Topptips: Ny målfest for Juventus gir klink i kassa

  • Home
  • Fotball
  • Topptips: Ny målfest for Juventus gir klink i kassa
Higuain for Juventus

Endelig pause fra landslagspause, og ligafotballen er tilbake med full kraft. I løpet av helgen og starten på uka er de siste VM-plassene utdelt, og nå er det altså slik at alle naboene våre har sikret seg invitasjon til festen i Russland neste sommer. Danmark leverte en kruttsterk kamp borte mot Irland og Sverige forserte Italia, mens Island ikke engang trengte ekstra kvalikkamper.

Hva vi skal ta oss til her til lands er ikke godt å si, men vi må saktens finne svakere motstand enn Makedonia og Slovakia om vi skal få sanket poeng på denne FIFA-rankingen Drillo var så god på.

Vi i Toppkamp gratulerer Danmark og Sverige med VM-billetten og beveger oss videre inn i helgens oddsmarked. Etter nøysom gjennomgang av helgens oppsett har vi landet på et knippe spill vi tror gir klink i kassa. Dette er Toppkamps Topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk.

Alle odds er hentet fra Betsafe.Welcome Offer McGregor

Langskudd

Sampdoria – Juventus (spilles søndag 19.november kl.15:00)
Spill: Over 2,5 mål i 1.omg – JA, 5.95 i odds

Det italienske herrelandslaget snublet i siste hinder på veien mot VM i Russland neste sommer da de ikke kom seg forbi Sverige. Dette nederlaget har utløst noe på nippet til landesorg, og italiensk sportspresse har ikke nølt med å svartmale situasjonen. Men hva vet vel italienerne om landslag som ikke presterer, Norge har ikke vært i mesterskap siden Martin Ødegaard tasset rundt i bleier.

Nok om det. Heldigvis er det ikke verre enn at Serie A ruller og går som planlagt, og denne helgens langskudd er et spill som har vist seg lønnsomt tidligere denne sesongen. Juventus har vært det desidert beste laget i Serie A de siste sesongene, og har ikke tenkt til å slutte med det helt enda. Etter tolv spilte ligger de på 2.plass, knappe poenget bak Napoli. I Sampdoria møter de et meget solid hjemmelag, fem av fem seire er fasiten så langt, sist 4-1 over Chievo og før der 5-0 mot Crotone. Juventus er på sin side sterke borte, og bare 2-2 borte mot Atalanta ødelegger seiersrekken på de fem bortekampene de har spilt denne sesongen. De er attpåtil ligaens mestscorende lag, med 35 fulltreffere på tolv kamper.

Det jubles titt og ofte i Juventus om dagen.

Juventus har fått god trening i målfeiring så langt denne sesongen. Her fra kampen mot Benevento i starten av november.

Som nevnt har Juventus vært i særklasse i Serie A de siste sesongene, men denne sesongen virker det som flere vil være med i toppen. Både Napoli og Inter er helt der opp hva gjelder poengfangst, mens Lazio og Roma lurer like bak med en kamp mindre spilt. I de siste kampene har Juventus lagt seg til vane å komme under tidlig i kampene, så har skjedd i tre av de siste fem. Allikevel har de klart å mobilisere utover i kampen, og napper som oftest med seg alle poengene selv om de havner bak.

Et godt hjemmelag mot et godt bortelag kan ofte bety en tett og målfattig kamp, men det har vært fryktelig mange mål i Serie A så langt denne sesongen. Det ser vi for oss at de fortsetter med, landslagsfiasko eller ei. Et scenario der Juventus leder 2-1 til pause etter å ha kommet under er slett ikke utenkelig, og vi tror på tre eller flere mål i 1.omgang til nesten seks ganger pengene.

PS! Denne kampen kan streames via Betsafe sitt livesenter.

God verdi

Leverkusen – RB Leipzig (spilles lørdag 18.november kl.15:30)
Spill: Borte – 3.20 i odds

RB Leipzig har fortsatt i samme spor som forrige sesong, og er på 2.plass bak Bayern München etter elleve spilte. Leverkusen er på sin side nede på en 9.plass, til tross for at de har scoret tredje flest mål så langt. Faktisk har Leverkusen til gode å tape hjemme på BayArena denne sesongen, men motstanden har ikke vært av det verste slaget. Sist ble det 2-1 over trøstesløse FC Köln, som ligger helt sist med to poeng.

Mye å glede seg over i Leipzig om dagen.

Vi tror Leipzig utvider seiersrekken borte mot Bayer Leverkusen. Her fra 2-1-seieren over Hannover 96 i november.

RB Leipzig vant begge oppgjørene mot Bayer Leverkusen forrige sesong, og vi tror de har tenkt til å opprettholde den statistikken. Det må de om de har tenkt å holde følge med Bayern München.

Gjestene fra Leipzig har vinglet litt på bortebane denne sesongen og står med 3-0-3 etter de første seks. De har dog en solid 3-2-seier borte mot Borussia Dortmund å vise til. To av tapene kan godskrives på konto for ”rufsete start”, mens det tredje kom borte mot Bayern München og krever ingen unnskyldning.

Dette ser ut til å bli en tett kamp, men RB Leipzig har fått god matching denne sesongen og bør være godt rustet til en tøff bortekamp. Dessuten er nok maksnivået til RB Leipzig en anelse høyere enn hva Bayer Leverkusen kan skilte med, og det kan bli gjeldende i en kamp som denne. En odds over tre på et såpass godt lag som RB Leipzig er vanskelig å se bort ifra, uansett hva motstanderen heter.

PS! Denne kampen kan streames via Betsafe sitt livesenter.

Welcome Offer McGregor

Manchester United – Newcastle United (spilles lørdag 18.november kl.18:30)
Spill: Over 2,5 mål – JA, 1.88 i odds

Lørdagens kveldskamp fra Premier League baner seg vei inn i denne rundens Topptips, og det med rette. Manchester United har startet sesongen på solid vis, og hadde det ikke vært for byrival Manchester City sin enda mer solide start hadde ”De røde djevlene” blitt overøst med ros. Manchester United befinner seg på en 2.plass bak Manchester City, fem plussmål foran Tottenham.

Det har klabbet litt på bortebane de siste rundene, med tap både for Chelsea og Huddersfield samt en uavgjort mot Liverpool. Hjemme på Old Trafford er historien en helt annen. Fem seire av fem mulige, 15-0 i målforskjell og full kontroll. Med besøk fra Newcastle bør det gå mot nok en seier for Mourinho og hans menn. På nevnte fem hjemmekamper har hele tre endt 4-0 til hjemmelaget. Hittil har West Ham, Everton og Crystal Palace blitt sendt hjem som slakt etter å ha besøkt Old Trafford. Mye tyder på at Newcastle også kan lide samme skjebne.

Romelu Lukaku og Nemanja Matic

Manchester United vet hvordan de skal score mål på Old Trafford denne sesongen.

Etter en forholdsvis grei start har det flatet litt ut for Newcastle. På de siste fem er det blitt kun én seier, to uavgjorte og to tap. Tapene kom i de to siste, borte mot Burnley og hjemme mot Bournemouth. Slikt imponerer ingen, og det skal mye til for at Newcastle får med seg et godt resultat borte mot Manchester United.

Ved første øyekast ser dette ut som en klokkeklar 2-0-seier til Manchester United, men sjansen for at Romelu Lukaku pynter på resultatet eller at Newcastle får seg et trøstemål er såpass stor at vi ser god verdi i et spill på over 2,5 mål. For alt vi vet fikser Lukaku de tre målene på egenhånd.

Sikkerstikk

Schalke 04 – Hamburger SV (spilles søndag 19.november kl.15:30)
Spill: Hjemme – 1.60 i odds

Rundens sikkerstikk finner vi i Bundesliga, og kampen kan i likhet med Bayer Leverkusen – RB Leipzig streames i Betsafe sitt livesenter. Schalke 04 gikk ubeseiret gjennom oktober og bare en uavgjort mot Wolfsburg bryter seiersrekken. Etter elleve spilte befinner de blå fra Gelsenkirchen seg på en stødig 4.plass, seks poeng bak ledende Bayern München. Gjestene fra Hamburg har tilhold i motsatt ende av tabellen og ligger på en 15.plass, ti poeng bak Schalke 04.

Hamburger SV fikk en liten oppsving i forrige runde med seier mot Stuttgart, men før det sanket de kun ett poeng på åtte strake. Gjestene kjempet mot nedrykk forrige sesong og det ser ut til at det blir en ny tøff sesong for Per Ciljan Skjelbred sin gamle klubb. Vertene har åpnet brukbart på hjemmebane, med 3-2-1 i statistikken. Poengtapene har kommet mot sterk motstand, blant annet Bayern München og Bayer Leverkusen, så det er ikke veldig urovekkende. Schalke 04 har vist at de har god kontroll på antatt svakere motstand denne sesongen, med seire mot Hertha Berlin, Mainz og Freiburg i det siste.

Dette bør gå mot en oppskriftsmessig seier til hjemmelaget, og til 1.60 i odds er det godt betalt.

 

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner