– Jeg håper på et mirakel

Emil Meek UFC

30.desember skulle Emil Meek avslutte året med et brak og ta enda et byks nærmere verdenseliten under UFC 219-stevnet i Las Vegas, men i stedet kan året 2017 ende med en nedtur.

Sjokket kom for én uke siden da MMA-stjernen avslørte at han kan bli tvunget til å trekke seg. Meek har enda ikke blitt innvilget arbeidsvisum i USA! Dette betyr at Emil har liten tid på seg på å få nødvendige papirene på plass ellers må han vinke farvel til UFC 219. Seks uker gjenstår før det planlagte møtet med «The Nigerian Nightmare» Kamaru Usman og nervene står i helspenn på om dette i det hele tatt blir noe av.

– Det er bare å erkjenne at det ser veldig mørkt ut med tanke på å få gjennomført matchen 30.desember. Jeg håper selvsagt på et mirakel, sier Emil Meek til Betsafe.

Betsafe kan videre fortelle at 29-åringen ved flere anledninger har reist over til USA på turistvisum, senest da han var tilstede da UFCs megastjerne Conor McGregor bokset mot Floyd Mayweather i august. Problemet er dog at Emil denne gang ikke har fått på plass et arbeidsvisum, noe som kreves for å gå et UFC-stevne i USA.

Welcome Offer McGregor

– Spørsmålet er ikke om jeg får visum eller ikke, spørsmålet er bare om jeg får det i tide, da det i følge den amerikanske ambassaden tar normalt mellom tre og seks måneder for å behandle en visumsøknad. UFC og jeg har lagt så mye press på søknaden som vi kan, og har fått brev fra senatoren i Nevada om at de forstår at det haster og at de skal prioritere det så godt de kan. Nå kan jeg ikke gjøre annet enn å vente i spenning, sier det norske UFC-håpet.

Konsekvensene for å kansellere denne fighten kan være store for Emil, som i verste fall må finne seg i å vente lenge på sin neste store sjanse i UFC-sirkuset.

Tags:
banner