Jack “The Joker” Hermansson: – Vil dominere kampen stående og på bakken

  • Home
  • MMA
  • Jack “The Joker” Hermansson: – Vil dominere kampen stående og på bakken

Kun to måneder etter overlegen seier over Alex Nicholson i Stockholm, er Jack Hermansson klar for sin neste kamp mot Bradley Scott i august.
– Jeg tror jeg avslutter likt som forrige kamp bare i andre runde, spår ”The Joker”.

Betsafe-ambassadør Jack ”The Joker” Hermansson dominerte Alex ”The Spartan” Nicholson i ringen under UFC Fight Night i Stockholm i slutten av mai. Svensken vant over Nicholson med en teknisk knockout i første runde.

Seier i andre runde

5. august vil han møte sin neste motstander, Bradley Scott, i Mexico City. Hermansson aksepterte den kommende kampen med Scott kort tid etter Stockholm-seieren, mye grunnet hans lidenskap for sporten, der adrenalin i kroppen og jubel i salen følger med.

– Jeg takker ja til alle kamper, uansett. Og det har jeg gjort siden starten av karrieren. Da jeg fikk denne kampen tenkte jeg at det blir gøy. Jeg liker å gå kamper ofte, og jeg liker muligheten jeg får, forteller Jack Hermansson til Toppkamp.

Svensken har fulgt med på Bradley Scott siden han kom inn i UFC via programmet “The Ultime Fighter” i 2012. Han innrømmer at han ikke frykter sin kommende motstander, og har allerede lagt en plan på hvordan dominere Scott i kampens hete. 

– Jeg tror han vil være ganske sterkt, og vil holde bra press i kampens gang.

– Selv pleier jeg å ha bra bevegelse og press, og er bedre i boksing og bryting. Jeg vil dominere kampen både stående og på bakken. Kjøre på med mye bevegelighet, være uforutsigbar og gjøre det umulig å lese gamet mitt, fortsetter han.  

Og når vi spør ”The Joker” om hans spådom for kampen som finner sted i august, svarer han selvsikkert med glimt i øyet:

– Jeg tror jeg avslutter likt som forrige kamp, kanskje i andre runde denne gangen. Runde to, ground-and-pound.

Vil møte bedre motstand

For Hermansson er august-kampen i Mexico City svært viktig for ham, både personlig og karrieremessig.

– Denne kampen betyr veldig mye. Hvis jeg vinner vil jeg få to seiere etter hverandre, noe som gjør at jeg går opp i rangeringene i middelvvektklassen. I tillegg vil jeg få møte bedre motstand, derfor er den veldig for meg, forklarer han.

Den svenske slåsskjempen har trent MMA i ti år, og fikk kallenavnet “The Joker” av både klassekamerater og på trening fordi han alltid hadde et smil på lur. 29-åringen fra Uddevalla i Sverige bor i dag i Oslo og trener under Frontline Academy i hovedstaden – sammen med andre Betsafe-ambassadører og Cage Warriors-utøvere, som Kenneth Bergh, Mohsen Bahari, i tillegg til UFC-kollega Emil “Valhalla” Meek.

Han lever ut drømmen i UFC, men har som sitt store mål å en dag kjempe seg til verdensmestertittelen i 84-kg klassen – med tittelbeltet stolt i hånden, og det norske og svenske flagget rundt skuldrene.

– Jeg trives med å dra på treningssenteret til daglig og har en kjærlighet for sporten. Jeg ønsker å være god i alt og være den dype fighteren jeg selv liker å se på og ser opp til. Være teknisk flink på alle områder. Jeg vil gå mot tittelen, den som er best i verden i min vektklasse. Det er min drømmekamp.

– Kom utrent

Etter kampen i august, har den fryktløse jokeren allerede planene klare for hva hans neste trekk er.

– Da er det å få en ny kamp og vinne den også! Det er bare å klatre oppover rangstigen og gjøre et navn ut av seg. Og selvfølgelig prøve å slå så bra motstandere som mulig for å nå målet. Bli øverst på haugen, sier han med selvsikkerhet og en ydmyk undertone.

– Og har du en en liten “beskjed” til din kommende motstander, Bradley Scott, for oss?

– De fleste pleier å si til motstanderne sine at de håper de kommer godt trent. Jeg håper han kommer så utrent som mulig, så det blir en lett kamp. At han kommer utrent, forventer jeg ikke det i hele tatt. Det blir nok beintøft, det er jo det jeg trener for, avslutter han og ler.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner