Joanna til Rose: – Glad du innser du får grisebank

  • Home
  • MMA
  • Joanna til Rose: – Glad du innser du får grisebank
Joanna Rose UFC

UFCs stråvekt-tittelholder Joanna Jedrzejckzyk er klar for sitt sjette tittelforsvar, mot Rose Namajunas. Og Joanna viser ingen nåde når det kommer til motstanderen.

Jedrezejckzyk sitt sjette tittelforsvar kan gå inn i UFCs rekordbok om hun slår Namajunas til lørdag. Hun har mulighet til å slå Ronda Rouseys rekord med fem tittelforsvar på rad.

Denne polske slåssmaskinen kan lage historie om få dager.

– Du er mental ustabil

– Rose, jeg er glad du innser at du får grisebank 4. november, skriver Joanna Jedrzejckzyk på Instagram.

Sistnevnte har ikke vist mye nåde i sosiale medier, når det kommer til sin kommende motstander. Hun har publisert en rekke videoer der hun forteller selvsikkert at hun vil få til sin sjette tittelkamp på strak arm. Samt referer til “å kutte roser under Madison Square Garden”.

Jedrzejckzyk er anerkjent i 52 kg-divisjonen for å drive mental krig mot motstanderne sine før kamp. Hver pressekonferanse stirrer hun dem ned i senk og prøver å bryte dem ned mentalt. Ifølge Rose skal Joanna ha sagt at hun er “mental ustabil” under en “staredown” for å promotere UFC 217 tidligere i oktober. 

– Du er ikke mentalt sterk, du er mental ustabil og allerede ødelagt. Jeg skal ødelegge deg i ringen, skal Jedrzejckzyk angivelig ha sagt til Namajunas.

Det skal være kjent at Rose Namajunas har vært utsatt for seksuelt misbruk tidligere, og hennes far skal ha lidd av schizofreni. Namajunas nekter å engasjere seg i drittslenging. Og har av den grunn ikke respondert på Joannas bemerkninger ved å slenge med leppa.

– Joanna kan si jeg er mental ustabil og alt det der – og hun har kanskje rett. Jeg har en familiehistorie med mentale lidelser. Og jeg tror det er akkurat det som gjør meg til en god utøver. Jeg er gal som faen, og slåssingen hjelper meg med akkurat dette. Om flere hadde slått på en punchingbag eller trent mer kampsport den riktige måten, ville det vært mindre tragedier i verden, sier Namajunas åpenhjertig i et intervju med MMAFighting.

Welcome Offer McGregor

Imponerende kampsportbakgrunn

Men man skal ikke skue rosen på tornene. Namajunas gjorde en god figur da hun slo Michelle Waterson med en imponerende “rear naked choke” i april – noe som var grunnen til at Rose var nestemann til å få sjansen om tittelkamp.

Rose har en imponerende kampsportbakgrunn, som består av Taekwondo, Jiu-jitsu, karate og bryting. På grunn av sin lidenskap for kampsport i ung alder, fikk hun kallenavnet “Thug”.

Sistnevnte har en imponerende kampsportbakgrunn. Hun startet med Taekwondo da hun fylte fem år og fikk sort belte allerede som ni-åring. Etter dette ønsket hun større utfordringer, og startet med både karate og jiu-jitsu. Da hun startet på ungdomsskolen var det bryting som tok fritiden hennes.

LES OGSÅ: Derfor vurderer MMA-legenden å legge opp

Det er delte meninger om Rose vil klare å kapre tittelbeltet fra en lidenskapelig utøver som Joanna. Denne kampen vil enten bli en overkjøring eller den tøffeste kampen i slåsskjempenes karriere. Til tross for sin smale kropp og søte fjes, har Rose bevist ved tidligere anledninger at hun ikke er en man bør undervurdere:

Vil Joanna lage historie til lørdag? Eller har du trua på at Rose har det som skal til for å slå den polske slåssmaskinen? 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner