Bayern er sterke borte for tiden og har scoret i hver av de siste 16 bortekampene (snitt på 2.2 bortemål per kamp i den perioden). Ikke bli overrasket om Robert Lewandowski scorer tirsdag, for han har scoret – hold deg fast – elleville 35 mål på 38 kamper denne sesongen.

Lagene møtes for første gang i historien her, og det er ikke til å stikke under en stol at det er Bayern som er soleklare favoritter. Vi sa nok ikke at United var soleklare favoritter, men de var favoritter da de møtte Sevilla.

Vi tror dog Bayern tar seg av Sevilla i Spania. Lewandowski er ustoppelig om dagen og går heller ikke målløs av banen i denne, mener vi. Vi har klokketro på en trippel til 5.25, som inkluderer seier Bayern, Barcelona og Manchester City denne CL-runden. Denne er bare tilgjengelig i dag hos Betsafe! For å gå til spill – trykk her eller på banneren under. 

Trykk på banneren for økt odds hos Betsafe. Her kan du spille på Ronaldo og Dybala scorer til hele 9.00 i odds!

Juventus – Real Madrid

Hold deg fast og gjør deg klar i sofaen for kanskje den beste kvartfinalen i Champions League på år. Mange år. Vi får her servert fjorårets finale – i en kvartfinale!!

Juventus kunne fort røket etter 2-2 hjemme mot Tottenham, men snudde det på Wembley og tok seg – på smålig mirakuløst vis – videre. Nå skal de prøve å revansjere 1-4-tapet i finalen sist juni, og med en rekord på 21 seirer og fire uavgjorte på de siste 25 kampene gjør at Torino-klubben hvert fall er forberedt og i kjempeform! Etter et skuffende 0-0-resultat for klubben mot SPAL før påsken, slo de kraftig tilbake på lørdag med 3-1 hjemme over AC Milan.

Hva så med Real Madrid? Det står så mye på spill for det spanske hovedstadslaget. Ingen lag har slått Real ut av Champions League siden Juventus gjorde det i semifinalen for tre år siden. I tillegg har trener Zinedine Zidane aldri tapt en CL-kamp som trener for Real Madrid. Zidane returnerer forøvrig til Torino for første gang siden han spilte for klubben på tidlig 2000-tall. Madrid-klubben har ikke tapt på syv kamper i Champions League (fire seirer, tre uavgjorte). Etter at Espanyol slo Real 1-0 i slutten av februar, har klubben vunnet fem strake, fire seriekamper og 2-1 borte over PSG.

Juventus må – som alle andre lag – virkelig passe seg for Cristiano Ronaldo. Etter å ha høstet en del kritikk fra eksperter og journalister for manglende målpoeng tidligere i sesongen, har han virkelig stilnet disse nå: 17 mål på de siste åtte kampene! Men Juve har et godt grep på Real Madrid hjemme – siden deres siste tap i 1962, har de vunnet seks og spilt en uavgjort mot de hvitkledde.

Vi mener det er verdt å spille “Ronaldo eller Higuain første målscorer” hos Betsafe til hele 3.40 i odds. En odds Ronaldo kan gå god for alene. Nå har du dobbel sjanse i to av verdens desidert beste spisser til knallodds! Noe sier oss at Higuain har mer på lager enn sine fem scoringer totalt i CL denne sesongen. For å gå til spill – trykk her eller på banneren over.

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner